Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykla dziewczynaaa

ANIOŁ STRÓŻ JEST!!!!!!WYMODLIŁAM SIĘ I DAŁ MI ZNAK!!!

Polecane posty

Gość karoolek jasniej prosze
o co prosic by bylo dane ?

ja tam tez wierzę i koopę mnie obchodzi co o tym mysli resta, raz bym miałą niezły wypadek, to było wielkie szczęscie ze ulca była pusta i nie trafiliśmy w drzewo:O wierzę że Ktoś w tym pomógł:)

Gość zwykla dziewczynaaa
do kblkjl - to sobie popros Aniolka swojego.Pomodl sie swoimi slowami.Powiedz, ze sie cieszysz, ze On czuwa nad Toba:)

Gość a mój...
19.02

Gość karoolek
nie wiesz ? o zdrowie , a to by np. biedy nie zaznac , nic co jest materialne , albo zwiazane z pieniedmi lub bytem w dostatku . Ja zwsze prosilem i wszystko mi dane do tej pory zostalo ! w jednej rzeczy przesadzilem , prosilem o miłosc tez zostala mi dana , ale nie tam gdzie trzeba ....

Gość podaj dzień i miesiąc
ooooooo 10.07 Yeiayel ( Chór Tronów) pomaga w kontaktach z ludźmi innych nacji, chroni wolność i niezależność człowieka. Patron dyplomatów i handlowców działających na arenie międzynarodowej. Aby o cokolwiek prosić, módl się psalmem 91.

Gość ja też chcę wiedzieć jaki...
... jest mój - 07.06

Gość karoolek dziekuje
pozdro

tak to mój duch chyba mi się objawił w postaci wiewiórki , która podeszła do mnie w londyńskim parku ale to nic mojego meża anioł mieszka w jednym ze słynnych angielskich kruków ....... jestem wierząca.......ale zbyt "maluczka" by wymagać objawień i by były mi dane- może się mylę, kto wie kto wie..........

Gość karoolek
mielismy wypadek , ja z drobnymi pierdolami wyladowalem , dwoje innych transportowano z tego samego auta smiglowcem ... nie dziala ? szczecie mialem ...cale zycie ??? jak kto chce ! niech i tak bedzie

a mój 19.02 Manakel ( Chór Aniołów) pomaga w zmaganiu się z bezsennością. Walczy z epidemiami i powodziami. Jest patronem zwierząt wodnych. Odmawiaj psalm 104. Dzięki.

ja też 07.06 Hakamiah ( Chór Cherubinów) chroni przed zdrajcami. Inspiruje do walki o zwycięstwo. Proś o wszystko psalmem 28. Dzięki.

Gość do podaj datę
na pomarańczowo tym razem podaj mi rowniez droga kolezanko,moja data ur 17.08 20:15 prosze podaj nam nasze daty urodz. to 17.11 31.05 24.10 2.02 18.02 dziekujemy

Gość taka jedno czasem mundro
Proszę podać mi informacje /t mojego Anioła Stróża i Mojej córki: 19.10 i 31.10

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo
to ja jeszcze dwie, prosze 17.04 i 28.06 wiesz, mam duzo przyjciol obcokrajowcow, moj maz tez nie jest Polakiem:)

Gość do podaj miesiac dzien
prosze podaj nam Aniola nasze daty urodz. to 17.o8 17.11 31.05 24.10 2.02 18.02 dziekujemy

17.08 17.08 - Reiyel- /Chor Panowań/ - Ochrania egzorcystów podczas ich walki z demonami. Odmawiaj psalm 99. 17.11 17.11 - Asaliah - /Chór Cnót/ - Rządzi prawem. Pomaga znaleźć zagubione osoby i rzeczy. Odmawiaj psalm 34 24.10 24.10 Veuliah - /Chór Cnót/- Wyprowadza z ucisku i niedoli. Patron niewolników i zesłańców, więźniów / zwłaszcza fałszywie oskarżonych/ i wszystkich, którzy zostali niesłusznie pozbawieni wolności. Odmawiaj psalm 142. 31.05 31.05- Mebahel- /Chór Cherubinów/- Stoi na straży sprawiedliwości i chroni przed fałszywymi świadkami. Odmawiaj psalm 35. 2.02 02.02 - Anuael - /Chór Archaniołów/ - Chroni handlowców, bankierów, brokerów, itp. Opiekuje się finansami oraz handlem. Odmawiaj psalm 67. 18.02 15.02- 19.02 - Manakel /Chór Aniołów/ - Pomaga w zmaganiu się z bezsennością. Walczy także z epidemiami i powodziami. Jest patronem zwierząt wodnych. Odmawiaj psalm 104. Dziękuje.

dzieki

18.02 21.10 dziekuje

Gość do podAj dzien
18.02 21.10 slicznie dziekuje

19.10 19.10- 23.10- Mikael- /Chór Cnót/ - Wpływa na decyzje podejmowane przez monarchów, premierów i wszystkich ludzi mających władzę. Pomaga odkryć spiski skierowane przeciw państwu. Demaskuje fałszerzy i obłudników. Odmawiaj psalm 91. 31.10 29.10- 02.11- Yelaiah - /Chór Cnót/ - Przynosi zwycięstwo w wojnach i rewolucjach. Pomaga zwyciężyć jak najmiejszym kosztem. Odmawiaj psalm 68.

A mój wujek jadąc samochodem podczas wichury został przygnieciony przez konar. Dlaczego kurna mu Anioł nie pomógł? Dlaczego mu wiewiórka się nie objawiła?!?!?! W czym on jest gorszy od was, że wam Aniołowie pomagają a mu nie?!?!?! Dodam że mój wuj był człowiekiem jakich mało. Dobry, uczynny, prawy.

17.04 15.04-20.04-Lelahel /Chór Serafinów/ - Zsyła oświecenie, mądrość i rozum. Patronuje miłości, sztuce, nauce i szczęściu. Odmawiaj psalm 118. 28.06 27.06- 01.07- Pahaliah /Chór Tronów/- Pomaga niechrześcijanom stać się chrześcijanami. Rządzi teologią i moralnością. Uczy szacunku i nawiązywania dobrych międzyludzkich stosunków. Odmwiaj psalm 119.

Nie rozumiem takich ludzi jak WY. Jak możecie wierzyć, że Bóg właśnie wam pomaga. Że to właśnie wy zasługujecie na pomoc z zaświatów?!?! A mój wuj zostawił tu na ziemi małego synka i żonę. Dlaczego nie miałby jemu pomóc?!

Gość Granica swiadomości
ale fajny temat. Ja nie mialam nigdy takich zdarzeń, ale mam nadzieję, że kiedyś odczuję "namacalnie" pomoc swojego ochroniarza.

17.04 28.06

to była jego godzina śmierci i nic nie było wstanie mu pomóc, więc nie wiń Boga czy jakąś inną siłę trzecie za nieszczęścia ludzkie.

nie zauwazylam, dziekuje