Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robić teraz mam

mój facet jest dilerem narkotyków

Polecane posty

co do eutanazji to jestem przeciwko. no chyba ze ktos sam sie zabije ale to wtedy jest samobojstwo

"wypij 30 litrow wody w ciagu jednego dnia i zobacz co sie bedzie dzialo" nie dasz rady tyle wypic po prostu. zwymiotujesz, reszte wydalisz przez nerki ale nic ci sie nie stanie

"nie dasz rady tyle wypic po prostu. zwymiotujesz, reszte wydalisz przez nerki ale nic ci sie nie stanie" oczywiscie, ze dasz... pij od 7 rano litr wody co pol godziny... spokojnie wlejesz tyle w siebie...

Gość asdadsa
10 latki ze slamsów i rodzin patologicznych z pewnością próbują wszystkiego...bo mają niezły przykład, zwłaszcza że tatusiowie i mamusie nie mają nic przeciwko "niech sobie spróbuje to wybierze". Sorry... ale napatrzyłam się wystarczająco na to co robią z ludźmi narkotyki.Miałam to na codzień... Niemal każdy zaczynał od trawy, bo to niewinne, nieszkodliwe itd...A teraz? Trzeba im pomagać, trzeba żywić, prowadzić za rączkę na detoks, leczyć itd. Wszystkich dilerów, producentów i kupujących wysłałabym do pierdla na wiele, wiele lat.

asdadsa - to brak więzi ludzkich powoduje ze ludzie sie staczaja, nie obecnosc uzywek...

zwodniczy aniolek - ale zaburzysz gospodarke dlatego ze nie bedziesz sie wlasciwie odzywiac bo tylko pijesz wode...

asdadsa ale to sie tyczy osób o słabej psychice, tak samo z alkoholem - który jest legalny, nie kazdy kto go próbówał i pije od czasu do czasu jest alkoholikem tu o umiar chodzi...

" i uwazasz ze ci sie cos stanie?" w najlepszym wypadku dostaniesz ciezkiej zapasci z powodu ogromnej diurezy i spowodowanej nią utraty potasu z organizmu... w najgorszym sie przekręcisz :)

komiczne, czytales moj post ze pijac wode nie jestes w stanie prawidlowo sie odzywiac? to dlatego pogorszy ci sie zdrowie.

nic podobnego Kwiatek - jednodniowa głodówka nie ma zadnego wpływu na organizm... natomiast 30 litrow wody wypite w ciagu dnia, moze Cie zabić...

Spróbuj kwiatek, skoro to nic strasznego :D Juz okolo 8-10 litrów powoduje znaczne odwodnienie...

nie ma za co dziekowac i z tym probowaniem żartowalem oczywiscie... ale te 8-10 litrow to mozesz sprobowac... zaszkodzic to Ci nie zaszkodzi, ale odwodni Cie nieźle i osłabi znacznie

hehe, pamietam jak w postawowce z chlopakami w ramach wyglupow probowalismy sie ile kto wody na raz wypije :D chyba na 2 litrach stanelo :D