Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Megii22

dziwna temperatura po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych w metodzie npr.

Polecane posty

Cześć dziewczyny!!! Mam nadzieje że mi pomożecie. Mój problem polega na tym iż przez 2 lata brałam tabletki Yasmin ostatni je odstawiłam i stosuje metodę naturalne planowanie rodziny, obecnie mam 22 dzień cyklu i cały czas moja temperatura jest niska nie ma skoku. Na początku wynosiła 36.6 teraz był spadek do 36.3 i tak mama od 3 dni boje się że mogę mieć cykl jednofazowy. Szukałam odpowiedzi na forach ale każdy tam pisze że ma problem z wysoką temperaturą, lecz u mnie jest odwrotnie. Proszę pomóżcie!!!!

Gość powrot do plodnosci
po odstawieniu tabletek trwa jakies 3 miesiace, u innych dluzej u innych krocej.nie mialas skoku temperatury czyli Twoj cykl jest bezowulacyjny. moga sie pojawiac jednodniowe skoki temp wiec sie bacznie obserwuj bo plodnosc moze wrocic znienacka. a jak jest ze sluzem?zauwazylas jakies zmiany?

śluz zmienia się prawidłowo i dlatego nie wiem o co chodzi. tak samo mam bóle owulacyjne przy śluzie przejrzystym i rozciągliwym tak że z obserwacji śluzu powinno być ok i dlatego nie wiem dlaczego taka dziwna temp.wczoraj i przez poprzednie dni miałam 36.3 dzisiaj mam 36.6 niby skok ale taką TEMP.miałam też po okresie przez jakieś 12dni