Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykla dziewczynaaa

ANIOŁ STRÓŻ JEST!!!!!!WYMODLIŁAM SIĘ I DAŁ MI ZNAK!!!

Polecane posty

Gość zwykla dziewczynaaa

Czytam wlasnie ksiazke Terakowskiej "Tam gdzie spadaja anioly" i musze powiedziec, ze wiara ludzka w cos nadprzyrodzonego jest slaba. Kilka lat temu bylam na 2 roku studiow.Mialam problemy. Poprosilam , a raczej dllllllllllllllllllllllllugo sie modlilam, by mi dal znak ,ze on, Moj Aniol Stroz istnieje. Pewnego razu, szlam z zajec przez park, tak jak zawsze, tak jak dzien w dzien ta sama droga. Zatrzymalam sie na chwilke i zobaczylam w krzakach motyla. Motyl ten byl...smieszy i dziwny:P Dlatego ,ze on sie mnie nie przestraszyl. A wrecz przeciwnie -przylecial i ..usiadl mi na dloni! Pierwszy raz zdarzylo mi sie cos tak niesamowitego! Przyblizylam wiec dlon do swoich oczu, bo nigdy z tak bliska nie widzialam motyla. Patrzal sie na mnie:) Potem zrobil kolko i ...usiadl mi na glowie! Ja wierze, ze to byl znak mojego Aniolka :)

Gość gfdgdsf
prowokacja?

Gość zwykla dziewczynaaa
nie:/ dlaczego niby ma to byc prowokacja?:/ BYlo mi bardzo ciezko wtedy, duzo sie modlilam, bardzo chcialam wierzyc ze jest ktos, kto sie mna opiekuje "z gory"

Gość na śnurku czy
a nasrał?

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo
ludzie nie wierza w takie rzeczy a szkoda.. ja doswiadczylam wiele razy opieki "z gory" i wiem ze cly czas ktos nade mna czuwa.. mam bardzo dobego aniola stroza

Gość podaj dzień i miesiąc
urodzenia, to ci napiszę, twojego Anioła Opiekuńczego.

Gość ja chcę ci wierzyć
bo to piękne :)

Gość Maaaarta.23
23.02 -> data urodzenia.

Gość zwykla dziewczynaaa
moje 8 o6 1982 :)

podaj dzień i miesiąc urodzenia, to ci napiszę, twojego Anioła Opiekuńczego :O ja podam numer buta? moze od tego tez jakis anioł jest?

Gość zwykla dziewczynaaa
Maaaarta.23 i Grzechu Warta jednoczesnie-nie masz odwagi cywilnej, bo piszesz pod pomaranczowym?:/

na pewno doswiadczylyscie... tylko moze nie zdajecie sobie sprawy... np taka sytuacja, wracalam do domu, nagle przystanelam na chwiel poprawic sobie buta, a tu przede mna spadla lawna sniegu z dachu.. gdybym sie nie zatrzymala spadlaby namnie

Gość zwykla dziewczynaaa
no i kiedys tez mi sie przysnil na wiezy koscielnej...byl bosy, mial prosta szate i mial piekne lsniace wlosy... szkoda, ze potem widzialam tylko stopy... a tak bardzo chcialam zapamietac jego twarz.

jaki kurwa pomarańczowy??? Nie pisze pod pomarańczowymi nickami debilko. I nie wierze w żadne anioły stróże. Bajki zostawiam dla dzieci :o

a ja tam wierze, i nie widzę powodu aby tutaj coś o wiariatach można było insynuować

Gość zwykla dziewczynaaa
kazdy moze poprosic swojego aNIOLA zeby mu sie ukazal, ale ja teraz raczej nie chce dowodow JEGO istnienia. Wole za to, aby poswiecil swoja energie na ochrone mnie przez zlem.

Gość podaj dzień i miesiąc
Maaaarta 23.02 --- Eiael ( Chór Aniołów), jego sferą są nauki tajemne. Poza tym zapewnia długie życie oraz znajomość poprzednich wcieleń. Odmawiaj psalm 71, by prosić o wszystko swojego anioła. zwykła dziewczyna 08.06 Hakamiah (Chór Cherubinów), Chroni przed zdrajcami. Inspiruje do walki o zwycięstwo. Odmawiaj psalm 28. Dziękuję.

Gość kblkjl
ja bym chciała zeby mój anioł mi pomógł

10.07.. dzieki

Gość zwykla dziewczynaaa
podaj dzień i miesiąc - DZIEKUJE:) Ja bede miala teraz niedziele anielska, bo moja parafia bedzie miala "imieniny" bo jest pw. SW Michala Archaniola :)

Gość tylda kropka
Autorko - to się nazywa schizofrenia.

Gość na pomarańczowo tym razem
podaj mi rowniez droga kolezanko,moja data ur 17.08

Gość prosze podaj nam
nasze daty urodz. to 17.11 31.05 24.10 2.02 18.02 dziekujemy

Gość zwykla dziewczynaaa
hmmm co do tej walki o zwyciestwo to ja raczej staram sie zyc normalnie.Wlasnie wladzy nie chce, bo to jest zlo.Wole spokojna i cicha prace:)

Gość karoolek
napisane jest " Proscie , a bedzie Wam dane " cóz jak wiara ludzka slaba ,a przejawy jej wyrazenia odsylane sa do leczenia - ale uwaga !! ostroznie z prosbami !!i nie proscie o rybę , bo nigdy Wam dana nie bedzie , o wedke to juz inna sprawa .

Gość alusiaaaaaa
a jaki jest moja aniol stroz? 14 .05