Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykla dziewczynaaa

ANIOŁ STRÓŻ JEST!!!!!!WYMODLIŁAM SIĘ I DAŁ MI ZNAK!!!

Polecane posty

Gość proszę bardzo
mamuśka 19.01 16.01- 20.01 - Mitarael - /Chór Archaniołów/ - Wpływa na posłuszeństwo podwładnych wobec przełożonych. Leczy manie prześladowcze i choroby umysłowe. Odmawiaj psalm 62.

Dołączę się do wypowiedzi. Anioły naprawdę istnieją i pomagają nam, tylko trzeba Je o to poprosić. Ja mam na to wiele przykładów z własnego życia. Wielokrotnie wskazały mi drogę kiedy nie wiedziałam co dalej robić. :)

Gość groszek 123
no to jak ja mam zbuntowanego - to już wiem dlaczego mam takie życie pokręcone ;)

Gość i ja chcę
20.08. dziękuję :*

Gość agusa.
ja tez chce wiedziec 29.09 dodam, że wierze w anioły, nie raz zostałam ocalona

Ja kiedys mialam takie doświadczenie jakobym widziala, ba nawet z nim obcowałam w sposob taki, ze mnie prowadzil do... Przezylam to jednak na seansie hipnozy, ale bylo to takie realistyczne, ze do dzisiaj czuje jakby to byl moj anioł własnie. W tej hipnozie [a swoja droga byla ona na inny temat] ukazał mi sie on jako mlody , niezwykle przystojny mezczyzna, w normalnym zyciu krepuje sie takich mezczyzn, z powodu niskiej samooceny, natomiast wtedy odczuwalam taką błogość, spokój wewnetrzny, bezpieczeństwo i miłość taka braterską, ze trudno to opisac. W zasadzie nic do mnie nie mowil, tylko patrzyl i kroczyl przy mnie prowadzac mnie gdzieś. W koncu dotarlismy do ogrodu niezwykłej urody i tam usiedliśmy pod rozłozystym drzewem. Towarzyszyły mi uczucia spelnienia takie jakich w zyciu nie doznalam. Wtedy zapytal, ale jakos tak telepatycznie czy chce go o cos zapytac, ja potwierdzilam i zapytalam czy wyjde za maz. To pytanie wydawalo mi sie takie puste w tej calej niesamowitej sytuacji, ale ten ktoś, chyba jednak Anioł uśmiechnal sie tak promiennie i powiedzial tylko jedno slowo - tak z blogoscia w glosie, ktora trudno zapomniec. Potem wybudzili mnie z tej hipnozy. Bylo to wiele lat temu, ale pamietam to jak dzis. ale sie rozpisalam ;) a to przy okazji ja tez podam date 07 marzec. dzieki.

Gość do agusa
agusa,napisz cos wiecej o tych ocaleniach

Gość zwykla dziewczynaaa
janis7 -uwazam, ze ten dzien jest wyjatkowy, jesli chodzi o dzien naszych urodzin:):):) Ahhh lato... Co do Opieki, jak bylam mala (mialam wtedy 2 lub 3 latka) to pamietam, ze kiedys bylam chora (czesto chorowalam z powodu zlych warunkow mieszkaniowych, oraz braku podstawowych witamin- czasy "kartkowe"). Wiem ,ze lezalam w lozeczku, mialam goraczke i widzialam pelno malych aniolkow, ktore dawaly mi pic z takich dzbankow glinianych...Mamy wtedy nie bylo obok mnie, bo musiala isc po wegiel na dwor...i to podobno byl przelom w chorobie, bo po tym zaczelam dochodzic do siebie.

Gość agusa.
miałam kiedys taką sytuacje jak zaczynałam studiowac a wiec tak z małej miejscowości wyruszyłam na studia do stolicy, zajecia kończyłam bardzo późno, a do noclegu musiałam jezcze jechac półtorej godziny, a że było to pierwszy raz nie bardzo wedziałam jak mam dojechac na miejsce. Płakac mi sie chciało gdy o 23 a była to zima, miałam poruszac sie po Warszawie sama, nie wiedząc w który tramwaj wsiąśc i na którym przystanku wysiąść. Ale nie miałam wyjścia, wiec jade tramwajem, nagle podchodzi do mnie drobna blondynk i pyta czy nie potrzymam jej rękawiczek, bo musi bilet skasowac, wiec zapytałam ją o przystanek na którym miałam wysiąśc, a ona powiedziała, ze właśnie tam wysiada. Była to niebezpieczna dzielnica wawy, a ja tam musiałam jeszcze poczekac na autobus pół godziny(była juz 24.00) , a ta dziewczyna stwierdziła , ze poczeka ze mną zebym sie nie bała. Po za tym niby studiowała na tym samym roku i na tej samej uczelni co ja, a od tej chwili już jej nie widziałam. Po za tym uniknęłam kilku wypadków samochodowych, juz trzy razy zdarzyła sie, ze lada dzień urwało by mi się koło, a ja miałam jakieś przeczucia, i zdążyłam pojechac do mechanika.

Gość agusa.
hej już nikogo nie ma??? koniec tematu o aniołach?

Gość Biedroneczka 33

kokoko 2 21.04 21.04- 25.04- Achaiah /Chór Serafinów/- Jest aniołem cierpliwoęsci i wytrwałości, patronem badaczy sekretów natury. Obdarza zdolnościami manualnymi i precyzją. Odmawiaj psalm 62. i ja chcę 20.09. 18.09 - 23.09 - Menadel - / Chór Mocy/ - Sprawia, że jesteśmy patriotami, lojalnymi wobec naszych narodów. Pomaga znaleźć i zachować pracę. Odmawiaj psalm 138. agusa 29.09 29.09- 03.10- Haamiah- /Chór Mocy/ - Rządzi religią i wszelkimi kultami oraz \"chroni tych, którzy szukają prawdy\". Pomaga odnależć mistrza duchowego. Odmawiaj psalm 91.

Doświadczyłem opieki Anioła Stróża w wieku 17 lat. Rozmawiałem z mamą idąc chodnikiem zadrzewionym od strony ulicy. W zamyśleniu wyszedłem na ulicę, i usłyszałem pisk hamujacego samochodu, a mnie jakaś siła za kołnierz wciągnęła na chodnik z powrotem. Pamiętam bladą jak papier mamę stojącą 10 m dalej, niemogącą wydusić z siebie słowa.

Gość okruszyna super

Gość jjjkaikaksjkakljs
A mój anioł stróż 29.09??

Gość 22222222222222222222222
16.01

Gość AguniaŚ
Niech kazdy napisze swoja przygode z Aniolem:) Mysle, ze warto, chociazby by udowodnic niedowiarkom.

jjjjkaika 29.09 29.09- 03.10- Haamiah- /Chór Mocy/ - Rządzi religią i wszelkimi kultami oraz "chroni tych, którzy szukają prawdy". Pomaga odnależć mistrza duchowego. Odmawiaj psalm 91. 222222222, 16.01 16.01- 20.01 - Mitarael - /Chór Archaniołów/ - Wpływa na posłuszeństwo podwładnych wobec przełożonych. Leczy manie prześladowcze i choroby umysłowe. Odmawiaj psalm 62. Dziękuję.

Gość ja WIERZE MOCNO

Gość a jaaaaaaaaaaaa
3.10.1960

Gość Mój Anioł Stróz
ma wolne olewa mnie proszę go tyle spraw a on mnie olewa wiem ze istnieje jednak mnie nie słyszy lub nie chce słyszec ? Było by miło gdyby w końcu usłyszał

a jaaaaaaaaaa 3.10 29.09- 03.10- Haamiah- /Chór Mocy/ - Rządzi religią i wszelkimi kultami oraz \"chroni tych, którzy szukają prawdy\". Pomaga odnależć mistrza duchowego. Odmawiaj psalm 91. firko 8.04 05.04-09.04- Elemiah /Chór Serafinów/ - Jeden z 8 Serafinów Drzewa Życia w Księdze Yetsirah. Patronuje podróżom i wojennym wyprawom. Czuwa nad stanem duszy, wpływa na ambicje i poczucie własnej godności. Odmawiaj psalm 131.

czy moge zapytac skad czerpiesz wiadomosci odnosnie Aniolow Strozow?? Co ma data urodzin do Aniola Stroza danej osoby ???

Według Kabały i Księgi Zohar, niektóre anioły opiekują się ludźmi urodzonymi danego dnia. Istnieje kilka wersji tego, który anioł nad jakimi ludźmi trzyma pieczę, ja używam Starej Księgi Aniołów.

Gość szukam siebie i ciebie
czy w internecie moge znalezc te psalmy?znalazlam psalterz dawidow/psalm 62.czy to o to chodzi?