Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helena000

jak sprawic zeby ubrania wygladaly modniej?nie mam kasy na kupno kurtki,chce jak

Polecane posty

jakos ozywisc garderobe,naprawde teraz u mnie cienko z kasa i chce stare ubrania (oczywiscie nizniszczone) jakos ozywic....

szal,kolorowe rekawiczki,wyjdzie najtaniej,jezeli potrafisz to warto nieco poprzerabiac.

mozesz np do kurtki zalozyc jakis szalki kolorowy lub apaszke-to juz zmieni wyglad :) do sweterka lub bluzki jakies korale,albo kolczyki,i juz jest efekt.moze raz bardziej elegancko sie ubrac,ze pod czarna bluzke taka prosta ubrac biala elegancka,jakis pasek,ja tak robie jak nie moge pozwolic sobie na nowe ubrania

Gość fioletowe kolczyki.
naprzyklad jakas fajna broszka do sweterka, albo naszyjnik takie dlugie teraz sa modne, albo szalik do kutrki dokupic, mony pasek i juz sie ozywi garderobe:)

Gość pani Kaczyńska
Moja rada to kupowac ubrania uniwersalne, klasyczne, jak najprostsze, a z modnych rzeczy kupować tylko dodatki, bo dodatki sa tańsze. Ubrania w kolorach raczej stonowanych, zeby je można było dowolnie kombinować, za to dodatki najrozmaitsze w kształtach i kolorach

a sluchajcie,mam taki kurtko/plaszczyk czarny,z paskiem,i tak smutno wyglada,i jak zamiast tego paska zaloze taki jak do spoddni albo taki pod biustem szeroki to wyglada nawet fajnie,myslicie ze tak mozna ?nie miesci sie w szlufki od kurtki no ale zawsze jak zdejme moglabym do torebki schowac go....

znów cie spotykam :) ja mysle ze z tym paskiem dobry pomysl :) a ubrania mozesz ozywisc,ja kupuje korale rozne( w sklepie po 5 zl ale sa super!!!), i np niebieskie korale do brazowej bluzki super wygladaja

Dokładnie, moja koleżanka pracuje w takim sklepei wszystko po 4zł to wiem ze są tam zcasmai super fajne koraliki, paski, apaszki, za 4zł naprawdę można kupić coś fajnego żeby ożywić garderobę :)

ja tez korale i dodatki kupuje w sklepie za 5 zl.ostatnio kumpela byla strasznie ciekawa gdzie kupilam korale bo strasznie jej sie spodobaly.a znowuz inna miala bardzo podobne,wlasciwie identyko tylko kolor inny i zaplacila za nie 39 zl w jakims sklepie.

hihi a ja widzialam kobiete ktora kupila w Camaieu wisiorek z guzikow za 5o zł a ja .. zrobilam sobie sama taki z kolorowych guzikow-kwiatkow i ... wszyscy pytali gdzie kupilam :P

Gość to cena za 50 sztuk jełopie
kup sobie GLAMOURIZER