Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whaaj

dlaczego faceci wola blondynki ?

Polecane posty

Gość whaaj

dlaczego faceci wola blondynki? czy to za duze uogolnienie? stoje przed wyborem pofarbowania wlosow i pytam swojego chlopaka na jaka a on mi mowi ze ladnie mi w brazach, ale oszaleje na moim punkcie raz jeszcze jak pofarbuje na blond.. łłłaj :P

Gość kompas009
bo będzie się czuł od Ciebie mądrzejszy

Gość whaaj
to ma na celu unizenie swojej partnerki ? :P facetow rajcuja mniej inteligentne i wygadane dziewczyny?:P

Gość markoo
bo blondynki maja wiecej seksu w sobie ?

Gość darmowy e-mail
facetów rajcuja włosy w kolorze blond

Gość whaaj
bardziej kobiece i subtelne niz u ciemnych ? :)

Gość whaaj
więc czemu? :P nie lubie prostych odpowiedzi pt: ,,BO TAK'' :P

no chyba mnie kurwica zaraz strzeli! Dopiero co sie przefarbowałam na jasny-brąz bo niedawno woleli brunetki! To teraz zaś wolą blondynki! Ja pierdole! Jakie te chłopy sa durne :/

Gość whaaj
a taki szczegol: jak dziewczyna ma odrosty do polowy glowy to tez jest ok ? :P nawet kobieta o ciemnych oczach i brwiach jest wg Was piekniejsza w jasnych wlosach niz ciemnych ktore by podkreslaly oczy? :)

Gość whaaj
Eric Cartman --> hehe nie nadążysz :P

Gość whaaj
a taki szczegol: jak dziewczyna ma odrosty do polowy glowy to tez jest ok ? nawet kobieta o ciemnych oczach i brwiach jest wg Was piekniejsza w jasnych wlosach niz ciemnych ktore by podkreslaly oczy?

Gość prawda cie wyzwoli
świat dzieli się na 1. prawdziwe kobiety - czyli naturalne blondynki 2. te które udają prawdziwe kobiety - czyli farbowane na blond 3. chłopczyce babochłopy - czyli brunetki

Gość hein
blondynki sa zwykle bardziej seksowne i kobiece , ale nie ma na to reguły.

Nie róbcie uogólnień;) To, że Twojemu facetowi podobają sie blodnynki, nie znaczy, że wszystkim. Każdy ma jakieś swoje ideały, marzenia, wyobrażenia. Może u niego króluje blond? Jeśli o mnie chodzi, to uważam, że pięknej kobiecie dobrze w każdym kolorze. Nie wolno uogólniać wyglądu do koloru wlosów. Chociaż fryzura jest już czymś ważnym.

Gość dla Kaate
Winslet lepiej w ciemnych ale to moja opinia :)

czy to dlatego wola blondynki by całując je nocą nie pomylic twarzyczki-ust z czyms innym? a takze łatwiej znależc blond cudo noca.

Gość marzeeeennnnna
czytalam na temat jakichś tam badań... blondynki wybierane są na kochanki, na kobiety na jeden raz. Brunetki wybierane są częsciej na żony (bo mężczyznom kojarzy się że bedzie inteligetniejsza). Mnie to nie dotyczy, bo jestem ruda :)

też się kurwa zrobie na rudo bo za niedługo z tego pokręcenia dupa mi przejdzie na przodek blond brąz blond brąz --- no przecież to jakaś jebana paranoja... jestem za tym żeby wybić te pierdolone chłopy

Gość Czesiek
Ja osobiście wolę brunetki, ale mam też słabość do platynowych blondynek i o orzechowych oczach. podobają mi się ładne kobiety, którym pasuje fryzura, więc raczej nie dzielę na blondynki i inne.

Gość 123456qwert
a co to jest blondynka pofarbowana na brąz? -sztuczna inteligencja

Gość whaaj
czytalam ze blondynki wybiera sie na przygody i na krotkie znajomosci a na cale zycie faceci wola ciemne wlosy :)

Gość Amant uwodziciel
marzeeeennnnna czytalam na temat jakichś tam badań... blondynki wybierane są na kochanki, na kobiety na jeden raz. Brunetki wybierane są częsciej na żony (bo mężczyznom kojarzy się że bedzie inteligetniejsza). Mnie to nie dotyczy, bo jestem ruda Blondynki są na 1 raz, bo są kiepskie w łóżku (te prawdziwe blondynki).

Gość whaaj
ale niektore kobiety ktore maja jasna karnacje i maja ciemne, czarne np wlosy to wygladaja katastrofalnie :O ciemne wlosy i biala twarz-> taki efekt uzyskuja. *** natomiast blodynki jak maja zla cere -pryszczyki,przebarwienia,itp to przy jasnych wlosach to szczegolnie mocno widac, a przy ciemnych wlosach nie rzucaloby sie to tak w oczach