Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Randka*

Randka w Rzymie.

Polecane posty

Potwierdzam, Camp od dawna umawia się z Tamari. Nie raz widziałam jak to się odbywa w praktyce :D Na marginesie, to trochę analogicznie do naszej przyszłej konsumpcji pieczonej kaczki, dużo o tym słychać NA FORUM :D

Gość Randka*
A to nie widzę problemu, Nienznay. Przetestuj ją porządnie a później powiesz, jak było. NIe będę niepotrzebnie marnował czasu w Rzymie.

Gość Randka*
I co? Luśka? Tamari jest rzeczywiście - jak to ozdobnie ujął Nienznay - zimną suczką?

>> Przetestuj ją porządnie a później powiesz, jak było. :o Trestuje to się nowe hamulce w samochodzie :o Tamari zasługuje na szacunek i nie obrażaj jej bucu :o

Gość Randka*
A któż tu mówi o braku szacunku dla Tamari? Cóś Ci się przywidziało, kolego. :-)

Gość Randka*
Nie mówiłem o żadnej randce, Palola, ale o podtuczeniu Ciebie. Na niczym kobiecie tak dobrze nie przybywa jak na kartoflach. :-)

Gość Randka*
Mylisz pojęcia, Nieznany. To nie jest oskarżenie. To jedynie stwierdzenie faktu.

Gość Uprawa kartofli spożywczych
No istotnie, Luśka, miałaś prawo poczuć się nieco skołowaną. :-)

"Wybaczyć nie mogę", Nieznany!

Camp. Jak będę w Warszawie (a będę) to przywiozę ze sobą fote swojej figury. Następnie spotkamy się na Nowym Świecie lub na Placu Trzech Krzyży i tam Ci tę fotę pokażę. Co Ty na to?

>> Jak będę w Warszawie (a będę) to przywiozę ze sobą fote swojej figury. Następnie spotkamy się na Nowym Świecie lub na Placu Trzech Krzyży i tam Ci tę fotę pokażę. Co Ty na to? A potem do mnie czy do Ciebie? :classic_cool: A na poważnie - zasłon twarz i reszte i wrzuć tylko swoją figurę, bo coś czuje, ze ktoś tu niepotrzebnie mówi o zbytniej chudości. Nie widziałem jeszcze zdrowej, za chudej dziewczyny :o Moze byc na maila ;)

Z doświadczenia, Tamari. Kartofle uprawiam dłużej niż seks. Wiem dobrze. :-)

Żeby nie było niejasności, Luśka, Nieznany ma na myśli moją skromną osobistość. :-)

No to ja bym musiała przejrzeć swoje zasoby fotograficzne i znaleźć zdjęcie, na którym jestem solo, a potem zasłonić twarz, W sumie mogę, co mi szkodzi. Jak myślisz, Uprawo? To dobry pomysł dać figurę do oceny na maila Campa? :)

Nie jest dobry, Luśka. Nieznany popatrzy i skomentuje po swojemu. Zresztą on i patrzeć wcale nie potrzebuje. :-) Mój osąd Luśka, powinien Ci wystarczyć.

Jakie baty? Tamari? Batów Ci się zachciewa? No nie sądziłem, żeś Ty taka...

>> Nieznany popatrzy i skomentuje po swojemu Jak zawsze obiektywnie :classic_cool: Do tej pory oceniałem, ze aby osoba na fotce nie jest za tłusta,ale nigdy jeszcze nie oceniałem, czy nie jest za chuda :D To będzie mój pierwszy raz (((:classic_cool:)))

Np. w wypowiedzi z g. 14.25. :-)