Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarantulla

wyszly mi male, czerwone pieprzyki na skorze

Polecane posty

Gość tarantulla

zauwazylam je juz wczesniej, ale dzisiaj widze ze jest ich wiecej, glownie na dekolcie i brzuchu (ok.10) wygladaj jak mikroskopijne pieprzyki tylko, ze sa intensywnie czerwone troche mnie niepokoja, tyle sie slyszy o chorobach skory moze ktos mial podobnie

Gość tarantulla
eee tam, pewnie niepotrzebnie panikuje... ale nie ma zagrozenia, ze to sa zaczatki raka skory?

Gość jdvndfl
Tez mam takie. Zaczely sie pojawiac jak mialam 18 lat. Teraz mam 25 i juz ze 20 takich. Tez w wiekszosci na dekolcie. Moi rodzice, brat i dziadkowie tez je maja. Im ktos starszy tym wieksze i wiecej. Obejrzyj dokladnie rodzicow i dziadkow to sie przekonasz, ze ktores z nich tez takie ma. Taka niektorych uroda ;)

Gość tarantulla
ufff znowu sie niepotrzebnie niepokoilam dzieki za odp

Gość Rutinka
Tarantulla, moim zdaniem bez paniki, ale obserwuj się, bo to może być jakaś alergia. Mam znajomego, który je ogromne ilości słodyczy i to z tego powodu jego ciało jest w tej chwili całe w takich kropeczkach. Najwięcej na plecach, przedramionach, piersi. Więc może zwróć uwagę na to, co jesz, bo to może pomóc w samodzielnym zdiagnozowaniu przyczyny.

Gość To są petocje
Zwiększony wysyp na skórze sygnalizuje problemy z odprowadzaniem toksyn przez wątrobę. Co nie oznacze, ze masz chorą wątrobę - tylko wątroba nie nadąża z eliminacją toksyn i wtedy pod różnymi postaciami upycha je w skórze.