Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robić teraz mam

mój facet jest dilerem narkotyków

Polecane posty

Gość co robić teraz mam

Jestem z nim parę miesięcy, od początku wiedziałam że jest dilerem.chce być z nim bo jest mi dobrze, boję się że mogą go zamknąć za to. nie chce z nim zrywać ale wszyscy mi mówią że to nie ma sensu z nim być. poradźcie co mam robić :( a może są tu dziewczyny w podobnej sytuacji?

Gość co robić teraz mam
ogólnie mi nie przeszkadza, bo jest z nim dobrze, boje się że go mogą zamknąć ale mam nadzieje że kiedyś zerwie z tym świństwem

Gość ten zboczony
zerwij z nim

miejmy nadzieje, ze go zamknął i to szybko. A wiesz, ze ty tez możesz być pociągnięta do odpowiedzialności za krycie przestępcy i nie powiadomienie organów scigania o fakcie dokonywania przestępstw? :) Jeśli dobrze pamiętam grozi za to do 5 lat ;)

Może zerwie może nie. Ale jak jest Ci z nim dobrze to nie widze powodu dla którego miałabys się z nim rozstać ;) Oczywiście jeśli handluje tylko ,,miękkimi" narkotykami. Mój chłopak też święty nie jest ale dobrze się z nim bawię :D Co będzie to będzie.

Gość ćpuny
daj tel.do niego to coś kupimy :D

Gość a on tylko sprzedaje czy też
bierze?

Gość co robić teraz mam
dziękuję ...Aniołku ja w ogóle jestem zagubiona w tym życiu, nie wiem co robić dalej i zkim, uwielbiam szaleństwo i ryzyko ale jednak się boję...

>> w życiu bym go nie zakablowała nawet gdyby ze mną zerwał i dam sobie rękę uciąć że w razie czego powiedziałby że ja nic nie wiedziałam. Nie chodzi o to, czy on ciebie zakapuje. Ukrywanie przestępcy i zatajanie przestępstwa jest ścigane z urzedu i pewnego pieknego dnia pan prokurator poinformuje cie o tym ;) >>a ja narkotyki nie uważam za coś złego... Spoko, napierrdalaj sobie w kanał, zobaczymy ile pociągniesz :o

Gość co robić teraz mam
pozatym uwielbiam smak jego kalu mmmmm miodzio :)

Gość co robić teraz mam
pali trawkę... innych rzeczy mówi że nie tknie w życiu... ale mnie to nie przeszkadza... bo dużo moich znajomych pali...

Gość a on tylko sprzedaje czy też
a Ty też z nim palisz?

Gość co robić teraz mam
za podszywanie już dziękujemy... dziękuje za rady musze leciec

Gość co robić teraz mam
ja tez czasem sobie heroine zapale -- A CO MI TAM :)

czy zwrot "chce byc z nim bo jest mi dobrze" znaczy szkoda rezygnować bo ma duza kase?:D w sumie decyzja nalezy do ciebie ale nie zdziw sie jak z tego bedzie syf. On "tylko" diluje hrhr - a to oznacza kontakty z miłymi panami z klamką za pasem ktorych obchodzi tylko kasa i jesli kiedykolwiek okazało by sie ze twoj chłopaczek wie za duzo, moze kogos sypnac albo poprostu przejebie kase i nie bedzie miał czym zapłacic za towar to wtedy sielanka moze sie skonczyc...

Gość co robić teraz mam
Wogóle to powinno być zalegalizowane tak jak w Holandii. Jasne

ja też trawki nie uważam za coś złego - ale mój facet ma się trzymać od niej z dala. I to, że Ty go nie wydasz ani on Ciebie nie znaczy że jesteś czysta. Wiesz o tym co robi, inni wiedzą, że Ty wiesz - żebyś się czasem nie zdziwiła jacy wredni potrafią być ludzie...

Masz super towarzystwo, naprawdę :) Koleś ma słaby charakter, bo poszedł na łatwiznę, widać tobie to odpowiada. Pasujecie do siebie :) Nie zrywaj z nim, nie słuchaj ludzi.

P.S też mam kumpelę która jest z takim facetem. Jest, bo mają na kino, ciuchy, prezenty, obiady, kolacje... Pogratulować mądrości. Obudzisz się jak Ci zamkną faceta w więzieniu na kilka lai i będziesz mogła go widywać raz w miesiącu...

>> Za głupią trawę??? W KK nie ma rozdziału na trawe, here czy amfe. Narkotyk to narkotyk. Sprawdź ile się siedzi za to i odpowiedz sobie na pytanie - czy warto?

leworęczna - przez glupią trawę nie można umrzeć. Chyba jak się pali 5 miesięcy z rzędu, bez przerwy, całe dnie. Ma mniej skutków ubocznych niż papierosy i alkohol. Nie jest legalna ponieważ jest obawa, że człowiek który jej zażywa zapragnie czegoś mocniejszego bo go ciekawi. I tylko tyle :)

A czy ona gdzieś napisała że handluje tylko trawą? Zresztą za to też można trafić... nawet za to że się jechało po 1 piwie na rowerze... pomyśl zanim coś napiszesz.

Gość bo to prawda
wszystko zaczyna sie od trawy,potem chce się czegoś mocniejszego:oZAWSZE tak jest niestety:(