Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewien ktoś...

Uwiodę atrakcyjną kobietę w romantyczny sposób.

Polecane posty

Gość Pewien ktoś...
Popróbować bycia uwodzoną a nie uwodzeniem, Luśka. :-)

Gość Pewien ktoś...
Sarah, zaczarować, oczarować kobietę, to żadna sztuka. Byle dupek to potrafi. Ja miałem na myśli uwodzenie na najwyższym poziomie, znaczy - profesjonalne, skutkiem czego uwiedziona kobieta podziękuje ślepemu losowi za to szczęście, iż przyszło się jej urodzić kobietą.

Gość Pewien ktoś...
Tego nie wiem, która z Was jest atrakcyjna, a która nie jest, Sarah. Dlatego uwodzenie poprzedzam szczegółowym wywiadem. :-)

Gość ale pierdolicie
jak potluczeni tluczkiem do kotletow baranich

Gość Pewien ktoś...
W odniesieniu do czego bądź kogo, Pistacjo?

Gość Pewien ktoś...
Aniołek, z tego, coś napisał, ja bym Ciebie nie uwodził. Jesteś zbyt zmienna w uczuciach a liczba narzeczonych dowodzi, że Ciebie najpewniej intrygują jakieś wyperfumowane dupki. :-)

Skuteczne uwodzenie to chemia i dobry bajer a nie atrakcyjność kobiety, ładna buzia to tylko dodatek do tego. A jak się masz przekonać, no cóż, tzreba było szukac na fotce jak chciałes wiedziec jak wygląda kobieta a nie na kafe :p

"Popróbować bycia uwodzoną a nie uwodzeniem, Luśka. " No to ja właśnie też o tym pisałam w tamtej odpowiedzi. Poza tym na razie jest tu za tłoczno oraz - jak napomknęłam - nie mam czasu, jak również przepraszam za zaśmiecanie topiku :)

Gość Pewien ktoś...
Mam nadzieję, Sarah. :-) Hmmm, no, to się jeszcze okaże, czy ja jestem wypierdek. :-)

Gość Pewien ktoś...
Kiedyś, V33, Ci szczegółowo wyjaśnię. :-) Jak sama widzisz, teraz jestem nieco zajęty. :-)

Gość Pewien ktoś...
Droga moja Wiii, ładna buzia i atrakcyjna figura, to warunki konieczne, żebym podjął trud uwodzenia. Konieczne, ale niedostateczne. Uhu! Są jeszcze inne bardzo ważne elementy, takie jak: osobowość kobiety, wykształcenie, wiedza i doświadczenie życiowe, wrażliwość na piękno, umiłowanie muzyki, dobre serce, mądrość, oczytanie, pogłębiona wiedza ogólna, zaradność i kilkanaście innych, nieco mniej ważnych elementów. :-)

Gość Pewien ktoś...
A dlaczego tak sądzisz, V33?

"Ale jak naprawdę się zakocham to zrobie dla chłopaka prawie wszystko "- za wiele robić nei trzeba, bez przesady, faceci sa tak mało wymagający...i tak łatwo ich zadowolić:P

Gość Pewien ktoś...
Słuchaj no, Doprawdy, Ciebie nie będę uwodził, ponieważ masz pewien zasadniczy feler. Ty jesteś zajęta, więc szkoda na Ciebie czasu. :-)

Gość Pewien ktoś...
Ja nie jestem mało wymagający, Doprawdy. Wręcz przeciwnie - posiadam spore oczekiwania względem kobiety. :-)

ładna buzia i atrakcyjna figura, to warunki konieczne, żebym podjął trud uwodzenia. Konieczne, ale niedostateczne. Uhu! Są jeszcze inne bardzo ważne elementy, takie jak: osobowość kobiety, wykształcenie, wiedza i doświadczenie życiowe, wrażliwość na piękno, umiłowanie muzyki, dobre serce, mądrość, oczytanie, pogłębiona wiedza ogólna, zaradność :D jakie wymogi

Pewien ktos- i właśnie o to chodzi, by umiec jasno określić swoje oczekiwania, kiedy sie już wie czego sie szuka...łatwo to odnaleźć:D

Gość Pewien ktoś...
Nic nie napisałem o zakochiwaniu się, Aniołek, ale jedynie o uwodzeniu. :-)

Gość Pewien ktoś...
Sarah? A czy to źle? Powiada się, że mężczyźni boją się kobiet wykształconych i mądrych. Ja się nie boję. Ja wręcz pożądam. :-)