Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Owieczka29

gdzie mozna zrobić dobry makijaż we Wrocławiu??

Polecane posty

Gość Owieczka29

hej dziewczyna mam do was pytanie chcę zrobić dobry makijaż najlepiej niedaleko ul . Kruczej ,Zaporowskiej i nie drogi. pomóżcie proszę czekam na wsze odp:) z góry dziekuję za rady:)

Gość ja robilam
ostatnio w Laurencie. Makijaz wieczorowy- PIEKNY...ale tez niestety 80 zł...

Gość xanx
W Duglasie, powaznie :)

Gość gość
w douglasie trudno trafic na dobra wizazystke... kiedys malowala mnie babka na wesele to lepiej sama na co dzien sie maluje, podziekowalam i wyszlam... ale kiedys we wrocku trafilam na swietna babke, pieknie mnie pomalowala, nie pamietam ktora to byla galeria niestety

Gość gość
W Laurencie malują najlepiej i maja w tym doświadczenie! Kiedyś miałam problem z pieprzykami i kobieta mnie zadziwiał bo posmarowaną mi skórę kremem znieczulajacym z lidokainą. Od tamtej pory kupuje krem na stronie www naporost pl i używam go kiedy mam zabiegi kosmetyczne itd

Gość gość
zjeżdżaj z tym porostem spamerko

Gość gość
Ja robiłam u pani Katarzyny Skoczylas. Pani Katarzyna pracuje w salonie Eccelente. Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalna i miła. Makijaż pierwsza klasa, dobrymi kosmetykami i z najwyższą starannością. Polecam!

Gość DagmaraaW
Ja mogę polecić Ci gabinet Wyspa Piękna, jest to świetne miejsce ! Chodzę do nich bardzo często i zawsze jestem zadowolona, dziewczyny znają się na rzeczy i są mega profesjonalistkami!

Gość gość
Rzeczywiście u Kasi Skoczylas z Eccelente zdecydowanie najlepiej. Choć czasami ciężko się umówić, zwłaszcza w soboty z uwagi na śluby. Jednak , jak sama nie może to zawsze kogoś fajnego poleci. Cenowo to średnia półka, ale ja mam nieciekawe doświadczenia z tanimi makijażami z uwagi na moją cerę.

Gość Lily90

Wracam do tematu!:) czy polecicie mi bardzo dobrą makijażystke we Wrocławiu? Będę bardzo wdzięczna za wszelkie wskazówki 🙂

Wracam do tematu!:) czy polecicie mi bardzo dobrą makijażystke we Wrocławiu? Będę bardzo wdzięczna za wszelkie wskazówki 🙂

Kasia Skoczylas, teraz u siebie bo kiedyś była w Eccelente; Nala z pro makeup academy i jeszcze jest Ola Kaj, - też niezła, ale ja wolę raczej delikatniejszy makijaż.