Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość page up/down

Co ile dni nocy zmieniacie piżamki rocznym, dzieciom?

Polecane posty

Gość page up/down

Chodzi o zmiane jeśli dziecko jej czyms nie ubrusdzi ja zmieniam co dwa dni ale czesto jest tak że wygląda ona jak by była dopiero z szfki wyjęta.

Gość miaaa...23
Ja zmieniam co tydzień i jest ok :)

Gość gjhfdfj
jak widze ze nadaje sie do prania.nie ma u mnie reguly. czasem 3 dni,czasem tydzien(ale nie wiecej).

Gość page up/down
to chyba też zacznę żadziej zmieniac bo wkurz juz mnie to ciągłe pranie i prasowanie .Wystarczy że ubranka często zmieniam.

ja zmieniam co 5-7 dni...no chyba, że mała obleje się mlekiem czy coś w tym rodzaju... :)

zmieniam codziennie, bo codziennie sie kapiemy, a po kapieli musza byc swieze rzeczy :) nie prasuje pidzamek, wiec jest dobrze, a zapas mamy calkiem spory, bo mala spi nie tylko w pidzamkach, ale i w body jesli pidzamki sa akurat w praniu;)

Gość co godzine gora
moje dziecko nie spi w pizamce natomiast po kapieli zakładam mu swiezego bodziaka

Ja zmieniam sobie codziennie i dla dziecka, nie wyobrażam sobie po kąpieli założyc piżamy, w której człowiek zwyczajnie mówiąc sie poci. Więc tak jak codziennie zmieniam ubranie tak i piżamę.

Gość NIE..
Do tych co zmieniają codziennie---> ile wy macie piżam ? codziennie pranie robicie?

Gość codziennie zmieniacie
piżamy??? to juz chyba lepiej spać bez... ;)

Gość ulka kulka...
ja tez zmieniam codziennie córce

Gość brbrbr
codziennie

mamy dwie pidzamki, jedne spiochy, 3 body z dlugim rekawem i kilka z krotkim. pranie robie 1 - 2 razy w tygodniu. nie wyobrazam sobie, ze dziecko mogloby spac tydzien w tym samym. a poza tym dziecko je sniadanie w pidzamie, wiec zawsze sie troche ubabra;)

Gość a jak sie upaprze przy obiedzi

Ja zmieniam co 2 góra 3 dni. Pranie robie co 2 dziń, i moje dzieci sniadania nie jedzą w piżamkach, tylko ubrane w normalne ciuszki.

Gość Maria Awaria
zmieniam co 2-3 dni i dziecku i sobie. Rozumiem, że pościel też zmieniacie codziennie, bo przecież się pocicie? ;)

Gość page up/down
Ja posciel zmianiam co trzy tygodnie .albo częściej jeśli corce zdarzy się jakiś wypadeczek ale miała go tylko raz.Ja zmieniam piżame co tydzien i jekoś nie przeszkadza mi to w normalnym życiu bo rano i tak biorę szybki prysznic i zmywam pot z nocy.A corcia się mocno nie poci.

Gość achakacha
Co 2 dni

Przescieradło co 2 dni pościel co tydzień. Piorę co 2 dni albo codziennie. Dla mnie to nie kłopot wrzycić ciuchy do pralki nie widzę w tym ciężaru

jesli sie upaprze przy obiedzie, to przebieram w czyste ciuszki. ogolnie rzadko sie zdarza, zeby moje dziecko dwa dni z rzedu chodzilo w tym samym, bo brudzi sie codziennie, ale pozwalam jej na to - pozwalam ubrudzic sie przy jedzeniu, pozwalam wejsc w kaluze czy pozbierac patyki z ziemi. nie chucham i nie dmucham - dziecko musi poznawac swiat i uczyc sie. a roczne dziecko rzadko kiedy wraca ze spaceru czyste;)

jestem tego samego zdania co julii - to zaden klopot wrzucic brudne rzeczy do pralki i nastawic pranie;) co innego, gdybym musiala prac recznie jak to robila moja babcia gdy byla w moim wieku. na szczescie sa pralki automatyczne:)

Gość bboożżee
kobiety codziennie,przecież dziecko się poci

Gość a ja tak zmieniam
rocznej córce codziennie trzyletniej - co dwa dni pościel co tydzień