Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maly ksiaze

Kto dzis pije ?

Polecane posty

oh R... alkohol chyba tez odciska piętno na twoich szarych komórkach - "rozmowy NOCĄ", nawiasem mówiąc szary to doś modny kolor więc dbaj o niego w swojej główce, dbaj póki co;)

oj heroinka czepiasz sie był blisko :P ... We'd go to a party And everyone turns to see This beautiful lady is walking around with me And then she asked me do you feel alright And I say yes I feel wonderful tonight ....

bo widzisz ja ciagle mam w glowie te scenke zajecia dla seksoholikow;)

aaaaaaaaa zapomniałem :D ... I feel wonderful because I see the love right in your eyes And the wonder of it all Is that you just don't realize How much I love thee....

nie widziałam ;] skoro kcesz to zaspokoje Twoje pragnienie:P ... It's time to go home now And I've got an aching head So I give her the car keys And she helps me to bed And then I tell her As I turned off the lights I say my darling You are wonderful tonight Oh my darling You are wonderful tonight.

godzina jeszcze młoda, z reszta pragnien tez damy sobie rade :D Would you know my name if I saw you in Heaven? Will it be the same if I saw you in Heaven? I must be strong and carry on, Cause I know I don't belong here in Heaven...

czekasz aż coś napiszę abyś mógł wkleić kolejną strofę?;) brakłoby ci ... dzisiejszego wieczoru na ich realizację;)

hehe no wiesz... pozostaje jeszcze noc ;) ... Would you hold my hand if I saw you in Heaven? Would you help me stand if I saw you in Heaven? I'll find my way through night and day, 'Cause I know I just can't stay here in Heaven. :)

Ciemno już, zgasły wszystkie światła. Ciemno już, noc nadchodzi głucha.

nareczka chłopaki;) idę do łóżeczka. dobrej nocki. pa:) do pragnień wrócimy jutro, narazie mam nadzieję że przyśni mi się spełnienie któregoś z nich...

"już coraz krótsza..." .. raczej wieczna... .. bez blasku jej oczu... .. bez ciepła jej rąk.. .. bez smaku jej ust.. .. a świt nie nadejdzie...

mały - co tak melancholijnie i smutno? R - \"ucha\" zrymowało mi się z twoim \"...głucha\";) pozatym trzeba się cieszyć z życia przecież, prawda? miłego dnia i do sklikania:) nie wiem co jest w tych poniedziałkowych porankach że możnaby w nie spać i spać, wstałam dziś o10, tydzień temu o12;)

ja właśnie herbatkę bo mleczko mi się skończyło:( idę się doprowadzić do stanu nadwania się do wyjścia z domu i smigam na zakupy:) ty w pracy niedźwiedź?

witam wszystkich. pijacych i nie pijacych. ale Wy narzekacie. wreszcie mozna isc do pracy. zobaczyc te wszystkie niewiedziane od dwoch dni geby. posluchac narzekan, jak to im sie nie chce. ;)

byłam na strasznie dużych zakupach...maskra, ledwo je wtargałam na to moje 4 piętro, czemu facetów nigdy nie ma jak są potrzebni??:P zabieram się za pracę dyplomową, ale jak mi się nie chce........:P

jestem:) ale pije tylko soczki bo mój organizm musi odpocząć od procentów i muszę dziś posiedzieć nad pracą dyplomową a to niestety muszę na trzeźwo... jak się masz?

och tragicznie...siadłam do niej wreszcie ale siły opuściły mnie po5minutach, zmuszam się żeby coś dzialać bo muszę ją wreszcie skończyć, dobrze by było w poniedziałek wrwszcie złożyć ją w dziekanacie, kurde muszę ją złożyć w poniedziałek co tam się stało???

przyjąłem do pracy jakiś czas temu taką młodą pannę. I od jakiegos czasu widzę że nie robota im teraz w głowie a romanse:) Musiałem dzisiaj przeprowadzić małą rozmowę korygującą postawę z niektórymi. Nie bardzo lubię takie momenty, ale cóż...