Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Randka*

Randka w Rzymie.

Polecane posty

zaczelo sie od tego ze ty mi miales wyslac:-P co to za mania z tymi fotami? ja nawet nie mam fotki poli:)

nawet jakbym chciala to bym nie mogla, bo na tym kompie nie mam fot:)

Gość Uprawa kartofli spożywczych
Luśka, mógłbym napisać to samo, ale chyba Ty nie przepadasz za nieszczerością. Moim zdaniem brakuje Ci jakichś dwudziestu pięciu kilkogramów. :-)

>> nawet jakbym chciala to bym nie mogla, bo na tym kompie nie mam fot Daj swój adres, wyśle Ci mojego maila, a jak bedziesz miała to podrzucisz, ok? :)

Gość Uprawa kartofli spożywczych
Tamari, ja wiem, jak wygląda Luśka, ponieważ ona kiedyś sprezentowała swoje zdjęcia. Ale ze zrozumiałego powodu zrobić tego nie mogę.

dobra jak bede miala to Cie zaczepie na forum i mi podasz tego meila i w koncu sie odczepisz ode mnie :classic_cool: a czemu teraz nie mozesz podac?:-O jakis tajny?

>> dobra jak bede miala to Cie zaczepie na forum i mi podasz tego meila i w koncu sie odczepisz ode mnie Albo zakocham na całego ❤️ >>a czemu teraz nie mozesz podac? jakis tajny? Absolutnie >>---> kaffeteryjny@o2.pl Przeciez znasz zresztą ;)

czyli jestes:) dobra niewazne sprawca a Ty masz chociaz jedna fotke kogos z kafe?

Gość Psedłonim_
Skoro jednak chcesz, żebym był Psedłonimem, Tamari, to ja oczywiście nim jestem. :-) Psedłonimem z kreseczką, bo samego Psedłonima ktoś zahasłował. :-)

Gość Psedłonim_
Nienznany, Ty z twarzą? He, he, he... :-).

Gość Psedłonim_
Prezydenta miasta Alensztat, Luśka. Od marca siedział w kryminale za oskarżany, że zmuszał do bzykania się z nim petentki i urzędniczki. :-)

>> mam od Ciebie ju pozdrowic? Od niej dostalem na gg :) I nie knuju knuju, tylko na tamtej poczcie miałem dużo wazniejsze rzeczy niż zdjęcia cipencji z kafeterii 😠

>> no np? Dokumenty z pracy, praca mgr w wersji elektronicznej i inne tego typu manele :o Albo ktoś mi zrobił dowcip i zmienił hasło, albo nie wiem o co chodzi, ze nie moge sie zalogować :(

Gość Psedłonim_
Ja bym Ci jednak nie zaufał, Nieznany. Kobiety mają to do siebie, że bywają bardzo, ale to bardzo naiwne. :-)

A tak, pamiętam tę historie, ale zapomniałam, ze to w Prusach Wsch. miało miejsce? I co on dalej pocznie ten prezydent? A Ty tak się cieszysz, bo uważasz, ze niepotrzebnie sie do chłopa przyczepili? W sumie byłoby to zrozumiałe - w końcu macie trochę coś ze sobą jakby wspólnego, tyle że Ty tak bardziej ku bezpiecznej teorii się skłaniasz, czyż nie :P ;-)