Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeitgeist

Zeitgeist- duch epoki. Kto oglądał??

Polecane posty

Gość zeitgeist

Witam! Czytalam temat o dziewczynie, ktora oburzyla sie, bo ksiadz nie zgodzil sie udzielic slubu w piatek. Rozgorzala dyskusja na temat wiary w ogóle. Przypomnial mi sie wówcza "Zeitgeist"... Kto z Was to obejrzał? Co o tym sądzicie?

Gość zeitgeist
no nie wiierze, ze nikt z przebywajacych tu na kafe nie ogladal tego... pogadajmy o czyms innym jak tylko kto z kim i kogo....

Gość zeitgeist
ok. Co by tematu zaraz nie usunieto napisze o czym to jest, moze w miedzyczasie ktos sie zglosi kto to ogladal. A wiec Zeitgeist to 3 czesciowy film trwajacy 122 min. Pierwsza czesc przedstawia naukowe fakty wyjasniajace skad wzielo sie chrzescijanstwo, z jakich innych religii czerpalo i co ma wspolnego z astrologia. Druga czesc opowiada o ataku na WTC 11 wrezsnia. Trzecia czesc jest o wielkich korporacjach, bankach itp. Generalnie film pokazuje jak we wspolczesnym swiecie spoleczenstwem sie manipuluje. Jak Ci, ktorzy znaja prawde, kieruja tymi, ktorzy jej nie znaja.. Polecam!

Gość zeitgeist
a tak ogólnie to prosilabym moderatora/ admina o to by nie usuwal tego tematu. Moze dzis o tej porze jest malo ludzi, ale chcialabym "wskrzesic" ten temat jutro, moze wtedy ktos sie odezwie ;) pzdr ;)

widzialam :) ale jakis czas temu, nie pamietam zbyt dobrze... ciekawa rzecz, szczegolnie pierwsza czesc robi wrazenie. ogladajac mialam ochote gdzies sprawdzic, jak to faktycznie z tymi zapozyczeniami z astronomii i kultu slonca bylo, ale wylecialo mi z glowy. poszperam jutro. o ile nie zapomne :D

Gość do lookalike
ja tez widzialam