Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gimme gimme more

Okropnie wychodzę na zdjęciach - kto jeszcze?

Polecane posty

Gość kakaki
no to daj jakieś zdjęcie...

ja tez zle wychodze na zdjeciach. szczerze mowiac, jesli naprawde wygladam tak, jak zdjecia pokazuja, to wolalabym chyba wcale nie wygladac. :P

Gość manicpanic
normalnie jestem atrakcyjną dziewczyną , a na zdjęciach wychodzę jak józin z bazin.. ale czasem udaje mi się zrobić porządne zdjęcie:)

Gość a od czego jest photoshop

Gość manicpanic
nie mam pojęcia czemu aparat nie pokazuje identycznego obrazu jak widzę siebie w lustrze

Gość kasia-098765
ja też,może nie jesten najpiękniejsza ,ale moje zdjęcia to masakra :(

Gość taaaa
portal lezbijski to jeszcze nic...ogolny to dopiero jaaaazda :P

photoshopem zmienic mozna duzo, ale nie poprawisz jakiegos ogolnego grymasu twarzy, miny, glupiego usmiechu, pozycji ciala....no, ok, mozna, ale strasznie duzo z tym pierdolenia. gdybym miala tak poprawiac kazde zdjecie, to siedzialabym chyba od rana do nocy. czyli bez sensu. chodzi o to, zeby naturalnie ladnie wychodzic na zdjeciach i byz fotogenicznym, a nie sleczec nad photoshopem. niektorzy tak maja, ze nawet zdjecia z zaskoczenia czy z glupimi minami wychodza im swietnie.. mi nie wychodza, ale pogodzilam sie z tym :)

Musicie się nauczyć kontrolować mimikę :P pozycję ciała :P Aparat wam mówi prawdę, jak patrzycie w lustro, to mimo wszystko zawsze przyjmujecie jakąś minę, a jak siebie nie widzicie, to... :D Poza tym np flesz czasem przejaskrawia pewne sprawy (cienie pod oczami, itp), dlatego warto się trochę podmalować :P

Gość manicpanic
ja o dziwo - świetnie wychodzę tylko na zdjęciach legitymacyjnych :D albo gdy robię sobie zdjęcia w półmroku gdy moja twarz wyłania się z mroku :D wyglądam wtedy tajemniczo i ładnie:P

Gość ja się przyłączam też wychodzę
okropnie na zdjęciach, a niby jestem ładna :(

Gość q123
Moj kuzyn jest fotografem i mi to wytlumaczyl, bo ja tez jestem niefotogeniczna. Wszystko zalezy od ksztaltu czaszki. Osoby z wyeksponowanymi kosciami policzkowymi sa zazwyczaj fotogeniczne, osoby z owalna twarza bez ostrych rysow gorzej wychodza na zdejciach. Ja mam ten sam problem.

Gość q123
czy koscmi?;)

Gość Manicpanic
to jakieś bzdury, mam wyeksponowane kości policzkowe a wychodze fatalnie:D

Gość O ja też się dołączam
Kości policzkowe? No, to ja nie wiem, ja niby mam wyeksponowane, a i tak nic z tego :o wychodzę okropnie :(

Gość olaulo
No wlasnie mam ten problem!!! Wlasnie dalam wczoraj link do swoich zdjec ale chyba prawie nikt nie zaglada...