Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awastka

weekend na wsi u mojego faceta ak się zachować

Polecane posty

Gość filotowa czapeczka
to twój wybór - dziekuje

Gość fioletowy swterku
ja radzę umiar we wszystkim , lepiej mniej niz za dużo - też nie zromum opacznie - chodzi mi o mniej makijazu , mniej ozdób , klasyka to cos do czego raczej nie mozna sie przyczepic , buty zwykłe - albo płaskie albo na lekkim obcasie nie jakieś 1,5 metrowe koturny czy 2 metrowe szpilki , spódnica za kolanko albo zwykłe spodnie , sweterek

Gość fioletowy swterku
eeeeeeeeeeeeee , czapeczko :) nie sweterku :)

Gość Żmiija
weź jakieś jedzenie, chleb i cukierki bo będziesz musiała obłskawić stado brudnych głodnych dzieciaków! najlepiej ubierz kalosze i jakiś fartuch żeby cię nie wyświnili!

Gość filotowa czapeczka
fioletowy swterku - a ty jestes z Krakowa? Dzieki za porady tylko dalej nie wiem czy jeansy moga byc A co na to autorka?

Gość eeeeeeee
mieszkam na wsi,pracuję w mieście-i nie widzę żadnej różnicy w ubiorze:O

Gość filotowa czapeczka
Oki jeansy oki to super a buty? No i mam taka nowa bluzke z targu taka z rekawem3/4 zolta ciemny zolty wlasciwie i to moze byc czy raczej isc cos kupic w miescie?

Gość fioletowy swterku
mieszkam koło Krakowa , w Krakowie zobaczysz ludzi ubranych baaaardzo różnie , co do dżinsów - tak ale pod warunkiem że byłyby to dżinsy klasyczne , najlepiej granatowe bez żadnych dżetów , cekinów , przetarc i do tego marynarka jakaś fajna :)

Gość fdsgstgg
mesmerized yyyy what?!?! 'chyba ze to jakas pipidowa bez pradu i internetu'.. a to by bylo baaaardzo dziwne nie? heh.. toz normalne ze w wiekszosci wsi internetu nie ma. kobieto a Ty ubierz sie po prostu wygodnie :| tam nei ma chodnikow wiec logiczne ze szpileczki odpadaja tak? i wsio.. spodnie, adidasy i majty na zmiane i jedziesz. i wez kobieto nie mow ze nie bylas nigdy na wsi bo to troche ..ekhem.. dziwne?? ;] Lubię mężczyzn, których umysł sięga dalej niż penis.. wiesz chyba dawno na wsi nie byłas...wyobraz sobie ze ja mieszkam teraz na wsi siedze w domu..przed kompem,.(boże mam internet!!1)a za oknem własnie wracja gimnazjalistki (boze ida chodnikim!!) i są ubrane w markowe ciuchy..(wow!!) miesszkam ttaj od 5 lat wczesniej cale zycie w wawie.. jest o niebo lepiej niż w miescie..ludzie którzy tutaj mieszkaja maja dosytć dobre auta i internet ,tlefon a nawet saltelite!!!(wow) czasami maja jedna krówke by mieć świeze mleko bez konserwantów i maja kury zeby ich jajka smakowały rano jak jajka... sama chodze po mleko i jaja do gospodarza obok... niestety drodzy mieszczuchy...na wsi jest lepiej i nie dosyc ze wiekszosc żyje na dobrym poziomie to jeszcze maja dobre i zdrowe jedzenie.. a ty ubierz sie normalnie..a tak a propo jak to sie stało ze TAKA WIELKA PANI Z MAISTA MA CHłOPAKA WIESNIAKA?!?!?! HAHAHA

Gość dla mnie to przebój
"Lubię mężczyzn, których umysł sięga dalej niż penis..." 🖐️

nie mam chłopaka wieśniak a o nu studiował teraz pracuje nie czuje się z tym źle ze jest ze wsi jak byłam w tej pod Krakowskiej Przegini to tam też nie było źle wiocha tandetna ale zadbana tylko że tandetna i mi się wydaje że jak bedę w markowych ubrankach to mnie wyśmieją

Gość fdsgstgg
SORRY AWASTKA ALE IDOTKA Z CIEBIE JEST..jestes jego dziewczyna i masz sie ubrac tak jak sie zawsze ubierasz plus do tego jakiś dresik lub luzny cuich taki urwa jak wychodzisz na spacer do lasu czy parku..no chyba ze nawet tego nie robisz...bo jesteś zbyt ekstra..;//

Gość filotowa czapeczka
Oki dobra znudzila mi sie prowokacja- mialam nadzieje ze wielka Pani miastowa autorka topiku mi odpowie ale widac nie. Przykra sprawa dla mnie w Polsce jest ze glupi ludzie zajmuja jakies stanowiska - tak jak autorka - absolutnie niechce jej obrazic wiec moze uzyje slowa zamiast glupia to malointeligentna. Serio i pisze nam nasza autoreczka ze mieszka w krakowie z chlopakiem i ma dobre stanowisku i elegancko sie tam musi ubierac - o zgrozo!!!!!!!!A nie zna biedaczyna podstawowych zasad dobrego wychowania (hmmm tych samych zasad o ironio obowiazujacych i w miescie i na wsi) czyli miedzy innymi jak zachowac sie w domu przyszlych tesciow i jak sie tam ubrac!!!! Masakra serio i zenada!!!!! Ludzie chociaz troszke inteligentni sami na to wpadaja jak maja sie zachowac i w co ubrac do domu przyszlych tesciow. Sa pewne kanony zachowan i postepowan. No i zastanawiam sie ile ta nasza autorka mieszka w tym krakowie? 5 lat 6 lat ? moze 7 ?bo naprawde bardzo miastowa z niej dziewczyna.....

Gość totalna IDIOTKA ta
autoka

Mieszkam w Krakowie od urodzenia zastanawiam się czy markowe ciuchy pasują i czy rodzice się nie obrażą że w jensach a ja na twoim miejscu ubrałabym ładne ciemne jensy kozaczki np venezia nowa kolekcja tunike klasyczna elegancja nie jakiś łach tylko taka z gustem polecam skleop Zara

Gość filotowa czapeczka
Acha no i tak dla zainteresowanych - PRZEGINIA kolo Krakowa to bardzo fajna i uwaga - Pardzo bogata wies- hmm wlasciwi ciezko nazwac to wsia bo cala miejscowosc glownie polozona jest przy drodze miedzymiastowej (przeginia jest po lewej i prawej stronie tej drogi). Z przeginie do krakowa jest jakies 20 km a do Olkusza kolo 15km, co doslownie 5 minut jedzie autobus ze wspomnianej przegini do krakowa i Olkusza.Sa tam szkoly podstawowe oraz gimnazja i szkoly srednie ;) No i bardzo duzo ludzi z Przegini pracuje w Krakowie i Olkuszu , a i wiekszosc domow w przegini jest bardzo ale to bardzo ladnych i zadbanych a przed domami stoja piekne samochody za domami piekne ogrody itd no i duzo ludzi z krakowa mazy zeby wlasnie tam kupic dzialke i postawic dom bo troszke taniej niz w krakowie a bardzo blisko do pracy no i bardzo ladnie.... No ale jak stwierdzila nasza wielka Pani autorka topiku- byla na tej wsi i nawet bylo spoko.

Gość filotowa czapeczka
awastka - no i apropos nie podobaja mi sie ubrania ze sklepu Zara - nie sa ani eleganckie ani szykowne no i wiekszosci to szmaty za wysoka cene nieadekwatna do jakosci..Prosze Pani

Gość to twój wybór
fioletowa czapeczka, reakcja autorki powaliła mnie na ziemię :-D twój plan był dobry 🖐️ ale dla inteligentnych :-D

fioletowa w przegini nie ma szkoły średniej tylko jedna podstawówka i gim byłam tam i tak jak pisałam wcześniej ładna i mało wieś przypomina ale jest tam tandetnie i kiczowato a ludzie ubierają się na targach u rumonó moja kol z pracy z tamtąd pochodzi ale to inna wieś niż te w Wielkopolsce tam żyje się z rolnictwa więc nie pisz jaka to ta Przeginia cudowna

Gość filotowa czapeczka
to twój wybór - dziekuje ale nasza wspaniala Pani na stanowisku w pieknych ubraniach z butiku obawiajaca sie domu rodzicow narzeczonego tego nieststy nie zauwazyla- natomiast zaproponowala mi kozaczki i wymienila niby fajne sklepy

Gość to twój wybór
awastka, dziecko, Stamtąd :-O

fioletowa bo ty tylko targ widzisz jak ci się nie podoba to nie pisz na tym forum dałam ci przykład z zarą możesz wejśc np do solar morgan ja lubie ich kolekcje

fioletow ja ci do pisania tu nie zmuszam sama chciałaś żebym ci napisała to pisze więc sie mnie nie czepiaj

Gość to twój wybór
fioletowa czapeczko, szkoda Twojego trudu, nie daj się sprowadzić do poziomu markowych ciuchów ;-) Czego Jaś się nie nauczył tego Jan nie będzie umiał.

zazdrościcie tych markowych szmatek laski wyluzujcie ludzie tak się ubieraja w mieście

Gość filotowa czapeczka
droga Pani z miasta - autorko Jest takie powiedzenie ze latwo kogos wypedzic ze wsi ale raczej trudno wypedzic z kogos wies - i ty jestes tego przykladem Jezeli mnie zrozumiesz. Ps I niewazne gdzie sie kto ubiera ale jak wyglada i uwierz mi ze pseudo markowe ciuchy np z morgana itd nie sprawia ze bedziesz ani lepsza ani bardziej prestizowa ;)