Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moje dokómęty

Szukam filigranowej dziewczyny 20-33 lat. Warto!

Polecane posty

i co? - nie wkurzyło Cię to? ja lubię zdrabniac imiona, ale wiem że to może wkurzać więc prywatnie zazwyczaj najpierw sonduje czy adresat sie nie wkurzy zanadto :)

no to się cieszę że jako niewiasta choć w tak niewielkim stopniu mogłam sprawić że zrobiło Ci się miło :) w sumie mi tez jest miło że dzięki temu co napisałam komuś innemu jest miło :0 no to zakręciłam :D

a ja nie szukam... czekam az mnie znajda ;)) pozdrowienia Piotrus dla Ciebie :)

no wiesz ...nie ukrywam sie ..ale chyba znajduja mnie Ci co nie powinni ;)

Nie Piotruś - nie jestem małą Anią :D więc kryteriów nie spełniam, ale.... może jesteś szczęściarzem i... "nutka" jest małą nutką ;)

Nutko, napisałaś, że znajdują Cię ci co nie powinni. Ciekaw zatem jestem kim powinien być ten, kto chciałabyś by Cię znalazł. A ja kogo szukam...oj, to trudne pytanie. Muszę pomyśleć nad przełożeniem tego na literki.

Każdy idealny prędzej czy później okazuje się mieć szereg wad z chorobą psychiczną włącznie:D

Doprawdy - coś w tym jest. Niestety nikt nie jest wolny od wad i musimy być tego świadomi. Napisałaś to tylko tak, jakby to tylko faceci byli tymi wybrakowanymi. Niestety, to działa niezależnie od płci.

hmm to ja tez pomysle jak ulozyc to w literki...szczerze powiedziawszy trudne pytanie... :)

i w tym kochani ludkowie Wasz problem - wymagania wymagania wymagania :) a ja ich nie mam - idę na zywiołek - spotykam kogoś i wiem, będzie coś lub nie i nie myslę o żadnych kryteriach ;)

Ania tu nie chodzi o wymagania... ja nie mam jakis tam wygorowanych wymagan.. Mysle ze kazdy ma jakies oczekiwania w zwiazku ze swoim partnerem... I nie chodzi tu bynajmniej o jakies wizualne, raczej zwiazane z charakterem..W tym wieku wie sie z jakim facetem byloby sie szczesliwym..

aniu- kochanie to taki drobny defekt mózgu, sama przyznaj:D człowiek racjonalnie nie myśli w tym stanie:D

Nutka - a ja wychodzę z założenia że jak kogoś poznam to wtedy wiem na jakie kompromisy mogę iść na jakie nie, bo w zależności od siły uczucia różnie to bywa... dlatego nie wymyslam sobie jakie dana osoba musi spełniać warunki (nawet charakterologiczne), bo to na nic - pokocham - i wszystko da się dopracować - jeszcze żeby tylko on mnie pokochał w tym samym czasie :D i tu jest pies pogrzebany u mnie - za szybko sie angazuję i później cierpię na własne życzenie ;)

Aniu zgodze sie ... Ja tez po spotkaniu wiem czy cos z tego bedzie czy nie...Ale to dzieje sie tak sobie...Dzieje sie tak dlatego bo masz w glowie wyobrazenie z kim chcialabys byc.. Tak mi sie wydaje przynajmniej... Piotrus chcialabym zeby znalazl mnie normalny szczery cieply facet.. Szczerosc i jeszcze raz szczerosc.. Nie wyobrazam sobie zwiazku bez szczerosci, nawet takiej do bolu.. Chyba nie sa to zbyt wygorowane oczekiwania :)