Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maly ksiaze

Kto dzis pije ?

Polecane posty

sąsiedzi niedługo przyjda ze skargą ze zakłócanie im spokoju bo ostatnio codziennie słucham muzy bardzo głośno ciekawe czy dźwięk rozchodzi się tak samo w dół jak na boki?? - bo mam pietro niżej taką wredną sąsiadkę, jej chętnie pozakłócałabym spokój:P

dorzucę ci zaraz mrożoną cytrynke przygotowaną do drinków - zawsze mam ją obok lodu w zamrażarce...na wszelki wypadek;)

Gość ja mam cholerną ochotę
czy ktoś tu dzisiaj polewa:)?

czesc ja mam cholerną...:) ---> ja tez mam już cholerną ochotę niedługo bedę sie szykowac do wyjscia:) kurwa weź mi odpowiedz na pytanie dlaczego mężczyźni są taky kurwa zajebiście ciemni i dlaczego nie potrafią słuchać??? czy wy macie w mózgu jakąś blokadę uniemożliwiającą zrozumienie tego co się mówi czy jak??!

to kwestia innej konstrukji psychicznej i postrzegania świata:( nie wiem czy Cię to pocieszy ale w drugą stronę też to działa. Gdzie wychodzisz?

konstrukcji:)

mam wątpliwości czy mężczyźni wogóle mają jakąś konstrukcję, bez urazy oczywiście, zapewne są wyjątki - mężczyźni z którymi nie ma takiego problemu, mam przynajmniej nadzieję ze tacy są:) muszę dziś wyjść bo mój laptop mówi ze dziś ze mną nie pije, wymiękł kolega więc ruszam w miasto;)

mają tylko inną:) ja jak głupi przyniosłem robote na weekend, a tak mi się nie chce ze szok:)

no ja dziś też troche pracowałam ale nie tyle co powinnam a poza tym dziś już mialam działać przy dokonczeniu pracy dyplomowej ale za to koszmarnie nie mogę się zabrać więc nawet nie wiesz jak dobrze rozumiem "nie chce mi się..." dobrze że chociaż czasem umiecie zadzownic po15minutach i przeprosić...jeszcze fajniej jak umiecie nas przeprosić za nasze fochy;) w jakiej branży pracujesz?

prowadze biuro rachunkowe. Finanse, rachunkowość, podatki, takie tam. Ogólnie finanse. Najlepiej nie stwarzać takich podbramkowych sytuacji:)

aha:) lubisz to? proste ze lepiej nie stwarzać ale sam wiesz że w życiu nie zawsze tak jak chcemy...a czasem poprostu musimy odreagowac złośc na kimś kto jest pod ręką...

w sumie to lubię:) przy odrobinie dobrej woli mozna przynajmniej zminimalizować czyjś zły nastrój:)

masz na myśli temat naszej rozmowy czy to że w swojej pracy dzięki kruczkomn prawnym i innym takim możesz komuś poprawic nastrój?;) z jakiej części PL jestes? idę uprzątnąć trochę kuchnie bo się syf zrobił az mi głupio:(

mówię o relacjach damsko - męskich:) Jestem z Warszawy a Ty?

a ja z połowy drogi miedzy rzeszowem a lublinem:) wczoraj chyba pisaleś ze jestes z wawy, zapomniałam:) jakiś plan na dziś? moja kuchnia wreszcie przypomina miejsce gdzie można coś zjeść...albo wypić;)

waham się między przeczytaniem paru rzeczy, a otworzeniem browarka:) Kumpel dzwonił żeby gdzieś iść, ale nie bardzo mi się chce. Raczej w domku zostanę:)

jak mozesz?? sam tu będziesz siedział? zawsze się człowiek lepiej czuje jak się gdzies ruszy posiedz jeszcze godzinkę ze mną a potem marsz na piwo;)

piwko mogę i w domu wypić:) jak w domu zostanę to chociaż jutro coś zrobię, ajak ruszymy w miasto to moze byc tak ze pobalujemy cały weekend a tego wolę uniknąć:)

Gość czarownicaJ
Ja disiaj pije...Miasto Aniolow Gdansk.Panienski wieczor kolezanki i wiecie co ...niewazne ze 3 slub,niewazne ze przed 40 Bedzie impra do switu i to jest piekne w tym szrym zyciu

a choooj sie nie przeprowadzam ,jak zobaczylam pokoj to sie zalamalam wole uzerac sie z lukaszem niz mieszkac w takiej klitce ,pokoj 4 m/4m lozko szafa wbudowana w sciene i mala szafeczka ,a pierdole takie co a co najwazniejsze neta tam nie ma a tak byc nie moze ,nie bede zyla jak jakis zacofany ciul bez okna na świat ooo nie 😠 ech spac nie moglam wczoraj ,latalam do lazienki cala noc ,wymiotowac ech... mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej

widzę że Kolezanka nie łatwo się poddaje:)