Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moje dokómęty

Szukam filigranowej dziewczyny 20-33 lat. Warto!

Polecane posty

Mądre to co piszesz Nutko. Skoro szukasz kogoś ciepłego i szczerego, to zapewne sama charakteryzujesz się tymi cechami. Każdy z nas ma jednak wady i ja jestem ciekaw Twoich wad. Szepniesz słowo nt?

proszę - Piotruś, Nutka - przejdźcie na prywatę, bo.... zaczynam Wam zazdrościć :D

Nutko, jeśli tu się wstydzisz, to masz w stopce moje gg, więc zapraszam :-) Hej Mufka! Dlaczego mnie tak oceniasz? Ja tylko tak sobie ten teges... :-)

Nutka - rodzącego się gorącego.... no... nie powiem że romansu ,bo chyba o związek Wam chodzi :D PS ja zaczęłam piotrusiowanie i zostałam olana totalnie :D:D:D

Gość dżagasi
Witam Was :) Mam pytanie do Piotrusia, bo widzę, że może mieć podobny charakter do mojego cieplusiego chłopaka :) Powiedz mi proszę... Gdybyś przeczytał rozmowę swojej kobiety z jej przyjaciółką, w której mówiłaby źle o Waszym życiu erotycznym - tzn. że się nie starasz, czuje się przez to niezbyt kochana; mieliśmy iść do seksuologa, ale pojawiły się inne priorytety... a także w żartach (bo to była prywatna rozmowa gg) napisałaby, że powinna chyba znaleźć sobie chłopaka z marginesu, żeby ją docenił... i bardzo by Cię tu uraziło (bo to tak jakby nielojalność wobec Ciebie), to co ona by musiała zrobić, żebyś jej znów zaufał? Zależy mi na Nim i nigdy nie chciałam być z innym. Mimo braku seksu od 2 miesięcy nie marzyłam o innych, ale on przez tamtą rozmowę wyrobił sobie o mnie złą opinię i mówi, że nie potrafi teraz ze mną być. :)

Aniu rozmowa to jeszcze nie zwiazek.. Walcz smialo o Piotrusia - wiesz nigdy nic nie wiadomo ;)

Gość dżagasi
Dodam, że studiowałam na 2 kierunkach, a po jego zerwaniu przestałam chodzić na jeden z nich i nie zdaję egzaminów - to ten kierunek, z którego znam koleżankę z rozmowy. Nie mogłabym znieść myśli, że będę na nią patrzeć każdego dnia, a przez rozmowę z nią (chociaż z własnej winy) straciłam osobę, na której mi najbardziej zależało. Jego to pewnie już nie obchodzi :(

o nie nie Nutko - walka z wiatrakami jest nie dla mnie ;) oddaję ten mecz walkowerem :D zreszta nasz "kochany" Piotruś już wybrał zwierzyne którą chce upolować :D:D:D

oj dziewczyny zawsze mozecie sie jakos dogadac... jedna bedzie miala Piorta w dni parzyste, a druga w nie parzyste:):) a weekendy coz... dwa z jedna, dwa z druga:):)

ja nie lubie sie dzielic :D zreszta mysle ze Piotrus juz duzy chlopczyk i sam wybierze ... a ja nie lubie cisnac sie gdzie mnie nie chca ;)

hahahaha no to sie porobilo :D:D:D a Piotruś siedzi, czyta i sie zaśmiewa :D:D:D

Piotr sie zaśmiewa... o kurcze,żeby tylko kolki "śmiechowej" nie dostał....:)

Oj dziewczyny, ale żeście zrobiły ze mnie Bóg wie kogo. Aniu, nikogo nie olałem i nie pisz nawet tak. Sama zasugerowałaś byśmy poszli na priva z Nutką. Dżagasi, zadajesz mi bardzo trudne pytania. Ja jeśli kocham to dużo potrafię wybaczyć. Jeśli jednak osoba, której ufam i w której mam przyjaciółkę i kochankę zamiast ze mną dzieli się swoimi żalami z kimś innym i jeszcze wypisuje takie rzeczy, to pozwól, ale ośmielę się napisać, że trudno tu mówić o zdrowym związku.

ja zmykam obowiazki wzywaja .. Piotrus madre to co piszesz :D Zgadzam sie z Toba... milego dnia Wam wszystkim zycze :D

Dżagasi, zadajesz mi bardzo trudne pytania. Ja jeśli kocham to dużo potrafię wybaczyć. Jeśli jednak osoba, której ufam i w której mam przyjaciółkę i kochankę zamiast ze mną dzieli się swoimi żalami z kimś innym i jeszcze wypisuje takie rzeczy, to pozwól, ale ośmielę się napisać, że trudno tu mówić o zdrowym związku. niestey musze zgodzic sie z przedmowca... Dzagasi..powinnas porozmawiac ze swoim facetem i przyznac ,ze postapilas glupio ... bo niesttey tak to nalezy nazwac( bez urazy)... pomysl, jak Ty bys sie poczula, bedac na jego miejscu:(

no to wszystko już zostało powiedziane ;) podpisuję się pod tym - miłego wieczoru wszystkim życzę ;) PS Piotruś - żartowałam ;)

Gość dzinek
lza sie w oku kreci :)

Gość dżagasi
No tak, ja też to rozumiem. Tylko akurat wtedy ciężko było się porozumieć z moim chłopakiem. Bałam się, że o mnie nie dba i chce mnie zostawić. Potem wykasowałam tą rozmowę, bo wiedziałam, że pisałam niedobre rzeczy i byłoby mu przykro to czytać. Zauważyłam też, że tej koleżance bardzo zależy na tym, bym go zostawiła i cokolwiek o nim napiszę, ona to obraca w wadę i namawia mnie na spotkania z innymi. Przestałam z nią zupełnie rozmawiać. Zrobiłam źle. Potem wszystko się naprawiło. W styczniu mieliśmy najwspanialszy miesiąc naszego związku. Było cudownie jak we śnie, zamieszkaliśmy razem, ale któregoś dnia gdy wyjechałam do mamy, on odzyskał stare rozmowy z archiwum gg z plików systemowych!

"Oj dziewczyny, ale żeście zrobiły ze mnie Bóg wie kogo"- tęsknią za komiczne, a z brakulaku...i Piotrusiem się zadowolą:P

Gość madzik hehe
a jakiej muzyki sluchasz??

Gość dżagasi
Wiem, że sprawdził je po to, żeby się upewnić czy nie piszę z innymi mężczyznami. Ufał mi, ale miał kiedyś dziewczynę, która regularnie go zdradzała i bardzo obawiał się zdrady. Tylko teraz już za późno, żebym mu cokolwiek udowadniała. Nie zamierzam się wiązać z nikim innym i dbałam o niego zawsze najbardziej na świecie, ale chyba nie mam szans :( Ok, nie wcinam się już do Waszego słodkiego wątku i życzę powodzenia w miłości :) :) :) Dziękuję bardzo za odpowiedzi! :)

to chyba ja ;) ale nic z tego ja czekam na miłość a takie anonse z kryteriami zabijają ją w drobniutkich na dzień dobry ;)