Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna swojego chłopaka

A ja marzę...

Polecane posty

...o hucznym slubie..ja ubrana w przepiękną biala suknię, wygladam jak księżniczka a obok mnie ON :D w jasnym przepieknym garniturze...ahhh ale moge narazie tylko pomarzyć bo jesteśmy razem 8 miesiecy ja mam20 a on21 lat i planujemy cos dopiro jak skoncymy studia czyi za 2-3 lata...niech ten czas juz zleci!!!!! Pożniej bedzie sielanka...:D

Gość a ja marze...
bys troche dorosla i przestala wierzyc w "...i zyli dlugo i szczesliwie..."

Gość mlody czlowiek ma prawo
do naiwności.:classic_cool:

Gość Po ślubie nie będzie
sielanki, będzie staranie się o to, by związek nie umarł po kilku latach - tak jak u sąsiadów, kuzynki i ciotki... ale to nie jest przykra praca, gdy obie osoby kochają i tego chcą...

marzyc to owszem, możesz, ale nie wyczekuj, tylko zajmij sobie czas tak, zebyś już teraz była szczęśliwa, bo jesteś młoda i możesz czerpac z życia garściami - zamiast czekac nie wiadomo na co, co wcale nie będzie takie, jak sobie wyobrażasz, tylko po prostu najzwyklejsze na świecie

a ja marzę... marzenia się spełniają, uwierz. z chłopakiem żyję szczęśliwie od 3 lat, rodzice mojego chłopaka żyją szczęśliwie od 28 lat, tato nie mówi o mamie: \"moja stara\" tylko: \"moje kochanie\"... można żyć długo i szczęśliwie :)

Gość a ja marze...
tu nie o to chodzi...pewnie ze mozna marzyc...tylko w granicach normy...wlasnie wiekszosc problemow w zwiazkach bierze sie z niespelnienia oczekiwan...zycie po slubie wcale nie jest piekniejsze, po prostu inne...ale to wciaz szara rzeczywistosc, podobne problemy...unoszac sie zbyt wysokoz marzeniami mozna upasc tluczac sie bardzo mocno

"ja ubrana w przepiękną biala suknię, wygladam jak księżniczka a obok mnie ON w jasnym przepieknym garniturze" no dziewczyno, slub PRZEDE WSZYSTKIM nie jest po to, żeby się stroić, tylko przejść z tym samym człowiekiem wspólnie całe życie!

właśnie o to mi chodzi, co powiedziała "a ja marzę" Ja tez mam męża i też jest nam ze sobą dobrze, też o nim nie mówie"moj stary". Ale nie jest tylko różowo, nie jest jakos cudownie i bajkowo, tylko po prostu dobrze, fajnie. Żadna sielanka. Zwykłe życie. I jak sie jest tego swiadomym, że życie jest takie - raz z górki, raz pod górkę, to sie nie rozczarujesz. A jak sobie wymyślisz, że jak już będziecie mężem i żona, to będzie każdego dnia słoneczko, tęcza i zajączek w oknie, to sie słono zawiedziesz

He he ale ja sobie tyko wyobrazam jak bedzie wygladał ten wyjatkowy dzien :D to juz pomarzyć sobie nie mozna ??:P i oczywiście ze sie spełniam : studiuje na wymarzonym kierunku, mam wymarzona prace, jestem z wymarzonym chłopakiem :) i jak do tej pory wszytskie moje marzenia sie spełniały wiec o czym innym moge marzyc teraz jak nie o slubie :D i nie sadze ze zamiast sielanki bede musiała starać sie utrzymac nasz zwiazek..kochamy sie bardzo i wszytsko samo sie bedzie szczesliwie ukladac...i to ze tak pisze i jestem optymistka i cieszez sie zyciem nie znacy ze jestem naiwna..to ze komus innnemu nie wyszło to nie znaczy ze caly swiat jest naiwny..

hehehehehehehehehehehehehe jesteś BARDZO naiwna ale może to i dobrze :D "kochamy sie bardzo i wszytsko samo sie bedzie szczesliwie ukladac..." :D pogadamy, jak dorośniesz :) p.s. ja tez jestem bardzo szczęśliwa w udanym związku więc Twoja teoria się niestety nie sprawdza :)