Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubi 19

Obolałe Piersi w pierwszych dniach Ciąży?!

Polecane posty

Gość kubi19
hehe dzięki za radę.. szczerze to już mnie uspokoiłas troszke.. bo ciąża raczej jest mało prawdopodobna kiedy do wytrysku nie doszło i partner 2 x otarł sie o wejscie do mojej pochwy tylko wtedy znalazł się już w wewnętrznej stronie (choć nie wszedł we mnie) .. i to miało miejsce przed zakończeniem śluzu przeźroczystego.. i stad te obawy

Gość zrob bete i po niepewnosci
zycze zeby @ sie pojawila ale nastepnym razem pomysl o zabezpieczeniu np tabletki albo prezerwatywa

Gość ekati
cycki na początku ciąży są znacznie bardziej bolesne, w dotyku twarde silikonowe, a brodawki lekko ciemnieją, potem staną sie jeszcze ciemniejsze , brzuch boli 5 razy bardziej niż przed okresem.. idź do apteki i zapytaj o test, są takie które wykrywają ciążę wcześniej niż przed okresem.

nie wkrecaj sie idz do kolezanki napij sie czerwonego wina wez ciepla kapiel pomasuj stopy( podobno chinski sposob na przyspiesdzenie@) bo jak bedziesz sie wkrecac to stres jedynie @ opozni dobrym sposobem jest tez ostry sexsik ale tym razem jak juz sie bedziesz lozkowac to sie zabezpieczcie

Gość kubi19
dziekuję za odp i dobre słowo.. tez licze na to bo mam dość tej huśtwaki ...

ekati zgodze sie ale np mi pociemnialy brodawki kolo 14 tygodnia ciazy dopiero wiec to tez nie reagula a cycek silikonowych nie mialam tylko bolaly po bokach po sciankach bardziej, brzuch mnie nie bolal wogole wiec jak widzisz co kobieta to objawy troszke jednak inne

Gość kubi19
jeśli chodzi o piersi to mam takie teraz, ale przed okresem tez takie mam zazwyczaj więc juz nie wiem co myslec bo brodawnki mma jasne, jak zazwyczaj raczej/...

Gość kubi19
no wlasnie juz sama nei wiem co o tym myslec, ale czytając moją sytuacje myslicie ze istnieje duze prawdopodobieństwo żeby było coś nie tak?

Gość kubi19
ok dziekuje za rady jade zaraz do miasta moze kupie test :*

nie ma sensu wydawac na test 15 zl ja bym juz jak tak sie boisz zalecala Ci bete wydasz kolo 25 ale bedziesz spokojniejsza bez sensu jest kupowanie testu w Twoim wypadku bo raz ze test przed@ nie zawsze wykaze ciaze dwa beta daje pewnosc 100%

Gość kubi19
ale czytajac na broszurach testy chyba wykrywaja juz 5 dniową ciążę? a u mnie mineły juz prawie 2 tygidnie...

Gość kubi19
ok dzieki Kobitki, jak coś bede wiedzieć to dam znać. Miłego dzionka, BuziakI:*

Gość nivka
u mnie test nie wykryl ciazy nawet w 44 dniu cyklu dopiero brak okresu i wizyta u gina z usg wykazalo ciaze, wiec jak widzisz testy nie sa miarodajne w kazdym wypadku

Gość kubi19
narazie nic nie zrobiłam ... nadal czekam

Gość daniela80
a ja dzis juz mialam takie brunatne upławy, szyjka tez sie obnizyla i otwarła, wiec u mnie ok :D

Gość kubi 19
JA dalej czekam na okres. Powinnam dostać 27-28 (choc mi przeważnie się spóźnia.. Kupiłam tesst jak coś to zrobię jutro.. Na logike bym powiedziała że jest minimalne ryzyko co do takiej ciąży, ale wydaje mi sie że juz mam duzo objawów i normalnie nogi mam jak z waty...

Gość kubi 19
Daniela ale masz fajnie, to po takim objawie kiedy powinnas dostać okres?

Gość daniela80
okres zaczal sie dzisiaj wieczorem- narazie plamienia brązowo- czerwone, ale to juz to raczej :) A u Ciebie jak?

Gość kubi19
Ja nadal czekam na @ Wczoraj już nie wytrzymałam i zrobiłam wieczorem test i wielka ulga bo negatywny! Tylko temperature nadal mam 36,9 i bolą mnie piersi szczególnie prawa w okolicach pachy i wyczułam jakieś zgrubienie... I juz nie wiem czy martwić dalej się ciążą bo może za wczesnie zrobiłam test. Na broszurce yło napisane że juz 6 dnia po zapłodnieniu wykrywa. a od tego czasu do wczoraj minęło 12 dni do tego trzeba jeszcze odjąc jakieś 3 dni .. no ale co sądzisz bo ja już sama nie wiem.. do jakie takiego stosunku nie doszło, wiec chyba @ powinna przyjsc? .. Dzieki tak w ogole za wsparcie i za odpowiedzi. Ciesze sie ze Tobie ułożyło się pomyslnie, mam nadzieję ze u mnie tez tak bedzie, Pozdrwaiam

Gość daniela80
to nie masz co sie martwic, test wyszedl negatywnie to teraz tylko czekaj na okres. staraj sie nie stresowac, bo to tylko podobno przedluza oczekiwanie :) Naprawde bedzie dobrze, ja przed okresem mam duzo takich zgrubien na piersiach, ale potem to mija. :)

Gość kubi19
Dzięki za słowa otuchy, ale tempka dalej 36,9 i piersi bolą mnie bardziej niż zazwyczaj i jeszcze te ciemniejsze otoczki wokół brodawek.. czasami tez tak miałam, ale etraz to już sama nei wiem co myslec.. Nie logiczne by było gdyby tak można było zajść w ciąże.. no już sama nei wem co myslec.. jak za kilka dni okres nie przyjdzie znów zrobię test.

Gość kubi19
jeszcze sie powtarzam niezdarnie, ale juz mi sie w głwoie od tych mysli mąci...

Gość daniela80
z doswiadczenia i z tego co czytam na róznych forach wiem, ze jak okres sie spoznia chocby o dzien, a nawet jak sie nie spoznia a są podejrzenia, ze może ciąża sie zdarzyc- to kazda widzi wszystkie mozliwe objawy ciazy ;) Ja tez juz widzialam ciemniejsze sutki, czesciejsze chodzenie do toalety itp ;) Prawda jest taka, ze w ciaze nie tak latwo zajsc jak nam sie wydaje. Takze, naprawde spróbuj sie wyluzowac, wg mnie na 100% w ciazy nie jestes :)

Gość kubi19
Dziekuję Ci ze jeszcze Ci się chce odpowaidać na moje posty.. W sumie to u mnie z okresem to zawsze nigdy do końca nie było jak w zegarku- wręcz przeciwnie (jedna wielka niewiadoma) teraz już mnie bolą krzyże (tak jak zazwyczaj na okres) Piersi bolą mnie po bokach i znowu myślę czy to nie jakieś nowe schorzenie bo jeszcze tak nie miałam.. ale jak coś by się działo to jeszcze pewnie tu napiszę.. Dobrej nocy życze i pozdrawiam cieplutko:):*

Gość kubi19
ja dalej czekam ...

Gość dlaczego nie zrobisz bety
testy nie zawsze wychodza a jak sie myla to w ta strone ze nie pokazuja ciazy jak ciaza jest

Gość kubi19
licze na to ze dzis dostane@

Gość dostalas ta
?

Gość kubi19
już bolały mnie krzyże jak przed okresem zazwyczaj.. a tu dupa .. Dziś rano wstałam i tempka dalej podwyższona - 36,8 :( piersi mam takie w dotyku jak z sylikonu i na poczatku bolały mnie po bokach... czy to możliwe że moge być w ciaży? Przeciez to navet nie był stosunek.. chyba sie załamie ;(

Gość no to zrob
w koncu ta bete jak @ nie przyjdzie, czego nie zycze