Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszynka1988

zrujnowane życie

Polecane posty

Gość kruszynka1988

błagam niech ktoś mi pomoże :(mój chłopak chce sie zemną roztac po namowie jego mamusi która mnie nienawidzi ::(cały czas mówi ze ja niemam ambicjii poniewasz niemam wyzszego wykształcenia niemam prawa jazdy pracuje jako barmanka a mój chłopak chce miec dzięwczyne za biurkiem:(niewiem co mam robic jeszcze do tego wszystkiego mój facet ugadał sie zmoim bratem który jest w Anglii i zabukowali mi bilet a ja niechce jechac bardzo go kocham niewiem jak mam o niego walczyc jestem załamana bo nie jestem złą dziewczyną a mam przerobane zycie kocham go i niewiemco robic

Gość sdfdsfs
jedz. w polsce nnie ma przyszlosc. bynajmniej jego mama bedzie daleko

oj Kruszynko, nie pozwalaj się przestawiać jak pionek na szachownicy, masz chyba swoje zdanie, nie?

Gość kruszynka1988
on jest po technikum:(((((((((((a ja zawodowe co ja mam robic a tu odnosze sie do jednego wpisu ze tak masz racje przegrałam

Gość kruszynka1988
własnie zaczełam chodzic do szkoły wieczorej

Gość kruszynka1988
jego mama niechce zemna rozmawiac :(

boze to ty nie potrafisz sie postawic i nie cjechac do tej anglii jak mozna pozwolic tak sterowac wlasnym zyciem:o? powiedz bratu zeby pocalowal cie w dupe....to samo powiedz swojemu kochasiowi ktory jest maminsynkiem...skoro daje sie mamusi to znaczy ze ma ciebie gdzies...zaczynasz szkol enowe zycie nowi ludzie dasz rade obiecuje ci to

Jak się dalej uczysz to mądra z Ciebie dziewczyna. I wartościowa bo jeszcze pracujesz. A on nie jest niewiadomo jak wykształcony. Jego matka niech nie przesadza. Staraj się jej unikać. Jak Cie chłopak kocha to nie będzie się patrzył na rodzinę. I pamiętaj też, że nie on jeden na świecie.

A może to dopiero początek udanego życia. Odtraca Cię wrogie środowisko, dostajesz szansę na ustawienie sie... Chłopak po technikum to nie arystokrata, rozwijaj się i przerośnij go.

Gość świetoszek
Pogadaj z facetem o jego matce, pozniej jedzcie razem gdzies daleko stad .. niech tesciowa sie nie czepia, to ma byc wasz zwiazek i macie byc szczesliwi nie pozwol,zeby ktokolwiek wam to odebrał.. walcz :*

Gość buhahahahaha
ale sie usmialam. myslalam ze ten twoj chlopak jest po studiach jakis prawniczych lub tym podbnych. a tu po technikum a mamusia uwaza go za 8 cud swiata. chyba nie masz czego zalowac

Gość kruszynka1988
jest mi naprawde cieszko :(

Gość kruszynka1988
i pracuje na kopalni

Gość i co jego mamusia mysli
zze poleci na niego jakas kobieta po studiach???

jesli posluchal swojej mamy w tej kwestii to byc moze i tak latwo z Ciebie zrezygnowal to moze warto znalezc sobie innego chlopaka:0 niestety czesto tak jest,ze matki szukaja dla dziecka "odpowiedniego chlopaka" lub "odpowiedniej dziewczyny". Moj ex byl w technikum gastr. ja studiuje i moja rodzina tez byla temu zwiazkowi przeciwna.

Gość kruszynka1988
:((((niewiem czy sobie sama poradze ja go kocham z całego serca

Gość eeeeeeee
jest po technikum i pracuje w kopalni?:O a taka laska co pracuje za biurkiem to będzie chciała takiego brudasa??? tej mamusi się coś pojebało

Gość kruszynka1988
mam doła jestem załamana

Gość kruszynka1988
Życie już nie ma dla mnie sensu. Ja je po prostu przegrałam. Trudno , padło na mnie. Nie potrafie juz bez niego życ, nie potrafie zyc ze swiadomoscia ze juz nigdy nie bede mogla obudzic sie przy nim. Skrzywdził mnie niewyobrazalnie, widocznie jestem za wrażliwa na życie na tym świecie. Wszystko dookola mi sie wali.:((((((((

Gość kruszynka1988
:(:(

Gość kruszynka1988
błagam o porady

Gość kruszynka1988
:(płakac mi sie chce pomocy

Gość kruszynka1988
:(