Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakdopiec

Jak dopiec lasce, która...

Polecane posty

Gość jakdopiec

no właśnie, która pracuje z moim mężem i wściubia w niego gały, ogólnie leci na niego. Nie znam jej maila ani nr gg, nie wiem też gdzie dokl. mieszka, ale moge zdobyć jej nr tel. Do pracy do mężą mnie nie wpuszczą - ochrona. Znam jej profil na naszej-klasie. Podpowiedzcie jak dać jej do zrozumienia, żeby się odczepila od żonatego faceta (sama ma chlopaka), ale tak, żeby się nie zorientowała że to ja....

Gość jakdopiec
wiii - sama jesteś głupia i żałosna. Pewnie sama nikogo nie potrafisz sobie znaleźć, albo też zarywasz do żonatych facetów!

Gość jakdopiec
Tak, opowiadał mi, tzn. nie dokladnie, że na niego leci, ale jak się zachowywala, robi mu zdjęcia, jak ma coś do zrobienia to akurat on musi jej w tym pomagać, chociaż w dziale maja kilka innych osób itp.

Nie, ja po prostu nie jestem taka zakompelksiona jak Ty i mam zdecydowanie wyzsze poczucie własnej wartości, nie lubię z siebie robić idiotki i pośmiewiska plus nie spotykam się z facetami którzy sikaja po nogach na widok jakieś innej laski i dlatego też nie panikuję że ktoś spojrzał się na mojego faceta :)

Gość Może zacznij od
męża, nie od tej panny, bo to raczej Twój facet jest niezłym bubkiem serdeńko!

Gość a po co niby
Ty jej masz dawać cokolwiek do zrozumienia? To zadanie twojego faceta, nie Twoje :O

Gość omgggg
jesli jemu to nie przeszkadza ze jakas dupa go rwie to daj sobie spokoj, po co chcesz go uszczesliwiac na sile?

skoro on Ci to opowiada, to znaczy, że doskonale zdaje sobie sprawę z tego, ze ona go uwodzi. Zatem może się zastanów, czemu sam nie zakończy tego. Są dwie opcje - albo dupa, nie facet, albo mu się to najzwyczajnie podoba i pasuje :) A Ty, głupia baba oczywiście z pazurami do tamtej lecisz - żenujące

Gość jakdopiec
Mąż na mnie nic nie zwala, on uważa że to normalne stosunki w pracy. Ja sama jestem wkurzona i nie podoba mi się to, dlatego chcę coś z tym zrobić. Mąż ma o tym nie wiedzieć.

"on uważa że to normalne stosunki w pracy" zapewne to są normlane stosunki w pracy, a Ty masz chore jazdy

Gość omgggg
jesli mu to pasuje to o co ci chodzi?

Gość jakdopiec
Żenujące, że chcę utrzymać przy sobie męża?????????????????????? Mamy dziecko, nie chcę żeby doszło do jakiegoś rozwodu albo co... Pewnie,ze jemu się to podoba, a komu by się nie podobało? Każdy chyba lubi być uwodzony i żeby mu nadskakiwano!

Tak, żebujące. Moze ten Twój mąż jednak nie chce jednak być przy Tobie tak jak Ty byś tego chciała....

Gość a po co niby
nie, żenujące, że chcesz dopiec lasce, podczas gdy to powinien załatwić twój mąż :O

Gość omgggg
skoro mozesz jej numer zdobyc, to zadzwon do niej i pogadaj, czy chce cos os twojego meza, ale wtedy napewno ona to wygada twojemu mezowi, wiec i tak sie dowie i tak

Gość jakdopiec
Nie wiem czy to normalne, ze baba robi mu zdjęcia, nie wiadomo po co? Ja po prostu chcę utzymac go przy sobie, oczywiście nic na siłę! Gdyby nie chciał być ze mną to już by to dawno zrobił!

nie jest żenujące to, że chcesz zatrzymać przy sobie męża, ale to, jakimi sposobami starasz się to robić

Gość omgggg
to tez jej kiedys zrob niby przypadkiem i wrzuc na neta na jakas stronke z numerem telefonu, ze jest latwa dziwka lub cos w tym stylu

Gość jakdopiec
Luska, może nie jest to wielki problem, bo w końcu nie mówiby mi o tym, gdyby chciał coś ukryć, ale zwyczajnie mnie to drazni. Nie chcę do niej dzwonić, ale dac jej po prostu do zrozumienia, ze zachowuje się jak ździra.

Gość jakdopiec
klaudka 27 - wiem, wiem, ale co mam robić?

"Nie wiem czy to normalne, ze baba robi mu zdjęcia, nie wiadomo po co?" może do firmowej kroniki :P

Gość omgggg
a ona jest sama czy ma kogos?

Gość jakdopiec
Może xle się wyraziłam "dopiec", może powinnam to inaczej sformułować....

Gość mam dla Ciebie radę
najgorzej będzie, jak Ty masz schizy , zadzwonisz do niej i wtedy mąż się przkona ze ma durną babę i serio zacznie szukać kogoś normalnego gadaj z mężem powiedz ze cię to wkurza i poproś zeby zakończył to

Gość jakdopiec
ma chłopaka...podobno, tak mówi

Gość omgggg
no toty sie zajmij jej chlopakiem, albo daj jej do zrozumienia ze juz sie nim zajelas