Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziubasek82

brak sexu

Polecane posty

Gość dziubasek82

ostatnio tak rzadko sie kochamy ze zastanawiam sie jak to jest znow czuc sie kochana i pozadana!!! Moj partner kochal sie ze mna ostatni raz 2 miesiace temu! a ja jestem zdrowa kobieta ktora potrzebuje sexu, bliskosci drugiej osoby. zaczynam miec depreche z tego powodu. I pomyslec ze jak sie poznalismy to nie wychodzilismy z sypialni - bylo nam po prostu ze soba rewelacyjnie. czemu sie tak stalo? czemu on nie chce sie juz kochac???

Gość lilililili
Hm...a mieszkacie razem?

Gość asdf man
a moze robiliście to zbyt czesto i mu sie to znudziło

Gość mango z bango
moj byly tyez tak mial, na poczatku bzykalismy sie jak kroliki wszedzie i zawsze byl gotowy:) a po 1.5 roku nagle bach- i po seksie, seks raz w miesiacu, potem raz na dwa. pytalam co sie dzieje, mowil ze sam tego nie rozumie, ze zwyczajnie nie ma ochoty. zerwalismy, wiem ze seks nie jest najwazniejszy ale bez seksu ani rusz, co do konca zycia mam klasc sie spac z wibratorem na wypadek gdybym rano miala ochote na seks;/

Gość dziubasek 82
mieszkamy razem i zachowujemy sie jak stare dobre malzenstwo czyli nuda na potege. a nasze stosunki slably z czasem ale teraz to juz wogole ich nie ma :(

Gość dziubasek82
ja nie chce sie rozstawac bo mamy syna i z tego powodu ze nie ma miedzy nami namietnosci nie chce rozwalac rodziny. ale jakby na to nie patrzec to ja zawsze uwielbialam ten rodzaj bliskosci i nadal tego potrzebuje

Gość zwariowana pomarańcza
zmęczenie materiału :D spróbuj z innej strony,kup świetną koronkową bieliznę,pończoszki,zatańcz przed nim,wprowadź trochę smaczku i zabawy a z pewnością wszystko wróci do normy ;)

Gość mango z bango
dziubasek ale Ty nie mow ze z powodu syna nie ma miedzy Wami namiketnosci!!!! dziecko nie jest powodem oslabniecia libido dla normalnego faceta:P

Gość lilililili
No własnie...ja spotykam sie z facetem juz 4 lata ale nie mieszkamy ze soba (tylko w weekendy)i jest cudownie jezeli chodzi o seks to przynajmniej 3 razy w tygodniu.Mysle,ze to po prostu rutyna.Zaskocz go czyms milym a na pewno wasze zycie seksualne nabierze kolorow

Gość vcxvcx
a nie przytylas ostatnio? Pytam wprost, bo to baaardzo wazne dla facetow

Gość no prosze_82
dziubasek ja mam dokladnie ten sam problem, tez mamy synka i ostatni raz spalismy ze soba w czerwcu, on caly czas powtarza, ze to nie we mnie tkwi problem, ze on nie wie, zmeczenie, praca, ale ja przez to wszystko czuje sie jak wrak kobiety... i zalamana jestem z dnia na dzien coraz bardziej...

Gość dziubasek82
nie dosc ze wrocilam do swojej figury jaka mialam przed ciaza to jeszcze mam teraz super fajne cycki - bo wieksze o numer :) staralam sie go juz zaskoczyc czyms nowym - fajna bielizna (uslyszalam ze jest zmeczony), wspolna kapiel (uslyszalam to samo), mnie to naprawde zalamuje. jestem normalna i zdrowa i jeszcze go kocham a on sie zachowuje w sposob niezrozumialy dla mnie

mango z bango- - - - -> przestan pierdolic jak nienormalna!!! gdzie ty wyczytalas ze z powodu dziecka tak jest!!! naucz sie czytac ze zrozumieniem!

Gość lalalalilili
i niech mi ktoś teraz powie, ze facet nie moze wytrzymac bez sexu...

Gość dziubasek82
moj moze wytrzymac i wydaje mi sie to nienormalne - przeciez seks to forma okazywania sobie bliskosci, milosci itd ja tego nie mam i czuje sie fatalnie

Kobiety🌼 , jakbym czytała swoja historie , ale ja jestem 10 po slubie , i szczerze wam napisze ,że takie kryzyzsy to ja mam co roku , nie wiem ,facet 'wysiada" i nie mysli wogóle o kobiecie. on ma doła ,w dupie ma seks , niby sie tłumaczy{chociaz nie ma czym} . chodzi nabuzowany jakimis sprawami , zamiast pogadac , chwilami jest agresywny( w umiarkowany sposób"klnie"). po 1-2 miechu przechodzi , ale trzeba samej odczekac ,i jeśli termin 2 miesiecy mija . usiąśc i zmusic do rozmowy , ale tp my musimy miec argumenty i pytac "a co się stało wtedy... ,że byłes taki ..." . tego typu rozmowa .

Gość no prosze_82
ja mam 2 kilo wiecej, ale tez chyba w biust poszlo;) co do bielizny i aranzowanych sytuacji to mi juz bokiem wyszly... kiedys uslyszalam, ze nie ma co, bo on lubi spontanicznie... tylko chyba nie ze mna;( i co tu robic? nigdy nie zdradzilam chlopaka, a co dopiero meza!

Gość mango z bango
kasik a Tobie to Bozia poskapila rozumku? przeczytaj tamta wypowiedz raz jeszcze a potem mow o czytaniu ze zrozumieniem;/ zalosne;/

Gość mała migotka mimi
najwyzsza pora zacząc ;)

Gość dziubasek82
ja czekam na ten dzien kiedy sie przespimy ze soba jak na cos niesamowitego. jednoczesnie jestem zla na siebie ze tak latwo mu sie oddaje wtedy kiedy on chce no ale jak chce raz na 2 miesiace to ja juz z tego czekania wariuje i oddaje mu sie jak glupia. Jestesmy ze soba dopiero 2,5 roku . . .

Gość dziubasek82
no prosze_82 widze ze mnie rozumiesz! ja tez juz jestem tym zmeczona. potrzebuje poczuc sie jak kobieta

Gość mango z bango
dziubasek ja Ci szczerze wspolczuje, ja bez seksu nie wytrzymuje dwoch tygodni i nie chodzi mi wlasnie o samo wyrzycie co o ta bliskosc o ktorej mowisz, wtedy czuje sie dla mojego faceta atrakcyjna, kochana, ale jak mowie, mialam tak jak Ty i wiem jak ciezko jest, ja nie wytrzymalam, Ty pewnie masz wiecej sily:)

Gość no prosze_82
dziubasek... oslabiasz mnie;) jakbym o swoim zyciu czytala hahaha;) jak juz sie zdarzy, ze sie kochamy, to jakby jakies swieto narodowe;) jestem podekscytowana, ze hej;) teraz to sie nawet sama z siebie usmialam;) najgorsze jest to, ze jestem fajna babka i czesto gesto sie za mna ogladaja;) hormony mi buzuja, a w domu biale noce... kurcze!

i wtedy starczy sie przytulic . poczekac az zaśnie i wtulic sie samej "niby że ci zimno " i powiercic sie troche ,a jak sie odsunie to powiedziec ,że naprawdę ci zimno i żeby cie objął,i ...................... moze poskutkuje .

Gość mango z bango
Jankesa ale wiesz ze to wyglada jak zebranie o czulosc na ktora zwyczajnie sie zasluguje?

Gość dziubasek82
juz nie pamietam ile razy sie wtulalam, calowalam, wslizgiwalam pod koldre i wszystko to na nic. nie pomaga bielizna, swiece, dobre ani zle chwile a rozmowa na ten temat odpada . . .

dziewczyny ja tez to przerabiałam , najgorsza była złośc na sama siebie,że nie tak wygladam po dzieciach , za mało robie w domu , znudziłam sie . ma inna . jest zmęczony . wiecie co każda z nas ma w głowie w takiej sytuacjii . ale przyczyna była w nim . porozmawiajcie . i wiem ,że niektóre usłysza podczas szczerej rozmowy ,bo tobie tylko na tym zależy . nie zrażajcie sie . wytłumaczcie . powodzenia🌼

Gość dziwne bo zazwyczaj
jest na odwrót

mango , wiem , al;e może tylko w ten sposób trzeba "pan i władca" wiesz o co chodzi. dziubasek , ile nie było seksu . ?

Gość mango z bango
dziubasek a proponowalas mu wuzyte u specjalisty? moze to problem natury fizycznej? u mojego bylego dopiero seksuolog stwierdzil, ze jego problem polega na tym ze szybko nudzi sie poznanym cialem, ze cialo pociaga go dopoki calego nie odkryje. ale z tego co slyszalam to teraz ma dziewczyne dalej chodzi do seksuologa i podobno wszystko gra:)