Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani kasztanek

dziewczyny ocencie mnie

Polecane posty

nikt tutaj nie ocenil, powiedziano Ci wyraznie, zebys podala foty, a nie cyfry,no ale oprocz braku umiejetnosci myslenia, brakuje Ci jeszcze umiejetnosci czytania ze zrozumieniem troche to smutne, i mi naprawde żal takich osób uciekaj uciekaj, prawda kole w oczy wszyscy powiedzieli Ci co o Tobie mysla,ale z powodu tego topiku, i jego zawartosci, a nie samych cyfr:(:O

Gość a wiesz dziewuszko
że liczba przy rozmiarze stanika oznacza rozmiar pod biustyem a nie w biuście? biust to litera! wyedukuj sie w tym zakresie.

Gość wrzucamy tylko takie co sie
prosza, a Ty sie niby nie prosilas? sama powiedzialas, ze jak ludzie zareaguja na kolejna puista panienke, na szczescie prawidlowo:P:P:P

Gość stanik 85 B
to juz dosć potęzna kobieta mająca pod biustem ponad 90 cm wiec chyba sobie jaja robisz autorko albo nie umiesz dobrać stanika.

Gość kkvkkvkk
"85 to wymiar w najszerszym miejscu biustu, czyli NA biuscie, a nie POD. No ludzie!" Laska, i w związku z tym, że masz 85, a w zadadzie 84 W BIUŚCIE kupujesz staniki 85B???????? No to chyba one przez ciebie przelatują. Naprawdę, rzadko nawet tutaj trafiają się takie idiotki. 85, 80, 75 itd przy staniku to obwód POD BIUSTEM!!!!!!

Gość pani kasztanek
niby tak jest, i wiadomo ze pod biustem mam mniej z jakies 10cm, ale czemu w takim razie pasuja na mnie staniki 85 B to nie wiem. Bo takie wlasnie kupuje a moj biust wyglada w nich super. Napisalam jak zareagujecie na kolejna pusta paniene, chodzilo mi o taka ktora w tym topicu udaje. Nie znacie sie na zartach oj nieee I gdybyscie byli ok, to byscie nie wyrazali zadnych opinii, btymbardziej negatywnych

Gość earten
Co za debilka! 85 to rozmiar POD biustem, matole!

Gość earten
Nie mogą takie staniki na tobie idealnie leżeć, pogięło cię czy co???? Zmierz sobie obwód POD biustem i o odejmij 5 cm, takie powinnaś nosić!!!!!!

Gość pani kasztanek
wiem idioto, ale nie wiem dlaczego pasuja na mnie staniki 85B?? Ide do sklepu prosze o taki i jest idealny!! A pod biustem mam dokladnie 73cm. Moze4 mi ktos wyjasni o co chodzi? A moze o to ze to nie sa jakies mega firmowe staniki i maja swoja wlasna dziwna numeracje?

Gość skoro pod biustem masz 73 cm
to powinnaś nosić taki co ma 65 a nie 85!

Gość earten
"A moze o to ze to nie sa jakies mega firmowe staniki i maja swoja wlasna dziwna numeracje?" Tak, dziewczę, dokładnie o to chodzi i w ten sposób twoj B również między bajki można włożyć.

Gość pani kasztanek
Przeciez, jakbyscie nie wiedzieli tepaki, rozne sklepy maja rozna numeracje, czasem zawyzona a czasem zanizona. Czesem pasuje na mnie 80B a czasem 85B, ale nigdy jakos mniej.

Gość earten
Idź da jakiegoś markowego sklepu, porozmawiaj ze sprzedawczynią i pomierz staniki. Zobaczysz, jaki masz naprawdę rozmiar.

Gość przepraszam ale to chyba ty
jaralas sie mowiac, dzieki dzieki, jak ktos Ci powiedzial, ze ok? ale jak ktos wyrazil inna opinie, nagle stweirdzilas, ze podalas tylko wymiary:O jakos jak ci slodzili, nie przeszkadzalo Ci to?

Gość jak sie kupuje na bazarku
czy jakieś inne za 10 zł to sie nie dziwię, ze "pasuje" 85. 😴

Gość pani kasztanek
No wlasnie, ale jakos nikt nie wpadl na to ze moge kupowac na bazarku i wszyscy mnie zjezdzali ze jestem pusta debilka i w ogole! Zalosni jestescie naprawde... A jaralam sie i mowilam dzieki dzieki, bo tak robia wlasnie puste panieny;D;D ciezko z wami oj ciezko...

Gość pani kasztanek
Dobra ludzie, ide stad bo z nikim tu normalnie pogadac nie mozna. Zjezdzacie ludzi a pojecia nie macie kim sa i o czym mowia. Nie wiem kto was tego bezmyslnego zjezdzania nauczyl, ale to jest zenujace... Zegnammmmm

hahaha teraz to sie ubawiłam:D:P ale nie tym, że jestes taka fajna, ale tymi nieudolnymi próbami przekonania nas, że to miał być jakis eksperyment:P co do twojego 85, możesz mieć nawet 100, i rybka mi to, ja dalej nie jestem fanka twojego sposobu rozumowania, albo raczej jego braku...that\'s it!:P

Gość jak zakladasz nienormalny
topik to czego sie spodziewasz?

Gość earten
Laska się honorem uniosła, śmieszne. Oczekuje zachwytów mając figurę gruszki i mikroskopijne cyce. A jak słyszy kilka słów prawdy zabiera zabawki i idzie obrażona do domu.

Gość A ja mam..........
167 cm,52 kg, pod biustem 68, w biuscie 82, w pasie chyba 63, w biodrach 87 i...........?

iii...zabieraj zabawki i spadaj do tej samej piaskownicy do której ona poszła:O

Gość hehehe dokładnie
:D

spoko fajne te wasze fora... można się nieźle ubawić czytając te opinie:> a myślałem że to faceci z nudów wypisują głupoty w necie