Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjlkjlkjlkjhhhhhhhhhlkjh

ON MNIE NIE CHCE.. JESTEM ZA NISKA.

Polecane posty

asdkffk poza tym kurduple sa bardzo wredne, bo zakompleksione lol ja może bywam wredna ale nigdy nie ma to związku z moimi kompleksami a akurat niski wzrost nigdy nie był dla mnie powodem kompleksów :)

Gość weefwfwe
oszalałaś?? ja często widze takie kruszynki i mega wysokich facetow :) słodko to wygląda :) ja niestety mam 180 a jestem kobieta wiec zobacz jaki ja mam problem, Ty to się ciesz :)

Gość obla
ja mam 152. Jestem żoną i matką, a przy tym wyglądam super.

weefwfwe======== wg mnie to zaden problem :) nawet jesli trafisz na faceta mniejszego od siebie to nie powinnas sie tym przejmowac. lepiej miec mniejszego z glowa na karku ,kochanego ,wiernego itp. niz wyzszego a bez oleju w glowie czyz nie? nie sugeruje tu absolutnie, ze wysocy sa bez rozumu to byl tylko przyklad :))

Gość ja mam 160 cm i dobrze
mi z tym jedyne o czym kiedyś marzyłam to dodtatkowe 5 cm bo nigdy mi się nie podobały bardzo wysokie kobiety dobre są ale tylko na wybiegu i jak są bardzo szczupłe, jak kobieta wysoka zaczyna tyć to wygląda jak babochłop. Takie jest moje zdanie ale i tak uważam że wzrost jest tak jak zresztą wszystko kwestią gustu :)

Gość hahahahahahahaha
mikrusy z was:O