Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awastka

weekend na wsi u mojego faceta ak się zachować

Polecane posty

kązdy ma swój styl i nie kazdy moze sie gustownie i drogo ubiera ale to sie tyczy zarówno osób mieszkających w miastach jak i ludzi na wsi

Gość przeciez dzisiejsza wies nie
ja pochodzę ze wsi i tam ludzie ubieraja sie lepiej niz niektórzy w miescie:) Dziwne, ze to twój prawie mąż i dopiero teraz cie tam zaprasza. Ubierz jeansy, sweterek i wygodne buty. Do spania pizamkę.

Gość przeciez dzisiejsza wies nie
dobra - prowokacja!

Gość awastka
tak my mieszkamy w Krakowie z chłopakiem a on jest z daleka z małej wioski w wielkopolsce żyją z rolnictwa i maja swój akcent

Gość jholjlkoljijhijh
Jestem z miasta to widac slychac i czuc;))

Gość awastka
A ja żem nie wiem czy cosik do żarełka tam zabrać czy nie? Jużem torbę spakowała.

Gość ona234567987654
dziewczyno nie wiem gdzie ty jedziesz ale wyobraz sobie ze teraz na niejednej wsi ludzie maja lepiej wyposazone mieszkania,lepsze auta i lepiej sie ubieraja jak niektorzy z miasta poza tym skoro on ma byc twoim mezem to chyba nie znasz go od wczoraj i zapewne wiesz jakie tam panuja zwyczaje...

Gość gsdgjkdghdjkghdfkjgh
"myślę, że należy oblubieńcowi obciągnąć z połykiem aż po same coooole" aczkolwiek należy pamiętać o tym że to sołtys ma prawo pierwszej nocy

yyyy what?!?! \'chyba ze to jakas pipidowa bez pradu i internetu\'.. a to by bylo baaaardzo dziwne nie? heh.. toz normalne ze w wiekszosci wsi internetu nie ma. kobieto a Ty ubierz sie po prostu wygodnie :| tam nei ma chodnikow wiec logiczne ze szpileczki odpadaja tak? i wsio.. spodnie, adidasy i majty na zmiane i jedziesz. i wez kobieto nie mow ze nie bylas nigdy na wsi bo to troche ..ekhem.. dziwne?? ;]

Gość ILE MOŻNA
DOBRZE SPAKUJ JEDZENIE BO TAM TYLKO BEDZIESZ JADŁA JAJKA Z CHLEBEM I POPIJALA JE CIEPŁYM MLEKIEM OD KROWY

Gość jaka to wieś w wielkopolsce
?????????????? To Ci powiem jak tam żyją? Moja wieś w Wielkopolsce jest na poziomie.

Gość awastka
to ostatnia wypowiedz nie moja

sołtys ma prawo do pierwsze nocy jeśli chodzi o seks, no ale przcież oral to nie seks ( w mniemaniu większości dziewic) :classic_cool:

Gość awastka
to nie prowokacja nie nigdy tam nie byłam i troche się boje bo tam będzie jakiś festyn w niedziele i co będę wyglądać inaczej nie ubieram się w Butiku tylko w sklepach z luksusowa odziezą takich butikach

Gość WIEŚNIACZKA
JESTEŚ GŁUPIA JAK PĘK SŁOMY WYSTRÓJ SIĘ W KIECKĘ BALOWĄ ZAŁÓŻ NAJWYŻSZE SZPILE JAKIE MASZ OBOWIĄZKOWO TIPSY SZTUCZNE RZĘSY I JESZCZE UDAJ SIĘ DO FRYZJERA

Gość awastka
to jakaś mała miejscowośc a na adresie pisze Kalinowa ale to jest obok nie chce pisac dokładnie

Gość normalnie zebys nie wyszla na
sztuczną, przeciez potem będziesz tam jeździc i co? Za kazdym razem bedziesz sie kamuflowac?

Gość współczuje Twojemu przyszłemu
mezowi taiej pustej laski z MIASTA

Gość awastka
ja pytam serio

Gość awastka
Mój ulubionu butik to ten na bazarku, maja tam ciuchy z drugiej ręki. Tanie i ładne. Ale żem się rozpisała, lecę bo mi się obiod spoli. Dziś pyry z gzikiem.

Gość awastka
my tam raczej jeżdzić nie bedziemy mamy tu mieszkanie prace itp więc po co moj facet nie jest związany bardzo z rodziną sam jeżdzi raz do roku

Gość awastka
Mój ulubionu butik to ten na bazarku, maja tam ciuchy z drugiej ręki. Tanie i ładne. Ale żem się rozpisała, lecę bo mi się obiod spoli. Dziś pyry z gzikiem. TO NIE MOJEEEEEEEEEEEe

Gość WIEŚNIACZKA
ŻARCIA SPAKUJ CAŁĄ TORBĘ BO NA WSI BIEDA PRZYSZLI TESCIOWIE ZAPEWNE RZUCĄ SIĘ NA TWE MIEJSKIE WIKTUAŁY BO PRZYMIERAJĄ GŁODEM ZAKUPY ZRÓB W BIEDRONCE ZEBY BYŁO TANIEJ JEZU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Dziwne coraz bardziej
wyglada mi to na podszyw. Jak mozna nie znac nazwy miejscowosci z ktorej pochodzi chłopak? Wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bo wstyd powiedzieć że pochodzi z kaczych dołów, nie jedźcie tak po autorce, taka nazwa żaden wstyd :classic_cool: