Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .-.-.-.-.-.-. Napisano Wrzesień 26, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 jakiś czas temu robiłam usg... moze teraz zrobię mammografię? podobno należy zrobić pierwszą po 35 roku zycia :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .uszy do góry Napisano Wrzesień 26, 2008 nie wiem co to znaczy jakiś czas temu, ale może pora na nowe badanie? A na pocieszenie...miałam podobnie , USG w porządku, ginekolg podejrzewał zaburzenia hormonalne, ale powiedziałą, żebym najpiewr brała ...magnez przez miesiąc (nie pamietam dawki) i jezeli nie przejdzie, to zrobi szczegołowe badania hormonów. Ale mi przeszło. Historia miała miejsce 8 lat temu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 2 lata temu robię badania bo po karmieniu zostały mi zrosty :O moze tez to ze jestem tuż przed okresem...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach