Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka1983

psychiatra szczecin

Polecane posty

Gość cnhhghghnh
dzięki za wsparcie.. tak wogóle to ja się odłączam do temtu topiku tzn ja też ze szczecina jestem :)

Gość PoZiomkA w KroPeczKi
nie chce cie martwic ale czytalam na forum na kafeteri wypowiedzi jakiejs dziewczyny, ktora poszłą do psychologa i powiedziałą ze juz wiecej nie pojdzie, ze wizyta polegałą na tym ze ona mowiłą a on tylko sluchal i po wysluchaniu nic jej nie powiedzial tylko umowil sie z nia na nasteopma wizyte. dziewczyna pisałą ze zostala upokorzona. potem jakas druga tez opisywala swoje zle wspomnienia z wizyty u psychologa.mam nadzieje, ze cie tym nie zmartwilam. no ale to zalezy na jakiego sie trafi. moze ci sie uda znalesc jakiegos dobrego.napewno tacy sa tylkotrzeba wiedziec gdzie szukac. ty chcesz chodzic prywatnie na psychoterapie czy na ubezpieczenie?

Gość pasibrzuch gruby
ja juz kilka lat chodze co psychologa, psychiatry, chodzilem tez na psychoterapie, biore leki ale nie widze duzej poprawy, roznie bywa, tez mam nerwice natręctw, szczegolnie mam glupie, niektorzy mowia ze jestem dziwny ale rodzina i koledzy akceptują mnie takiego jaki jestem

Gość pasibrzuch gruby
zalapalem to jeszcze jako dzieciak

Gość JA TEZ MAM NERWICE NATRĘCTW I
CHODZE DO PSYCHOLOGA, RADZE SOBIE JAKOS, NIEWIEM CO CI MOGE PORADZIC :-( NA PSYCHOTERAPIE TRZEBA CHODZIC LATAMI, A TY MASZ TAKA MOZLIWOSC? JESLI MOGE SPYTAC MASZ DZIECI?

Gość kontra psychotropy
Moja córka miała depresję .... potrzebowała ciszy spokoju, zrozumienia i miłości . Codziennie ją masowałam po godzinie. Nie chciała słyszec o psychologu ... bo nie chciała o tym mówić i rozdrapywać rany psychiczne. Po 2 latach wszystko minęło. Przepraszam, ale ja też nie wierzę w psychologów . Co poradziłby jej psycholog ? przeciez ja najlepiej znam swoje dziecko. On przepisałby jej silne psychotropy i po sprawie.

Gość kontra psychotropy
Wiele godzin rozmawiałysmy ... ale zawsze tylko wtedy gdy chciała mówić ... nie zmuszałam ją do niczego , ale zawsze wiedziałam kiedy chce się otworzyć i pogadać. Nie było łatwo ... ale dałam radę.

Gość kujonki ha ha
a slyszeliscie o psychologu katolickim? moze taki ktos mogłby pomoc?

Gość a wiecie co mi kiedys ktos
powiedział? ze najlepszym sposobem na problemy i choroby jest ciąża, no i dziecko, bo jak sie ma dziecko to o chorobie sie zapomina

Gość kontra psychotropy
Myslę, że z natręctwami mozna sobie tez poradzić samemu. Nawet jeśli to jest konieczne to trzeba w chwili takiego ataku połozyć się i tłumaczyć sobie , że wszystko jest ok. Dobrze jest też gdy ma się kogoś bliskiego, kogo darzy się zaufaniem i ten ktoś też na spokojnie tłumaczy , że wszystko jest dobrze i nic nie odbiega od normy. Moja znajoma miała nerwicę lękową ... Pamietam, że jak sobie coś pomyślała, to jej ciśnienie szybko rozło do 220.I to wszystko w parę minut. Też leczyła się sama i pomocą domowników. Ale ona sama zrobiła coś dla siebie .... sama sobie tłumaczyła że wszystko jest dobrze i ma pod kontrolą .... Tez się wyleczyła ale u niej to trwało 3 lata.

Gość kontra psychotropy
I jeszcze sobie coś przypomniałam ... kupiła płytki z ćwiczeniami relaksacyjnymi. Fajne te płyty były ... ktoś o miłym głosie wprowadzał w stan wyciszenia ... cos na wzór medytacji. Naprawdę super rzecz.

Gość cnhhghghnh
ja się tak szybko nei zniechęcam - wiem że łatwo eni będzie ale najtrudniejsza decyzja była o leczeniu i przyznanie sie samej sobei że mam problem zktórym trzeba coś zrobić...

Gość kamilka149
witam jestem ze szczecina

Gość kamilka1491
nie polecam psychiatre z medicusa jest okropna

Gość Naa
mgr Monika Tyszkiewicz - Bandur +48 504 122 953 monika.tyszkiewicz-bandur@optp.pl Gorąco polecam - sama korzystałam z pomocy tej pani, pomogla mi w 100%.

Gość nowakgrz
Witaj, Mogę polecić bardzo sympatyczną, pogodną i zawsze uśmiechniętą panią Małgosię Dziewanowską. Jest psychoterapeutką po Krakowskim Centrum Psychodynamicznym. Ma niesamowity dar pomagania :) Adres jej strony: sgpp.pl Pozdrawiam, Grzesiek.

Gość gość
Znacie jeszcze kogoś? Najlepiej specjalizującego się w zaburzeniach odżywiania?

Gość gość
Może skonsultuj się z nimi: http://www.carpediem.szczecin.pl/ Pracuje u nich specjalista od zaburzeń odżywiania, mają bardzo dobre opinię, więc może skontaktujesz się z nimi.

Gość gość
Jeśli chodzi o pomoc w kryzysowych sytuacjach takich jak rozwód, śmierć bliskiej osoby, strata pracy to ja bym polecała panią Polę Szarwiło - Węgielska . Jak do niej trafiłam na terapię, to byłam na skraju załamania nerwowego po śmierci dziecka (wypadek). Myśli samobójcze, depresja, problemy ze snem, z koncentracją...po prostu wszystko. Teraz w końcu żyję, choć trzeba przyznać, że terapia była długa i intensywna - trwała grubo ponad rok (sesje raz tygodniowo), ale warto. Adres i telefon do gabinetu jest dostępny na psychoterapeuci-szczecin.pl.

Gość gość

Byłem przez lata lektorem języka angielskiego, ale wypaliłem się zawodowo. Nawet nie wiedziałem do końca, że to jest wypalenie. Uświadomiła mi to dopiero psychoterapia, na którą chodziłem regularnie. Tutaj konkretnie Psyche Gabinet Psychoterapii w Szczecinie. Musiałem zmienić nawyki, zająłem się w końcu czymś innym i teraz czerpię normalną satysfakcję w życiu. Bez psychoterapii prawdopodobnie bym cierpiał dalej na śmieciowym stanowisku szczerze mówiąc. Pracowałem z mocno toksycznymi ludźmi. Ciężko czasami podjąć decyzję, a psychoterapia w tym zdecydowanie pomaga.

Gość PsychoMedic

Jeżeli potrzebujecie bardzo dobrego psychiatry możecie skorzystać z video konsultacji na platformie PsychoMedic.pl
Recepta zostanie wysłana pocztą lub będzie elektroniczną receptą.
Doświadczeni specjaliści z Warszawy.

PsychoMedic