Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

flirciarz1966

Jak poderwać mężatkę

Polecane posty

Ok. W stolicy chyba znajdę knajpę gdzie takie serwują o prześlę kurierem rzuć tylko lokalizację bym mógł wysłać. :)) Ja również skorzystam ze ściągi emotików bo sam coś kiepsko sobie radzę:)) A to dla Ciebie ❤️ Chyba wyszło co??

Spoko wiesz, że próbować zawsze można:)) Czsaem się udaje ale Ty jesteś wytrawną kafeciarką i nie dałaś się podpuścić :classic_cool:

zalogowana ..jakieś 3 m-ce...tydzien byłam aktywna...później raz na dwa -trzy tyg sporadycznie weszłam...może jeden wpis zostawiłam a teraz od dwóch ...trzech tygodni częściej

Czyli wytrawna. :)) Ok stawiam tego drinka, wstrząśnięty nie mieszany whisky z colą i kruszonym lodem w tej chwili nic innego nie mam:))

Mówią ,że whiskey z colą to wręcz profanacja szkockiej:p Piję powoli...czyje zdrówko? Za Was ..za Wasze spotkanie?:p Czasami jak spotkasz interesujące osoby jest tutaj bardzo fajnie. Co Tobie się podoba?

Ludzie. Ich humor, wyluzowanie, cięte dowcipy. To jest to czego czasem brakuje w realu. Gdy występujemy anonimowo pozwalamy sobie na rzeczy, których normalnie byśmy nie zrobili. Oczywiście chodzi mi o wpisy na poziomie, które są i śmieszne i straszne ale również poważne do bólu. :))

Ja już to podkreślałam parokrotnie ,staram się być tutaj sobą ..po co grać i udawać ?Tylko dlatego,że nigdy się nie spotkamy? Udają ludzie którzy są niedowartościowani a ja taka nie jestem:classic_cool: W sumie nie powinnam radzić Ci jak uwieść mężatkę..przecież (jesli mam męża)któraś może zrobić mi to samo..ale wszystko dla ludzi byle z umiarem i granicą;)

Gość jak ktoras uwiedzie ci meza
mozesz przeniesc sie na uczuciowy tam jest taki temat Sposoby zdradzonych zon🖐️

nie powiedziałam,że go mam... a nawet jeśli ...wtedy ja sobie poszukam kochanka... a na erotycznym załoze topik... jak uwieść żonatego:) pozdrawiam pomarańczo;)

Jasne:)) Bycie sobą ponad wszystko. Dzięki za wszystkie rady jakby co jestem do usług :P. Zwróciłem się z konkretnym tematem i jestem bardzo rad z uzyskanych rad:)) Pozdrawiam. Kończę na dziś bo jutro mam ciężki dzień. Odezwę się po południu

No kochani, jaki milutki wieczorek sobie zrobiliscie... Flirciarz, wszystkim stawiasz....pamietaj, nie tylko amorkowi... uła, ale zabrzmialo :D

🖐️ Amorek... jak mogłaś? Z colą? :O To tak jakby jeść kawior... i popijać piwem... Ale co kto lubi :) Z tym, że nie oszukujmy się i nazywajmy wszystko po imieniu - to nadal pozostaje profanacją :classic_cool:

Dupko;)pewnie ,że wszystkim..tylko ja taka niecierpliwa byłam i nie mogłam sie doczekać:)

Właśnie whisky :) Ale muszę mieć nastrój - wieczór, cicha muzyka w tle, ćwierć szklaneczki whisky, może być z lodem i ja. Najlepiej sam. Hehe, właśnie poczułem zapach whisky :D Orócz tego lubię wina, najlepiej czerwone, wytrawne. Na wermut muszę mieć natchnienie. Czysta tylko z kolegami, tylko żeby się sponiewierać. Piwo do grilla. I to by było na tyle jeśli chodzi o moje preferencje :)

Ms...dla mnie całkiem całkiem;) tylko nie mogę pić czystej;)głupoty potem robię....hah..wstyd:-O z ciała..a Ty co preferujesz?

Gość de335
do flirciarza trafiła ci się zdradziecka kurwa prawdopodobnie a tyś kurwiarz jak mozna się z mężatkami umawiać :/

w takim razie..przegrałam w połowie;) tańczyłam...oj tańczyłam "prawie"kompletnie ubrana:p