Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszkaaa z oklahomy

mam lat 24 i do tej pory bzykałam się z dwoma facetami, każdy po 37lat...

Polecane posty

Gość myszkaaa z oklahomy

wyglądam na lat 26-27, w gr a studiach jestem najstarsza, bo zaczęłam nieco później - także nie mam znajomych z którymi mogłabym wychodzić i ewe poznać kogoś z równolatków czy nieco tyko starszych. tak się składa, że faktycznie gustuję w panach około 30letnich...ale boję się, że nigdy się nie zwiążę (bo nie ma mowy żebym wiązała się z 37 i więcej latkami:O ). ...jak wygląda seks z 20parolatkiem????

Gość agresywny29l
Chuj ci w oko :)

Seks z 20-parolatkiem wygląda podobnie jak seks z 30-parolatkiem, tyle że ten pierwszy jest mniej doświadczony i bardziej żywiołowy.

Gość dgsggsghgdhtg
oj nie zawsze. czasem 30-letni facet jest w lozku beznadziejny, a 20-late moze okazac sie wspanialym kochankiem. nie generalizujcie! wszystko zalezy od osoby, ilu mial wczesniej partnerow lub od jakiego czasu uprawia seks.

Gość KlaraX
Seks z 20latkiem.....mój chłopak ma 21 lat ja 20 i w łóżku jest boski!!!!!! Ruchy jakie wykonuje to spojzenie i to wszytsko sprawia ze ochota na seks nie mija nigdy kiedy na niego patrze:)

Gość myszkaaa z oklahomy
a co, ty myślisz, że ja im się będę spowiadać :O czy jak ? no i prawiczka to raczej na pewno bym nie chciała :)

Gość przecietnaaaa
37 latek to jeszcze długo nie stary cap :O, tym bardziej jeśli o siebie dbają.

Gość jestes prawiczkiem bo zadna
cie nie chce i jestes nim po to zeby sie uzalac na kafe :O, nie widze zeby autorka wyraza choc krzte zainteresowania twoja chuderlawa watla postawa, zapadla klata i nieudonym wackiem :O

Gość co za choojowy
topik

Gość blablablabl
o! prawik miał dziewczyny. ciekawe czemu z nimi nic nigdy. przyznawaly sie, ze nie sa \"czyste\"?