Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewien ktoś...

Uwiodę atrakcyjną kobietę w romantyczny sposób.

Polecane posty

Gość piękna*-*
a ja mam jeden warunek : jeśli zdecydujesz się uwodzić mnie to tylko MNIE ....

Gość olka34
Pewien ktoś... Nie będę Ci przeszkadzała w konwersacjach, myślałam, że jak piszesz, że uwiedziesz to się za to weźmiesz a tu masz, nic z tego. To pa...

Gość Pewien ktoś...
Ja także należę do mniejszości, V33, co nie podważa istnienia pokaźnej większości.

Gość Pewien ktoś...
Jak rozumiem, V33, że moje oczekiwania czterech gołych dam Cię rozczarowały mocno. Pewnie oczekiwałaś, że napiszę, iż moje serce pożąda czterech gołych waletów (o ile "walet" może być w ogóle ubrany). Ale nic z tego. Mnie interesują tylko i wyłącznie damy. :-)

piękna*-* a ja mam jeden warunek : jeśli zdecydujesz się uwodzić mnie to tylko MNIE .... nie łudź się ;)

Gość Pewien ktoś...
Ale dlaczego stawiasz taki warunek, Piękna? Co Ci szkodzi, jeśli będę uwodzić więcej kobiet?

Pewien ktoś... Jak rozumiem, V33, że moje oczekiwania czterech gołych dam Cię rozczarowały mocno. Pewnie oczekiwałaś, że napiszę, iż moje serce pożąda czterech gołych waletów (o ile "walet" może być w ogóle ubrany). Ale nic z tego. Mnie interesują tylko i wyłącznie damy. nic mnie nie jest w stanie rozczarowac ;) zwyczajnie pisząc poznajemy innych :D

Gość Pewien ktoś...
Olka33, proszę się nie zniechęcać. Ja na razie jestem w trakcie technicznych czynności przygotowawczych. Czy Ty myślałaś, że uwodzenie to tak jak z szybką uprawą seksu?

Gość Pewien ktoś...
Chciałaś raczej powiedzieć, V33, poznajemy, co piszą. :-)

Gość olka34
Co Ci szkodzi, jeśli będę uwodzić więcej kobiet? Tu chyba nie chodzi o to czy szkodzi czy nie, tylko po prostu nie wyrobisz. Czasowo, nie nadążysz i tyle.

Gość Pewien ktoś...
Polazłaś sobie, Sarah, to jak ja miałem Ciebie uwodzić? Nie jest prawdą, że nic. Jest spory ruch w interesie... :-).

Gość Pewien ktoś...
Spokojna głowa, Olka33. Ułoży się dokładny grafik, wg którego będzie się odbywać uwodzenie. Wszystko pójdzie, jak w szwajcarskim zegarku. :-)

Gość olka34
Olka33, proszę się nie zniechęcać. Ja na razie jestem w trakcie technicznych czynności przygotowawczych. Czy Ty myślałaś, że uwodzenie to tak jak z szybką uprawą seksu? No niby nie, ale tak jak wcześniej napisałam, moze nie starczyć Ci czasu, nie nadążysz. A tak na marginesie to o jakie szczegóły techniczne Co chodzi? Jestem bardzo ciekawa.

Gość piękna*-*
ale te techniczne czynności przygotowawcze są nudne ! do rzeczy ! proszę ..;-) a cóż szkodzi połudzić mi się ? :-D a nóż prawdziwa perła się tarfi :-D

a teraz kulminacyjne pytanie:classic_cool: Gdzie ten romantyzm?:classic_cool:

Gość hiuman
na kafe nie ma atrakcyjnych kobiet. tu sa same mezatki, albo stare panny. opasłe albo bezcycne

Gość Ju......
I kto tu uprawia ostentacyjna rozwiązłość... Ruszajac przy tym interesem. :) Luśka to Pola? Można sie pogubić w tych nickach.:(

Gość googo
a uwodzenie to jest dla ciebie jakis interes??

Gość Pewien ktoś...
Sarah, uwijam się jak w ukropie. Sama przecież widzisz. Nieco cierpliwości. Ty myślisz, że skuteczne oczarowanie kobiety to - bez urazy za porównanie - tyle co wziąć i splunąć?

Gość Ju......
I kto tu uprawia ostentacyjna rozwiązłość... Ruszajac przy tym interesem. :) Luśka to Pola? Można sie pogubić w tych nickach.:(

Gość Pewien ktoś...
Jawohl, p. Justynaaa. :-) To jest ta sama osoba. :-)

Gość Ju......
Przepraszam za dubel.

Gość piękna*-*
Mów do mnie jeszcze... Ludzie nas nie słyszą, słowa twe dziwnie poją i kołyszą, jak kwiatem, każdym słowem twym się pieszczę mów do mnie jeszcze...

Gość Pewien ktoś...
Ty uprawiasz, p. Justynaaa? Dobrze Cię zrozumiałem?

Gość Pewien ktoś...
I w podobieństwie widzę nas takiem - tyś m pożarem a ja ci strażakiem. :-) Piękna, zupełnie nieźle. :-) Myślę, że coś z tego powinno być.

Gość olka34
Chyba uwodzenie jak w szwajcarskim zegarku moze byc ciekawe.