Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pazucha

czy uważasz, że Twoja inteligencja sięga ponad przeciętność?

Polecane posty

Gość Pazucha

jak w temacie...

Gość Kryska co ma Miska
A gdzie ta przecietnosc jest?

Gość a ile ta przecietność wynosi
?

Gość przeciętność wynosi
90-110

Gość u bukmachera
ja czasami to widze, jak obstawiam wyniki na bet365, tak potrafie wydedukowac, rozlozyc na lopatki sytuacje, ze na zywca wygrywam prawie zawsze. wkieszen studenta wpada coraz lepsiejsza gotowa:D.

Gość Pazucha
chodzi mi nie o wasze wyniki w testach na IQ ale o najważniejszą, widoczną od razu inteligencję emocjonalną.

Gość Pazucha
odnawiam

Gość Pazucha
widze, że temat wszystkich przeraził :D

Gość dighedgsdh
A w jaki sposob zbadac inteligencje emocjonalna?

Gość piegowata ..
moja inteligencja emocjonlana jest slaba, mamz a to wysokie IQ ale z tego IQ niewiele mam:o

Gość spojgfhdh
Ale jak sprawdzic swoja inteligencje emocjonalna??? Na czym ona polega???

Inteligencja emocjonalna polega na dobrym odczytywaniu swoich i obcych ludzi reakcji, umiejętnym kierowaniu nimi (nie manipulowaniu:P), łatwego rozwiązywania problemów, byciu świadomym swoich uczuć.

Gość gbffgf
W teście IQ wyszło że mam ok. 130. Ale czułam się "obrazona" takim wynikiem. :P Wiem i widzę że jestem inteligentniejsza. Znam ludzi którzy nie zrobiliby ani jednego zadania z testu. Więc on nie jest dla mnie miarodajny. Ale tak - wiem że jestem inteligentniejsza od przeciętnego Polaka.

a jaki to test robilas? miarodajny jest jedynie test organizowany przez mense (raz do roku w wiekszych miastach polski)

Gość gbffgf
Ten ogólnopolski... w TV, pamiętam ze Drzyzga prowadziła. Zadania moim zdaniem były trudne i - jak napisałam - znam ludzi którzy nie rozwiązaliby ani jednego - i na pewno też takich znacie.

podobno test mensy jest latwieszy niz te ktore mozna zrobic np w necie. ja sama wiem ze ejstem inteligentna, emojonalnie chyba tez bo wiele ludzi przychodzi do mnie z problemami i bardzo szybko lapie w rakci erozmowy kto w jakim jest nastorju albo co mu lezy na sercu :>

Gość fdsgdfgdf
Turquoise twoja inteligencja mnie poraziła :o

Gość magiczna mikstura
tak, myslę że tak. emocjonalnie trudno mi określić, ale obstawiam, że co najmniej przeciętnie :P

Gość gbffgf
Co więcej - znam paru ludzi moim zdaniem piekielnie inteligentnych, a IQ wg testów mają przeciętne lub lekko powyżej normy. Te na stronach też robiłam. Moi znajomi również. One są za trudne. Z racji pracy jaką wykonuję - poznaję mnóstwo ludzi, czasami z zupełnych nizin społecznych (ale nie chcę obrażać nikogo), którzy nie potrafią nawet poprawnie ułozyć zdania. Właśnie tacy ludzie nie rozwiązaliby ani jednego zadania. Myślicie że wiedzieliby np. która z figur pasuje do ciągu powyższych? Więc co im by wyszło? ZERO IQ ? :O :D (wiem, wiem że 0 nie wychodzi, śmieję się).

Gość pasemko
Myślę.że przecieciętność obniżyła loty .........więc......

Gość pasemko
po co sie wzbijać?

Gość gbffgf
Moim zdaniem takie testy powinny wyglądać inaczej. Po pierwsze - powinny zaczynać się od banalnych zadań, by osoba naprawdę mało inteligentna zrobiła chociaż cokolwiek. Po drugie - miarodajny test powinien być rozciągnięty jakoś w czasie lub pytań powinno być mniej. Każdy z Was, kto rozwiązywał testy na stronach w internecie, na pewno trafiał na takie które miały i po 80, a nawet 120 pytań/zadań i na końcu zwyczajnie nie chciało mu się juz myśleć. Po trzecie - test powinien wykluczać możliwości "strzału". To jest już w ogole kosmos - bo może dzięki strzelaniu komuś wyjdzie akurat 140 IQ.

Gość pasemko
ciekawą rzeczą jest ,ze większośc tzw.geniuszy nie radzi sobie nijak z realiami życia .Więc chyba to mam:)