Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gocha t54

jak się czujecie jak placicie blaszakami w sklepie

Polecane posty

Gość gocha t54

podam taki przyklad: jestem w sklepie robie jakies tam drobne zakupy typu jogurty lub piwo,i place blaszaKami ,bo co daje grubsze pieniądze to mi wydaja takimi drobnymi. Czuje na sobie wzrok kobiety która kasuje tak jakbym kasy nie miala tylko uzbierala drobne i nimi place,macie takie wrazenie ?? wstydzicie sie tego?? bo ja sie czuje jak ostatni biedak na tej planecie.

Gość mam dla Ciebie radę
nazbieraj jendogroszówek i zapłać w sklepie potem triumfującym wzrokiem patrz z góry na pochyloną panią ekspedientkę, która liczy Twoją kasę. Będziecie kwita :D

Gość salamandrrra
kompleksy masz? Pani w sklepie zwykle jest przeszczęśliwa, że wreszcie ktoś jej drobne przyniósł :D

Gość gocha t54
teraz bylam w sklepie wysypalam portfel z drobnych i zaplacilam,ale dziwny wzrok baby był na serio ,jakbym miala 20 zł papierkowe to nic ok wszystko ,ale 20 zł w blaszakach to juz dziwnie się patrzą i nie tylko kasjerka ale tez ludzie co za mną stoją w sklepie do kasy . czemu tak jest???a wy jak macie??

Gość mam taki zwyczaj
że po przyjściu do domu z zakupów odkładam wszystkie grosze - od 1 do 50. Pod koniec miesiąca zanoszę do sklepu - i panie są rzeczywiście szczęśliwe! Klienci w kolejce jakby mniej..... :-)

Gość to się nazywa bilon
ile ty dziecko masz latek? 6?

Gość errrtre
a mnie często wręcz proszą o drobne czasem pytają sie mnie czy mogę rozmienić np 10zl na drobne:P

Gość mam dla Ciebie radę
po kopiejkę nawet car sie schyli a po rubla przyklęknie tak mi sie przypomniało w sprawie pieniędzy

ja to zawsze mówie kasjerce ze mam duzo drobnych i czy nie potrzebuje bo mam przez to portfel jak paczek - i bardzo chętnie, nawet się cieszą bo potrzebują na wydawanie takie drobniaki.a co do ludzi stojących za mną? to mam ich gdzieś.

Gość to się nazywa bilon
A mnie nic tak nie wnerwia, jak ekspedientki, które niezależnie czy mają drobne, aby mi wydać czy nie maja to ZA KAŻDYM RAZEM wołają o drobne, o 1 grosz, o 2 grosze. Rozumien czasem, gdy nie ma wyjścia, ale nie za każdym razem. :-O

Gość kasa to kasa
ja tam się nie przejmuje, poza tym niech sie cieszy ze ktos jej drobne przyniósł, mi sie nie przydadzą a jej na pewno :-) ja tam nie mam z tym problemu...

Gość musztarda
Ale masz problem. Jak mam drobne to i ja jestem szczęśliwa, i pani "na kasie". Mnie to raczej irytuje jak się pyta, czy nie mam drobnych... i łaskę robi wydając resztę.

nigdy do glowy by mi nie przyszlo ze ktos moze sie wstydzic placic drobnymi:O ja sama mam w portwelu pelno zolciakow i czasto nimi place, czasami ekspedientki prosza mnie o drobne bo nie maja za bardzo jak wydawac

Gość to się nazywa bilon
musztarda, mnie ostatnio tak to wołanie o drobne wnerwia, że przestałam dawać nawet jak mam :-O

Nikt się na was dziwnie nie patrzy. A że macie takie wrażenie, to tylko o was świadczy. Dzisiaj zapłaciłam w kiosku 22 złote drobniakami, bo mi sie już wysyywały i jakoś nikt na mnie nie łypał.

Gość gocha t54
ja tam przeważnie płace w naturze. mam sponsora z grubą kasą

Nie posiadam tego typu kompleksów;). Mało tego często płacę taką drobnicą, bo mam zwyczaj wrzucać drobniaki do jakiegoś pojemnika, a później trzeba się ich pozbyć:D

Gość gocha t54
wiem ale czuje sie jakbym kasy nie miala tylko uzbieralam i wogóle ze biedak ze mnie jest bo wysypuje takie drobne z portfela . niewiem mam takie wrazenie ze tak myślą te kasjerki . noz moze mam jakies schizy . :O

Gość gocha t54
niestety moj sponsor czasem mi za zrobienie mu loda sypnie to co mu akurat z obiadu w restałracji zostanie

Gość to się nazywa bilon
Gosiu, dziecko, no to powiedz ile masz lat?

Gość ja wszystkie monety od 1 do 5
groszy po prostu wyrzucam, bo są bezwartościowe :-O kto to w ogóle wymyślił!? jakby nie mogło być monet od 10 gr wzwyż, przecież za 5 gr i tak się nic nie kupi :-O

Gość gocha t54
czyli rozumiem ze nie ma sie czego wstydzic jak sie placi takimi drobnymi?

Gość to się nazywa bilon
Wstyd to kraść ... ile ty masz lat?

Gość kasa to kasa
za bardzo przejmujesz sie tym co pomyślą o tobie inni...

Gość gocha t54
20 lata mam. jakies takie mam dziwne wrazenia noi tyle ,no cóz ,teraz wiem ze nie ma czego sie wstydzic , tylko ze u mnie w sklepie przychodzą takie żule i tez placa drobniakami i tak mi dziwnie jak tez daje takie pieniądze . aaaaaaaaaaaaa-

Gość clear sky
pieniądz to pieniadz.kradzione?nie.to nic nikomu do tego jakimi nominałami płacę w sklepie.