Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rianananana

mam pytanie do doswiadczonych seksualnie facetow

Polecane posty

Gość rianananana

gdyby dosw seksuaknie facet spotkal na swej drodze dorosla kobiete ok 24 - 25 lat ktora jest dziewica ale nie na tle religijnym tylko ot tak nie spotkala tego wlasciwego co byscie o niej pomysleli?

Gość innnnaaa
ja mam to samo:O chce sie z nim kochac ale wstydze sie o tym powiedziec ze nigdy tego nie robilam mam 25lat:O:O:O:O

Gość bezczelnie
nie chcialbym byc tym pierwszym

Gość bezczelnie
za duzo roboty :)

Gość fgdjkujkuykj6ui
że niejest dupoopadaja ;p i ze czeka nie rozdziewczanie;] nic super ;]

bezczelnie - ale pomysl sobie ze to Ty bys ja wprowadzal w ars amandi ;) a tak to Ona juz to zna...

Gość
to moze poczekaj do ślubu jak już tak daleko... zaszłas.

Gość innnnaaa
ja akurat nie chce czekac do slubu ale boje sie jego reakcji dlatego zwlekam moze nic nie powiem

Gość bezczelnie
doswiadczona dziewica ?! hahaha..... dobre :)

25-latka??? ja bym pomyślała, że ma problemy z relacjami z mężczyznami w kwestiach intymnych, ma niezdrowe zahamowania, co powoduje, że robi rytuał z czegos, co jest czymś naturalnym w pewnym wieku (co się zapewne przerzuci na kontakty ze stałym partnerem, tyle tylko, ze pewnie w nieco innej konfiguracji) ale ja nie jestem facetem :P

Jezeli jestes normalna dziewczyna i czekalas z seksem na odpowiedniego wlasciwego faceta to tylko mozesz zyskac na tym na pewno nie stracic;)))

"Jezeli jestes normalna dziewczyna i czekalas z seksem na odpowiedniego wlasciwego faceta" a co rozumiesz przez "odpowiedniego, właściwego" faceta??? Takiego, który pójdzie z nią do ołtarza i zostanie na całe życie, czy takiego, który ją bardzo pociąga i jest w stanie mu zaufac na tyle, żeby się zbliżyć??? Obie wersje w przypadku 25-letniej kobiety są niestety niezdrowe - pierwszej nawet nie komentuję, bo wiadomo, o co chodzi, druga natomiast też pozostawia wiele wątpliwości, bo nie jest czymś zupenie normalnym, żeby w tym wieku ani razu na takiego kogoś nie trafić ...

Unikałbym takiej.... zazwyczaj uwaza, ze ma jakis skarb, kotry chce dać temu jedynemu i oczywiscie traktuje swoje dziewictwo jako jakas ogromna zalete... jesli nam nie wyjdzie - a ja jestem szybki do decyzji rozstaniowych :P to nie chce zostawiac po sobie jakichs płaczacych bab, które uwazaja, ze zostaly przeze mnie strasznie wykorzystane i beda potem przez 10 lat mieć traume i jęczeć jakie to sa z facetow swinie... poza tym dziewica jest dretwa w lozku i za duzo trzeba ją uczyć :P

Gość krze...
komiczne, a ty to urodzileś sie juz doświadczony i niczego nie musialeś sie uczyć?

a jakie to ma znaczenie? nie urodzilem sie doswiadczony i gdybym mial 18 lat to z pewnoscia pasjonujace byloby dla mnie zgłebianie :P tajnikow sexualnosci oraz pochwy mojej niedoswiadczonej partnerki... teraz, gdy jestem prawie 2 razy starszy, juz mnie to nie kręci i oczekuje od kobiety czegos inego...

krze..., Ale to nie chodzi o to. Każdy czlowiek przechodzi pewne etapy - to, że kiedyś ktoś robił pewne rzeczy i go to nawet bawiło, nie znaczy, ze będzie miał ochotę bawić się w to do końca życia. Zmienia się doświadczenie, zmieniają się też preferencje, oczekiwania i wymagania. To zupełnie naturalne

Gość bezczelnie
krze... Nikt nie rodzi sie doswiadczony, ale nalezy uczyc sie wszystkiego w odpowiednim wieku....

Niby dlaczego robicie z dziewczyny jakąś wariątkę z problemami na tle psychicznym...Każdy piszę we własnym imieniu.Dla jednego( bezedury) byłby problem dla drugiego ( oderdobe) raczej duży plus jeżeli myśłałbym o niej poważnie..Jeżeli nie myślałbym poważnie też byłby duzy plus bo byłby jej pierwszym;) Jak widać same plusy!! Sa jeszcze jakies pytania?

Gość na szczęście ja trafiłam
Na szczęście ja trafiłam na prawdziwego mężczyznę :-) który sobie poradził z 30-letnią dziewicą. 1. nie wydziwiał 2. był zadowolony 3. jest niezastąpiony i kochany w zyciu 4. mam z nim fantastyczny seks szukaj prawdziwego mężczyzny - a nie mamlaka Wiem teraz o prawdziwego mężczyznę trudno, bo wokół sami zniewieściali :-O ale szukaj, jeszcze pojedyńcze egzemplarze się uchowały. 🖐️

"poza tym dziewica jest dretwa w lozku i za duzo trzeba ją uczyć" komiczne, przy leniwym i drętwym osobniku męskopodobnym taka jest prawie każda kobieta :-D

"Niby dlaczego robicie z dziewczyny jakąś wariątkę z problemami na tle psychicznym" oderdobe - bo to frustraci są :D

Niektóre gustują w takich leniwych męskopodobnych :-P a gusta nie podlegają dyskusji :-D dlatego zastosowałam słowo prawie :-D