Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjlkjlkjlkjhhhhhhhhhlkjh

ON MNIE NIE CHCE.. JESTEM ZA NISKA.

Polecane posty

PODOBA MI SIE STARSZNIE CHLopak ale on ma z 180, jest wysoki.. a ja? haha 155! czemu Boże mi to zrobiłes? nie mogłam miec przynajmnije tych 165? nie moge byc chociaz trochw wyzsza>? Jak mam startowac do chłopaka z 180? No jak, przeciez nie mam szans! Zaden na mnie nie spojrzy! bo jestem niska ! strasznie njiska!!!

:(

oo to daj namiery na niego.. (mam 170);) Żartuję oczywiście... Jat to nie spojrzy na Ciebie!!! dziewczyno.. obcasy.. dodatkowe 7cm:) pozatym trochę wiary w siebie

Gość lklkjlkjlkjhhhhhhhhhlkjh
18.48 to podszyw :/ Naprawde jestem załamana..

lkjlkjlkjlkjhhhhhhhhhlkjh========= nie liczy sie roznica wzrostu! ja jestem tego najlepszym przykladem -1.55cm a patner 1,92cm :) wiec glowa do gory :))

Gość edzio
Jeżeli mu się chociaż trochę podobasz, to nie sądzę żeby wzrost miał jakieś większe znaczenie. Wiem co piszę bo mam 196cm, chociaż muszę szczerze przyznać, że taka różnica wzrostu jest czasami niewygodna - czasami nie wiadomo jak stanąć żeby się dobrze rozmawiało :).

Gość do asdkffk
moze i nie jestes zazdrosna ale strasznie glupia

edzio========= do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic :) ja juznie zwracam na to uwagi. czasami tylko lapie ciekawe spojrzenia ludzi-coz wygladamy dosc smiesznie :) ale nie to w zyciu sie liczy :)

Gość a moze jedno i drugie
hheh zgadzam sie ,moja siostra ma niecale 1,55 a ma faceta (meza) ktory ma 1,96 i jakos nie maja z ta roznica zadnych problemow...

Gość im elon
Kurde naprawde jestes kurduplowata. Ale przynajmniej nie ma problemu z lodem ;-)

Gość asdkffk
dziwie sie czemu wysocy faceci wybieraja kurdupli, przeciez mogliby miec piekne zgrabne wysokie laseczki, niczym modelki

Gość szekspirka
mowisz o sobie? hahhah

Gość asdkffk
ja mam faceta, ale owszem jestem zgrabna i wysoka i mam dlugie nogi

asdkffk dziwie sie czemu wysocy faceci wybieraja kurdupli, przeciez mogliby miec piekne zgrabne wysokie laseczki, niczym modelki żałosne są takie rozkminki :P jakie to ma znaczenie ile panna ma wzrostu?

Gość taka jedna małaaaa
słuchaj,moim zdaniem koles poprostu nie jest Tobą zainteresowany!! gdybyś mu sie podobała to nawet gdybyś miała 1,20 to byłby z Tobą....a tak kazdy powód jest dobry by Cię spłacic... ja mam 158,mój facet 185 i juz 5 lat razem i jest super...i wzrost w niczym nie przeszkadza...no może w tym że cięzko kochac się nam na stojąco :P pzdr

Gość do założycielki
Daj spokoj to nie sprawa wzrostu.U mnie w rodzinie kobiety są niskie ,a faceci ponad 190cm do 2 metrów -żony po 155-160:)

Gość taka jedna małaaaa
miało byc "by Cię spławic" a nie spłacic :D

:( jestem załamana, chciałabym miec wiecej..

nieszczególnie============ i o to chodzi by akceptowac siebie takim jakim sie jest. po co martwic sie czyms na co nie mamy wplywu? w czasach szkolnych czulam sie gorzej od reszty -tej wysokiej :) ale moj partner juz dawno wyleczyl mnie z tej glupoty :) i jest mi z tym dobrze :))

Gość szekspirka
hmmm chyba zapomnialas dodac jeszcze ''jestem kompletna idiotka'' -czemu ludzie nie kazdy ma takie same upodobania?

Gość asdkffk
poza tym kurduple sa bardzo wredne, bo zakompleksione

Gość szekspirka
to po co sie dolaczylas do dyskusjii-szkoda gadac z takimi zakompleksionymi ludzmi- kompletna idiotka

Gość asdkffk
spiepszaj kurduplu, idz sobie kup buty na 15cm obcasie, moze ci troche pomoze niskopodwoziowo

Gość szekspirka
mam 173 cm i to mi w zupelnosci wystarcza... ciekawe na co ten Twoj facet polecial jak cie zabaczył... pewnie na te Twoje dlugie nogii hahha bo inteligencja to Ty nie grzeszysz