Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rianananana

mam pytanie do doswiadczonych seksualnie facetow

Polecane posty

"Jestes chory Komik" przyznaje, że mam lekki katar i troche gardło mnie pobolewa... miło mi, że się o mnie martwisz Złośliwko :)

komiczne przykro mi ze nie wierzysz ze mozna cos dla kogos zrobic ot tak, z dobrego serca

"komiczne przykro mi ze nie wierzysz ze mozna cos dla kogos zrobic ot tak, z dobrego serca" ale będziesz płakał z tej przykrości, czy jakos pohamujesz łzy i skonczy sie na mokrych oczkach?

Gość komiczne jak ty to robisz
że masz takie niesamowite gadane??? :O:O ja tez tak chcę

komiczne jesy wyzuty z uczuc on tylko kalkukuje na zimno co mu sie oplaca nie sluchajcie go:D

"ja wole egoistow niz tych pozornych altruistów... tym drugim nie ufam... podobnie jak wole ludzi nieco chamskich i oschłych niz takich milasów..." no to teraz zafunduję sobie chyba chwile refleksji nad samą sobą :P

Gość to twój wybór
__Kwiatek, po prostu 🌻 dla Ciebie

Klaudi - ta wypowiedź, ktora cytowalas nie dotyczny zjawiskowo urodziwych kobiet o ujmujacej osobowosci... mozesz to w dowolny sposob powiązac ze swoja refleksją :P

komiczne, najbardziej to mi się chyba podoba ta "dowolność", którą mi dajesz ;) to dopiero jest coś :D

Jak wiesz Klaudi nigdy nie narzucam kobietom swego zdania.... o ile ich zdanie jest tożsame z moim... :P

"Niech cierpi i załuje ze mnie nie zobaczy i nie pozna tak intrygującej kobiety jak ja" też tak sądzę :) jego strata :)

Kwiatek... Bycie aroganckim w stosunku do kobiet, to spora umiejetnosc... Nie wystarczy byc po prostu wulgarnym i obrzydliwym a na dodatek obcesowym... niektórzy to potrafia, inni nie... Ty zaliczasz sie do tej drugiej grupy