Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komputronik

wybierma sie na kurs komputerowy,ile za niego dac

Polecane posty

Gość komputronik

i nie wiem ile bedzie kosztwac i trwac,czy ktos byl na takim kursie. prosze mi powiedziec ile trwa,czy nauczylyscie sie czego po takim kursie i najwazniejsze ile kosztuje,dziekuje za informacje dorota

Gość mysle
ze tai kurs bedzie kosztowal 300zł i z miesiac bedzie trwal

Wszystko zależy od tego na jakiego rodzaju kurs chcesz iść. Z tego co wiem, to kursy z rożnych programów kosztują różnie. Na stronie Axona znalazłam informacje dotyczące płatności za taki kurs np. bezwzrokowe pisanie trzeba zapłacić za całość 260 zł. Mają też kursy specjalistyczne z AutoCada, Officea, Grafiki - wydaje mi się, że opłaca się u nich coś takiego zrobić.

Gość maya123
Określ się bardziej o jakim kursie komputerowym myślisz bo w zależności od kursu, jego rodzaju ceny są bardzo rożne. Jeżeli jest to kurs np. programu graficznego to będzie drożej, jeżeli jakiś inny to może być taniej, czekam na informacje :)

Kursy komputerowe z reguły do najtańszych nie należą, szczególnie photoshop. Kilkaset złotych za kurs to jest okazja, z której należy skorzystać, bo z reguły to trzeba więcej zapłacić. Zobacz sobie kursy komputerowe w Axonie, bo słyszałam, że właśnie mają konkurencyjne ceny.

No ciężko z tymi kursami. Chociaż faktycznie w axonie, wiem że kursy są spoko. Widziałam ostatnio, że prowadzą też jakieś całkiem fajne kursy grafiki komputerowej. Sama się zastanawiam, czy sobie nie zrobić takiego kursu.

Gość hulio
zalezy jaki konkretnie chcesz kurs. ja polecam Ci zajrzec na strone goworku i tam przejrzec, maja szeroka oferte roznych kursow. php, photoshop i inne. okresl czego dokladnie chcesz sie nauczyc i wtedy szukaj, nie wiem tez jaka suma za kurs jest dla Ciebie atrakcyjna a jaka nie...ile mozesz wylozyc na niego. oni maja dosc przystepne ceny dla kazdego.

Gość Alenkaa
ja podszkoliłam się na kursie komputerowym na który zapisałam się na eskk.pl Nie miałam czasu chodzić na takie tradycyjne zajęcia, a chciałam się uczyć, więc wybrałam naukę w domu. Bardzo mi to odpowiadało, a za same lekcje nie musiałam dużo płacić.

Gość gość
ja polecam szkołę NOVA. Mają naprawdę duży wybór szkoleń i przystępne ceny. Ja uczestniczyłam w kursie komputerowym i jestem bardzo zadowolona. Polecam !

Gość gość
Porownaj sobie rozne oferty najlepiej. Cieżko określic ile powinienes dac. Ja robilem kurs komuterowy w http://www.zdz.lodz.pl/kursy/informatyczne to pamietam,ze cena nie zwalila mnie z nóg, ale no każdy ma swoj punkt widzenia ;)

Gość cxss
Fachowe szkolenia z szeroko pojętej grafiki i projektowania przeprowadza biuro Belcdesign -http://belcdesign.com. To co u nich fajne to fakt, że zajęcia są prowadzone przez praktyków, ludzi czynnych w branży, którzy na co dzień projektują i pracują na konkretnych aplikacjach. Ja mam u nich zaliczony kurs podstawowy i zaawansowany z Photoshopa i muszę przyznać, że się rzeczywiście sporo nauczyłem. Łącznie to wyszło ponad 50 godzin szkolenia.

Gość Edyta89
Wiesz co, sprawdz sobie kursy w szkole progres, bo tam maja ich duzo, ale zaleznie od miasta. Ja byłam na exelu i word'zie i bylo warto bo teraz w pracy na codzien korzystam z tych programow.

Gość gość
Ja byłem na takim kursie w szkole kreatoredukacja i powiem ci, że naprawdę warto. Tutaj masz zakres wszystkich programów dostępnych na owym kursie http://www.kreatoredukacja.pl/oferta/kursy/komputerowe Świetnie cię przygotują a co najważniejsze robią to praktycznie. Zapomnij o nudnej teorii i rzeczach, które do niczego ci się nie przydadzą :)

Gość gość
Na czasie są teraz kursy informatyczne typu grafika komputerowa czy exel. Jest dużo pracy w której się to wykorzystuje, dlatego myślę, że warto poszerzać wiedzę w tej branży. Osobiście robiłam kurs grafiki komputerowej w NOVA CE - świetna nauczycielka, dużo praktycznych porad... POLECAM ;) podsyłam link http://novakursy.pl