Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robić teraz mam

mój facet jest dilerem narkotyków

Polecane posty

Nie kwiatek - pije zwykla wode mineralna... po treningu przyjmuje preperat mineralno-witaminowy, bo woda wypłukuje minerały i witaminy... to nie jest duzo, bo w trakcie tych 2 godzin pewnie z 4 litry wody trace

"Po izotonikach sadło rośnie" niby czemu? sadło rosnie przede wszystkim od tłuszczu

"niby czemu? sadło rosnie przede wszystkim od tłuszczu" od tłuszczu rosnie najmniej :P Organizm do przetworzenia tłuszczu przyjętego w posilkach w tłuszcz własny musi wykonac bardzo skomplikowane procesy, pochlaniajace duzo energii.... najgorsze sa cukry poste, zwlaszcza glukoza, kotra bezpposrednio magazynowana jest najpierw w miesniach, jako glikogen - tymczasowa substancja energetyczna dla miesni a potem pod postacia tkanki tłuszczowej...

i tu sie mylisz drogi komiczny kolego :) sprobuj wywalic z diety tłuszcz całkowicie i sie ruszaj-schudniecie gwarantowane

Kwiatek... Nie dyskutuj ze mna bo w diecie i trenuingach siedze od ponad 15 lat.... schudniesz jesli stworzysz ujemny bilans kaloryczny... eliminujac tłuszcz z diety doprowadzisz do znaczengo oslabienia organizmu gdyz wiele witaminworganizm przyswaja tylko z udziałem tłuszczów... natomiast weglowodany mozna prawie calkowicie wyeliminowac i zyc sobie w spokoju i szczesciu

zgadam sie z komiczne owszem zredukowac tluszcz i ten zly ale zrezygnowac calkiem? to nie jest dobry pomysl NNKT sa potrzebne jak najbardziej

tamari - jak chcesz schudnac to dobrze wywalic tłuszcz albo go znacznie ograniczyc-to chcialem powiedziec. please no nadinterpretation

zmniejszyc spozycie i tyle ale nie tylko o tluszcz chodzi lepiej wywalic glownie prpdukty maczne i wszelkie slodycze no i alkohol tam nie masz tluszczow kurwa tluszczow czy tluszczy?:-O

Gość pani Kaczyńska
forma swetr nie jest poprawna A co do sprawy trucizna - nietrucizna - syn jednego zbrodniarza z okresu 2. wojny światowej - nie pamiętam nazwiska - zapił sie mlekiem na smierć

Gość pani Kaczyńska
Przyjęło się, że w celu schudnięcia ogranicza sietłuste produkty - ale nie dlatego, ze one powodują przyrost tkanki, tylko po prostu dlatego, ze mała ich ilosć ma duży wpływ na ilośćprzyjmowanych kalorii. 100 g masła ma duzo więcej kalorii niż 100 g np. miesa kurzego. I stąd chyba to przekonanie, że tłuszcze tuczą

Gość co wy tam wiecie
grzeczniaki na gownianym forum.... tylko komicznie zna sie na rzeczy dobrze chlopak gada polac mu

Gość zuzia.19.18
Wiem jak to jest... jestem w podobnej sytuacji mój chłoak tez jest dilerem również wiedziałam to od początku. Zanim zaczęłam z nim być brał te ohydne narkotyki więc musiał wybierać ja albo to świństwo.. wybrał miłość ale i tak dileruje tez mi na nim zalezy i balam sie mu powiedziec zeby skonczyl z tym dilerowaniem... powiedzialam mu dzis niech wybiera kochajaca dziewczyna lub narkotyki przez ktore moze mnie stracic a wiem ze mu na mnie zalezy powiedzial ze juz nigdy zadnych narkotykow nie wezmie do rąk bo mnie kocha... zobaczymy jak to bedzie...

Gość dill
Jestem w podobnej sytuacji.. Jestem z chłopakiem którego kocham. Przeżyliśmy wiele wzlotów i upadków. Ale z biegiem czasu baaardzo się zmienił. Z grzecznego chłopaka, mało palącego, nie pijącego, trzymał się z dala od całego tego gówna, przeszedł przemianę w dillera.. diluje od niedawna z tego co wiem. Nie chcę takiego toksycznego związku. Zaczyna przekładać hajs i jego sprawy ponad nasz związek. Kocham go bardzo, ale nie wiem już czy to ma sens.. W końcu nie takiego poznałam, nie w takim jaki jest teraz się zakochałam... Jak mam mu pomóc, nie chcę żeby pakował się w to bagno.

Gość Zakochana do szalenstwa
Mój chłopak studiuje prawo i jest dilerem. Jego rodzice też są prawnikami. Ostatnio przedawkował, ale przeżył. Nadal bierze i handluje co mam zrobić?

Gość wujek dobra rada 198
Co mam teraz zrobic? przenies sie na topic "moj chlopak siedzi w wiezieniu".

Gość gość
Zerwij z nim jeśli nie chcę z tym skończyć. Wmów mu do głowy że ktoś może przez niego umrzeć chociaż on jest tylko pośrednikiem... Jeśli jesteś dla niego ważna i ktoś by Ci załatwiał narkotyki i coś by Ci się stało to pewnie sam by zapie....olił wszystkich nawet pośredników którzy pozornie nic takiego nie zrobili!!! On nie ma wyrzutów że może kogoś zabić?!! Mam ten sam problem...

Gość zagubiona myszka
dzisiaj dowiedziałam się od osób 3 z mojej szkoły że mój chłopak jest dilerem oczywiście on temu zaprzecza ale jesteśmy rok razem i nie wiem co robić kocham go ale z tego co wiem to policja już zaczeła się w to mieszać i nie wiem czy mi też coś grozi jeśli o tym nie wiedziałam proszę o pomoc !!!!

Gość gość
22.17 lepiej zerwij z nim bo i Ty będziesz miała klopoty...