Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykla dziewczynaaa

ANIOŁ STRÓŻ JEST!!!!!!WYMODLIŁAM SIĘ I DAŁ MI ZNAK!!!

Polecane posty

Gość ja też bardzo proszę
23.12.1983

Gość podaj dzień i miesiąc
deko 20.11 18.11- 22.11 - Mihael - /Chór Cnót/ - Opiekuje się wiernością małżonków, dba, by ich związki były płodne. Pomaga zachować harmonię między dwojgiem ludzi. Odmawiaj psalm 128. Dziękuje.

Gość alusiaaaaaa
a moj aniol ?? 14.05

23.12 22.12- 26.12- Mebahiah - /Chór Księstw/ - Rządzi moralnością i religią. Pomaga zachować wiarę i pobożność. Patron misjonarzy. Pomaga także tym, którzy pragną mieć potomstwo. Odmawiaj psalm 63. Alusia 14.05 11.05- 15.05 - Lauviah /Chór Cherubinów/ - W Kabale jest aniołem Tronu. Czasami wymienia się go jako jednego z Cherubinów. Patronuje ludziom odważnym i wielkim osobistościom. Chroni przed piorunami, plagami i niepomyślnymi wydarzeniami. Odmawiaj psalm 91.

Agniecha 19.02 15.02- 19.02 - Manakel /Chór Aniołów/ - Pomaga w zmaganiu się z bezsennością. Walczy także z epidemiami i powodziami. Jest patronem zwierząt wodnych. Odmawiaj psalm 104. 17.06 16.06-21.06- Caliel /Chór Tronów/ - Anioł służący w drugim Niebie. Chroni ofiary niesprawiedliwości. Wspiera w trudnych sprawach. Omawiaj psalm 9.

Gość mamuska........
Podaj mi aniołów moich dzieci 13.02 1.08 Dzięki

Gość proszę bardzo
13.02 10.02 - 14.02 - Damabiah - /Chór Aniołów/ - Trzyma pieczę nad konstruacjami wodnymi: statkami, platformami wiertniczymi, mostami itp. Jest patronem marynarzy. Pomaga radiescetom w odszukiwaniu cieków wodnych. Odmawiaj psalm 107. 1.08 28.07- 01.08 - Haaiah /Chór Panowań/ - Patron dyplomatów i ambasadorów. Ujmuje się za skazanymi podczas procesów sądowych. Omawiaj psalm 142.

Gość mis pryszczatek
a 29. 11 ? jaki to anioł?

Gość groszek 123
02.07 :))

wierzę w Anioły, wierzę, że jest ktoś kto czuwa nad nami kiedyś dla zabawy biegłam po dłuuugich ruchomych schodach, które poruszały się w górę i się potknęłam, po czym straciłam równowagę poczułam szarpnięcie, tak jakby mnie ktoś pchnął w plecy i upadłam na ręce i kolana nie było za mną nikogo, sądzę, że pomógł mi Anioł widocznie mam coś jeszcze do zrobienia na tym ziemskim padole przy okazji, proszę \"podaj dzień i miesiąc\" - 05.05

Gość ejbisi
10.11. jakiego mam aniołka? :)

no cóż jak pisałam jestem wierząca nie sztuka jest wierzyć w niebo , kiedy wszystko jest ładnie pieknie- sztuką jest wierzyć nawet jak jest źle- mój tato też zginął w wypadku- i nie pytam dlaczego - każde z nas umrze co do objawien- z wiewiórką to był żart- tak jak mówię- jestem zbyt "mała" i zbyt grzeszna by żądać takich rzeczy chodzi czasem taki pogląd wśród matek , że malutkie dzieci widzą swoich aniołów- zawsze patrzą w dany punkt i sie usmiechają- moja zuza też tak ma i jeszcze beszczelnie do powietrza mówi sieś (cześć)..... ja nie obejmuję wielu rzeczy swoim rozumiem- tak jak nie umiem objąć nim nieskonczonosci, prózni itd albo się wierzy albo nie..........

Gość proszę bardzo
miś 29.11 28.11- 02.12- Daniel - /Chór Księstw/- Jest patronem prawników. Pomaga w powzięciu właściwych decyzji. Obdarza mądrością i elokwencją. Odmawiaj psalm 139.

Gość podaj Aniola mych dzieci
18.02 21.10

Gość proszę bardzo
groszek 2.07 02.07- 06.07- Nelchael- /Chór Tronów/ -O ile wiadomo, jest jednym z upadłych aniołów, który w Piekle naucza astronomii, matematyki i geografii. Na Ziemi otacza opieką artystów i naukowców. Odmawiaj pslm 118.

Gość mamuska........
Dziękuję bardzo❤️a 19.01

Gość mis pryszczatek
dzięki wielkie:-)

Gość proszę bardzo
candymon 5.05 01.05- 05.05- Haziel /Chór Cherubinów/ - Poprzez niego można wnosić nasze prośby do Boga- a na ziemi pomoże nam uzyskać wsparcie możnych tego świata. Pomaga wybaczać zniewagi. Odmawiaj psalm 141.

Gość proszę bardzo
ejbisi 10.11 08.11- 12.11 - Ariel /Chór Cnót/ - Jeden z siedmiu Archaniołów noszący imię "Wilkiego Lorda Ziemi". Jego zadaniem jest kontrolowanie Dolnego Świata i demonów. Wspomaga jasnowidzów i wizjonerów. Odmawiaj psalm 139.

Gość proszę bardzo
podaj Aniołów mych dzieci 18.02 15.02- 19.02 - Manakel /Chór Aniołów/ - Pomaga w zmaganiu się z bezsennością. Walczy także z epidemiami i powodziami. Jest patronem zwierząt wodnych. Odmawiaj psalm 104. 21.10 19.10- 23.10- Mikael- /Chór Cnót/ - Wpływa na decyzje podejmowane przez monarchów, premierów i wszystkich ludzi mających władzę. Pomaga odkryć spiski skierowane przeciw państwu. Demaskuje fałszerzy i obłudników. Odmawiaj psalm 91.

Gość proszę bardzo
ja czytam psalmy z Biblii tysiąclecia, a anioł upadły, to nazwa raczej nieadekwatna nazwałbym go raczej zbuntowanym