Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moje dokómęty

Szukam filigranowej dziewczyny 20-33 lat. Warto!

Polecane posty

Ależ nie pytałem o dobra materialne. Pytając co oferujesz miałem raczej na myśli czy tylko znajomość wirtualną, czy coś więcej. Ciekaw też jestem czego oczekujesz. No i ogólnie - coś więcej o Tobie.

Wiem co miałeś na myśli pytając co oferuję. Ale nie odpowiedziałam jasno,bo,bo..uważam-że takie pytania rodzą się w rozmowach.Kolejnych. Człowiek poznaje i odpowiedzi znajduje Sam.A nie..jak wywiad,test jakiś.To dziecinne. A i opowiadanie o Sobie.."wychodzi"samo z się..i albo rozmowa rozkwita..albo jej nie ma.

Czy ja czegoś oczekuję? Tak.Oczekuję.Chciałabym byś Ty,by inni byli uczciwi.Szczerzy. Gdy są źli bluzgają,gdy są szczęśliwi śmieją się,a gdy są przygnębieni-milczą. By nie bali się mówić o tym co czują.Takie tam. oo..w trójce Republika :) '..oglądam Twoją twarz w lunecie...'-lubię :)

Oczekiwania mnie ujęły. Ja również oczekuję szczerości i otwartości od otaczającego świata. PS Trójki całe lata nie słuchałem.

Z Trójką raczej kojarzę Bugalskiego, Andrusa, Strzyczkowskiego, Barona, Łukawskiego itp. W radiu szukam słowa i stąd słucham Tok FM.

Chrupiąca skórka.Pycha.Choć za ziemniakami nie przepadam. Moim ulubionym daniem jest .. właśnie ruskie pierogi i do tego ogórek kiszony ;-). Niestety rzadko pozwalam sobie na taki luksus..z prostego powodu-brak czasu w 'lepieniu'..a sklepowych nie lubię. :)

Gość Moje_dokómęty
Ach tam, podniosę swój stary topic w tę samotną, bezsenną noc.

Gość ja bym pasowała
jestem atrakcyjn filigranową blondynka o zgrabnej figurze 48\160 mam wiele do zaoferowania, mogłabym się zaangażować, ale faceci mnie nie chcą

Gość ja bym pasowała
48 kilo, 160 wzrostu

Gość fdregthyu
ta w berecie rolkach i ze wszystkim w nosie?