Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gimme gimme more

Okropnie wychodzę na zdjęciach - kto jeszcze?

Polecane posty

Gość q123
to moze nie jestescie po prostu zbyt ladne. Z tymi koscmi to zadne bzdury, wystarczy logicznie pomyslec. Co na zdjeciu lepiej wyjdzie, plaski przedmiot, czy przestrzenna bryla?

Gość Ja ładna jestem p
No, ale w lustrze jestem normalna a w apracie to tragedia :o

Gość dramaty6cznie
Ja na zdjęciach wychodzę tragicznie, a najgorzej, jak ktoś mi powie, że wyszłam dobrze... bo wtedy myślę, jak w takim razie naprawdę wyglądam? Choć faktem jest, że żyję już dość długo i nigdy nie widziałam kobiety, która by była aż tak brzydka, jak ja jestem ;(

niestety my tak naprawde wygladamy jak na zdjeciu. to co widzimy w lustrze jest nieobiektywne. fotka jest obiektywna, choc nam wydaje sie ze tak nie wygladamy. jednak tak wygladamy. ja tez jestem niefotogeniczna :)

Gość q123
Ale w lustrze patrzysz na siebie swoimi oczami, a zdjecie to rezultat tego co widzi obiektyw.

Gość dramaty6cznie
Do przedmówczyni: obejrzyj się w lustrze lustra, wtedy zobaczysz, jak inni Cię widzą. Bo to, co Ty widzisz, to jest co innego. Albo obejrzyj zdjęcie swoje w lusterku. Wtedy zobaczysz to, co widzisz w lustrze. Z grubsza, oczywiście, bo można na zdjęciu wyjść dobrze/źle/prawdziwie/nieprawdziwie.

Gość q123
Megumi, nieprawda. Skad bierzesz takie madrosci? Zdjecie, np. zrobione bez zooma, kiedy obiektyw jest nastawiony prosto na nasza twarz znieksztalca ja, sprawia, ze nos wyglada nienaturalnie. Proponuje sobie poczytac o fotografii, a nie wypisywac takie rzeczy.

Gość dramaty6cznie
megumi --> niekoniecznie. Bo ja też mam ze dwa zdjęcia w życiu zrobione, na których ładnie wyszłam. Po prostu ładnie wyszły zdjęcia, ale ja tak, niestety, NIE wyglądam...

Gość To co można z tym zrobić
:o

Gość dramaty6cznie
Nic

ja tam po prostu staram sie byc szczera ze soba. jest bardzo ladna dziewczyna ale na zdjeciach sie nie do konca poznaje i tej urody troche mniej, wiec chyba jestem tylko ladna

Gość q123
Nic. Odpowiedni makijaz moze troche pomoc, ale nie sprawi, ze nagle bedziesz superfotogenicza. Sa osoby przecietne z wygladu, ktore zawsze wygladaja swietnie na zdjeciach(nawet tych z zaskoczenia), lepiej niz w rzeczywistosci i odwrotnie- sa osoby, ktore zawsze na zdjeciach beda wygladaly niekorzystnie.

Gość Nie wiem dlaczego ale lepiej
wychodzę na zdjęciach na świezym powietrzu i tak pod wieczór :)

Gość Jak byłam mała to fajnie
wychodziłam :(

Gość gfjhgj
czyli tak jak ja wychodze na zdjęciach taka jestem naprawde? chyba pojde sie powiesic :o

Gość olaulo
Dzieki! Ale mam problemy z tym nosem!!! czemu widze go tylko na zdjeciach? moze chce widziec go tylko na zdjeciach....nie nawidze siebie na zdjeciach

ja uwazam, ze wygladamy tak jak wychodzimy na zdjeciach. a to dlatego, ze jak widze zdjecia innych to oni wygladaja na zdjeciach tak jak w rzeczywistosci. tez to mozecie sprawdzic na swoich bliskich. Wygladaja tak samo, prawda? wiec i my wygladamy w rzeczywistosci tak jak na zdjeciach.

Gość gfjhgj
no tez inni wyglądaja na zdjeciach normalnie, wescie ja naprawde pójde sie powiesic, jak ja mam naprawdę taką mordę eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee za to moja kolezanka na fotkach wygląda suuper ow iele ładniej niz w rzeczywistości i jak to wytłumaczyć?

Gość q123
Nie megumi, czesc mojej rodziny znajomych wyglada tak samo, czesc lepiej, a czesc gorzej niz w rzeczywistosci. To tylko swiadczy o tym, ze jest cos takiego jak fotogenicznosc i juz nie wymyslaj.

nie wymyslam, ja po prostu pisze prawde, jakkolwiek brutalna by nie byla. Wg. mnie fotogenicznosc odosi sie do osob, ktore w nadzwyczaj ladnie wychodza na zdjeciach, mowi sie ze "obiektyw je lubi". Natomiast nie ma niefotegenicznosci, po prostu reszta wychodzi tak jak wyglada w rzeczywistosci.

Gość olaulo
Ja najlepiej wychodze na zdjeciach jak robi mi je moj 5 letni chrzesniak... nie nawidze swojego pyska na zdjeciach!!!

Gość q123
Nie, nie piszesz prawdy. Nie znam ciebie, moze faktycznie ty wychodzisz na zdjeciach tak jak wygladasz, czyli niebyt ladnie, nie wiem. Jednak nie mozesz przez to negowac istnienia zjawiska fotogenicznosci:D

czytaj ze zrozumieniem. nie neguje "zjawiska fotogenicznosci" ja tylko neguje zajawisko "niefotogenicznosci", moim zdaniem to wymowka, czy wrecz wmawianie sobie, lepiej stwierdzisc ze sie jest niefotogenicznym niz malo urodziwym. unika sie dysonansu poznawczego, mowiac inaczej, wlaczamy mechanizm obronny :)

Gość to znaczy że jestem brzydka
:(:(:(

Gość gfjhgj
nie przesle bo wszystkie jakie miałam na kompie wykasowałam nie nawidze na siebie patrzec!!!