Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jennny

Od Jutra NORWESKA!!!!

Polecane posty

Witam! Zaczynam od jutra diete Norweska..są osoby chetne sie przyłaczyc i wspolnie przejsc przez 2 tygodnie meczarni? zapraszam !!! Od jutra start

Gość
Po co się tak męczyć- nie lepiej zdrowo się odżywiać:)????To co zrzucisz w 2 tygodnie- wróci do Ciebie w 3 dni max!

Mam nadzieje, ze az tak szybko nie wróci..a meczyć sie jest po co..dla lepszego samopoczucia i efektu..oprocz diety cwiczonka i mam nadzieje,ze bedzie dobrze!!A mam naoczne przykłady ze nie wraca w 3 dni!

No i od dzis sie zaczeło..Jajeczka sie gotują,kawka poachnie,grejfrut zjedzony:)Ciekawe jakie beda efekty??Nie ma wiecej chetnych zgubic kilka kg?

Bardzo chetnie tyle tylko ,ze nie znam tej diety. Czy mogłabys mi ja napisa bardzo byłabym wdzieczna.......

Gość Wiśnowa Lena
Czesc! Ja norweska zaczelam dzis.....jeszcze 13 dni...bosko :)))) Ponoc po tej diecie nie ma efektu jojo...ale naturalnie nalezy miec zdrowy rozsądek w jedzeniu po zakonczeniu kuracji. trzymam za nas kciuki! uda sie! jadłospis Śniadanie: codziennie gerjfrut albo 2 jajka herbata lub kawa (z wyjatkiem poniedziałku, kiedy to jesmy 3 jajka na twardo lub miękko, ale zawsze gotowane) Poniedzialek: lunch: 3 jajka gerjfrut, kawa lub herbata obiad: 3 jajka ,surówka np.z marchwi ,ogórek,selsr naciowy, korniszony,pomidor. kawa lub herbata 1 kromka chleba. wtorek: lunch: 1lub2 jajka grejfrut kawa lub herbata obiad: mieso wołowe, pomidor ,seler naciowy,ogorki i inne warzywa kawa lub herbata Środa: lunch: 1lub 2 jaka , szpinak gotowany,kawa lub herbata obiad: 2 kotlety z jagnięcia( mozna zastąpić kurczakiem bez skory) pomidor seler naciowy ogorki konserwowe kawa lub herbata czwartek: lunch : surówka z warzyw grejfrut kawa lub herbata obiad: jajka bialy ser szpinak gotowany 1 kromka chleba kawa lub herbata Piatek: lunch: jajka szpinak gotowany kawa lub herbata obiad: ryba,surówka 1 kromka chleba kawa lub herbata sobota: lunch : sałatka z owocow i nic innego obiad: duzo wołowiny seler naciowy pomidor ogórki kiszone lub konserwowe niedziela: lunch: zimne mieso z kurczaka lub indyka pomidor grejfrut obiad: zupa jarzynowa (na wywarze z jarzyn bez zasmażki i śmietany) mieso z drobiu pomidory gotowana kapusta seler naciowy. Aby osiągnac zadowalajacy efekt najwazniejsze jest to, aby jesc każdy zwymienionych produktów. Mniej ważna rzecza jest ile sie je. Jeżeli przerwiemy kuracje , musimy potem zaczac od nowa. Po 2 tygodniach kuracji (nie mozna przedłużać) mozna osiagnac spadek wagi do 10 kg. Po zakonczeniu programu laknienie powinno sie znacznie zmniejszyć , ale nalezy unikac produktów z duża zawartoscia skrobi. Jezeli pomimo schudniecia w pierwszym etapie stosowania diety uwazamy , że mamy jeszcze nadwyzki do zrzucenia to po miesiacu od zakonczenia diety rozpoczynamy odchudzanie od nowa. 1) Do surówki i sałatek warzywnych nie uzywamy oleju ani dresingu 2) Kawę i herbatę pijemy bez cukru i smietanki ( dozwolone sa w malych ilosciach slodziki) 3) Mieso na obiad mozemy przyzadzic w opiekaczu na grilu lub gotowac dotyczy to równiez ryb. 4) Jaja nalezy spozywać tylko w postaci gotowanej 5) Należy do minimum ograniczyć spozycie soli i pic duża ilosc wody mineralnej lub herbat ziołowych (3l dziennie) Woda pomaga nam oczyścic organizm , zmniejsza uczucie glodu a do tego przy okazji dobrze wplywa na cere i to kto ile na tej diecie schudnie zalezy ile ma nadwagi, wiadomo ze ktos z mala nadwaga malo schudnie a ten z otyłościa wiecej schudnie

no i jak tam? U mnie pierwszy dzien nie był taki straszny..tak sie zapchałąm tymi jajkami ze nie mialam juzmiejsca na kolacje:) zjadlam tylko dwie lyzeczki sałatki zjajek i surówki.No i od wczoraj 300gr mniej:)Fajnie. Ciekawe czy mi sie te jajka nie znudza hihi.

dzieki za dietke !!!! ja zaczne ja za tydzien bo od wczoraj weszłam na 10 dniowa....no i waże dzisiaj 0.5 kg mnij zobaczymy co brdzie dalej

dorunia to czekamy na Ciebie i zycze powodzenia z ta 10 dniową..a na czym ona polega?Moze sobie zrobie po norweskiej.. Musze sie do polowy grudnia pozbyc 10kg brr

Gość bla la la
mam pytanie . norweska jest faktycznie taka dobra. czy któras z Was ja juz stosowała? zastanawiam sie czy nie skosztowac tej diety razem z Wami:P Kiedys robilam kop. ale nie doszłam do konca -8dzien...zbyt wykanczajaca. składniki były okropne!!!pozdrawiam

bla.. ja robie pierszy raz..włanie skonczyłam kopenhaska strasznie sie na niej mecząc..z wynikiem tylko 4kg....Na tej jestem juz 2-gi dzien i nie jestem glodna...te jajca takzapychaja hihi.Zapraszamy..dawaj do nas,nie masz nic do stracenia..eentualnie tylko kilogramy!:)

No to drugi dzien sie skonczył:)Jeszcze 12:)Dziś znów nie czułam głodu

Hej ja zaczynam dziś drugi dzień norweskiej. Podoba mi się ta dieta oby jeszcze przyniosła rezultaty :-)

No miejmy nadzieje,ze rezultaty bedą:) A dieta sama w sobie nie jest zła,mysle ze da sie ja spokojnie przejsc:)W mnie dzis 3 dzien i 800gram dzis mniej:) czyli dobrze!!Własnie jestem po szpinaczku..blee ale wcisnał sie jakos zagryzajac jajcami hihi.Poki co jestem pozytywnie nastawiona

Hej ... Ja stosowałam norweska... lecz nie wytwałam do końca... za to moja kolezanka wytrwała i zgubiła kilka zbednych kilogramów w te dwa tygodnie... a co to najlepsze... ani u mnie nawet przez stosowania ponad tygodzień , ani u niej przez stosowania przez dwa tygodnie... kilogramy zżucone nie wróciły.. wiec napewno st skuteczna... Ja na norweską tez bede przechodzić, tylko musze skończyć karmić mojego synka... i napewno dwa tygodnie noreweskiej jest u mnie murowane... Warto wytrwac... No pozadrwiam... :)

Dobrze wiedziec:) ja wlasnie skonczyłam karmic i czas sie za siebie wziac hihi...:) Pozdrawiam równiez!

Gość bla la la
Szanowne Panie z chęcia przyłacze ise do Was bo mam do zgubienia 5 kg:) ale jesli bedzie mniej tez ok , nie jestem mocno wymagajaca byle te 2 ,5 zeszło:P ale ja zaczynam od poniedziałku, wiec troche pozno ale jak to mozwia:lepiej pozno niz wcale...:D

No to czekamy na Ciebie w poniedziałek. Ja tez nie spodziewam sie cudów choc 5kg było by fajnie zgubic:) ale jak bedzie mniejto tez dobrze!!Byle by spadało cos:)A prawdopodobnie przedłuze sobie tą dietke o tydzien,bo bardzo mi sie podoba i nie chodze głodna tak wiec bedziemy razem sie dietkowac:) dzis,zadnych zmian na wadze..waga staneła..ale poki co jest 1,1 kg mniej!

Gość Powiedzcie14
Proszę powiedzcie mi czy mogę szpinak zastąpić brokułami??????

Myslę,ze skoro na kopenhaskiej mozna to i tu tez..choc ja robie na parze mrozony szpinak i jak jest ciepły to zagryzam go jajkiem na twardo tak ze malo czuje jego smak:) No i 4 dzien sie skoczył...Mimo diety mam duzo energii i nie chodze głodna i to mi sie podoba!!

No i dzis sobota..6 dni zleciało...Dieta jest tak dobrana,ze wogole głodna nie jestem! Efekty widac po spodniach:) Co mnie bardzo cieszy!Ale wczoraj tak mi sie chciało cos słodkiego....ehh ale nie skusiłam sie zapchała sie goracą herbatka:) jeszcze tylko tydzien!!!

Po 6 dniach 1,7 na wadze mniej,nie jest to jakas rewelacja ale zawsze cos!!Tymbardziej ,ze głodna nie chodze..chyba trzeba bedzie wydłuzyc te dieke o tydzien...jesli dam rade bo musze przyznac ze te jajka juz mi bokiem wychodza:D:d A jak nie to zafunduje sobie tydzien kopenhaskiej..Ciekawe czemy jednym w ciagu tygodnia spada 3-4 kg a mi nie!! To kto od jutra zaczyna?

No i znów poniedziałek:) I znow od poczatku:) Pgraniczyłam dzis te jajce z 3 na dwa bo to chyba ylko w pierwszym dniu trzeba było po 3:o zobaczymy jakie bede efekty:) Ale juz wiem,ze dietka bedzie trwała tydzien dłuzej...Jeszcze 7 kg i bede zadowolona!

Gość mamba_35
Jenny. Poczekam co z Tobą będzie i chyba też sie skuszę ;).

Hihi a ja proponuje spróbować:) Dieta ta ma ok 1100 kcl dziennie wiec nie jest zła,mysle,ze jest super dobrana!I bardzo fajnie sie ja stosuje..a co najwazniejsze nie chodze głodna ani nie ma ochoty juz na podjadanie po 19..co było moja zmora! Teraz problemem jest tylko to,ze waga sie zatrzymala..pewnie organizm odreagowuje na te wszystkie diety.ale dołaczylam troche wiecej ruchu..nie za wiele bo leniuch ze mnie z natury ale biegam sobie na biezni po 10 min..i robie po 10 przysiadów rano i wieczorem..wiem,ze to zadna rewelacja,ale dla mnie to i tak duzo hihi

Widze,ze dalej nie ma chetnych:) Ale to nic! Jestem bardzo zadowolona z tej diety,pasuje mi bardziej niz kopenhaska bo nie chodze głodna..I mam zamair pociagnac ja tydzien dłuzej..zobaczymy czy waga bedzie dalej spadac..

Dzis przedostatni dzien diety...szybko zleciało...ale przedłuze sobie ja jeszcze o tydzien.Takze od poniedziałku zaczynam od nowa..sa jacys chętni tym razem?