Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldzahira

Która z tych kobiet miałaby u Was szansę?

Polecane posty

Gość aldzahira

Napiszcie przy każdej, czy związalibyście się z taką kobietą. Numer i TAK/NIE 1. dziewica 2. rozwódka 3. kobieta z dzieckiem lub dziećmi 4. kobieta religijna 5. kobieta, która miała więcej niż 3 partnerów seksualnych 6. kobieta, która chce z seksem czekać do ślubu 7. kobieta, która uprawia seks na pierwszych randkach 8. kobieta wyższa od Was 9. kobieta z lekką nadwagą 10. kobieta bardzo szczupła i dość "płaska" 11. kobieta, która zarabia 5 lub więcej razy więcej niż Wy 12. kobieta, która liczy na to, że będziecie ją utrzymywać Thanks.

Gość hahahahahahaa
1. TAK 2. NIE 3. NIE 4. NIE = dziewica 5. TAK 6. NIE 7. NIE 8. NIE 9. NIE 10. NIE 11. TAK 12. NIE

Gość BelgicON
Sprobujcie sobie wyobrazic kobiete, ktora sklada sie z tych 12 typow ... mnie sie udalo :) Zabawa przednia.

Gość boje_sie
dziewica z dziecmi?

1. dziewica - nie 2. rozwódka - tak 3. kobieta z dzieckiem lub dziećmi - tak 4. kobieta religijna - nie 5. kobieta, która miała więcej niż 3 partnerów seksualnych - tak 6. kobieta, która chce z seksem czekać do ślubu - nie 7. kobieta, która uprawia seks na pierwszych randkach - tak 8. kobieta wyższa od Was - nie 9. kobieta z lekką nadwagą - nie 10. kobieta bardzo szczupła i dość \"płaska\" - nie wiem 11. kobieta, która zarabia 5 lub więcej razy więcej niż Wy - tak 12. kobieta, która liczy na to, że będziecie ją utrzymywać - nie

Gość komiczne koles dla ciebie
wartosci to puste slowa i na dodatek klamiesz:o

Gość BelgicON
boje_sie ... adoptowane moga byc :P

Gość boje_sie
dziewica ktora miala 3 partnerow seksualnych? oral sie nie liczy.

Gość komiczne jestes super
:)

"komiczne koles dla ciebie wartosci to puste slowa i na dodatek klamiesz" a w czym kłamie? plus - jakie wartości? :D:D

1. dziewica - nie 2. rozwódka - tak 3. kobieta z dzieckiem lub dziećmi - nie 4. kobieta religijna - nie 5. kobieta, która miała więcej niż 3 partnerów seksualnych - nie 6. kobieta, która chce z seksem czekać do ślubu - nie 7. kobieta, która uprawia seks na pierwszych randkach - nie 8. kobieta wyższa od Was - tak 9. kobieta z lekką nadwagą - hmm, zależy jak lekką 10. kobieta bardzo szczupła i dość \"płaska\" - nie 11. kobieta, która zarabia 5 lub więcej razy więcej niż Wy - tak 12. kobieta, która liczy na to, że będziecie ją utrzymywać - nie

1. dziewica - TAK 2. rozwódka - TAK 3. kobieta z dzieckiem lub dziećmi - NIE 4. kobieta religijna - TAK 5. kobieta, która miała więcej niż 3 partnerów seksualnych - TAK 6. kobieta, która chce z seksem czekać do ślubu - NIE 7. kobieta, która uprawia seks na pierwszych randkach - TAK 8. kobieta wyższa od Was - NIE 9. kobieta z lekką nadwagą - NIE 10. kobieta bardzo szczupła i dość \"płaska\" - TAK 11. kobieta, która zarabia 5 lub więcej razy więcej niż Wy - TAK 12. kobieta, która liczy na to, że będziecie ją utrzymywać - NIE

1. dziewica - tak 2. rozwódka -tak 3. kobieta z dzieckiem lub dziećmi-nie 4. kobieta religijna-tak 5. kobieta, która miała więcej niż 3 partnerów seksualnych-tak 6. kobieta, która chce z seksem czekać do ślubu-nie 7. kobieta, która uprawia seks na pierwszych randkach-tak,ale nie na długo 8. kobieta wyższa od Was-nie 9. kobieta z lekką nadwagą-nie 10. kobieta bardzo szczupła i dość \"płaska\"-jak będzie przy tym bardzo,bardzo ładna to tak 11. kobieta, która zarabia 5 lub więcej razy więcej niż Wy-nie 12. kobieta, która liczy na to, że będziecie ją utrzymywać-nie

tak dla wyjasnienia - ogolnie to kobieta wyzsza by mi nie przeszkadzala, gdybym mial 170 zm wzrostu... ale kobieta wyzsza ode mnie musialaby miec powyzej 180 cm - a to juz jakaś aseksualna dla mnie żyrafa jest... tak wiec najwyzje mogłaby byc mojego wzrostu

1. dziewica NIE 2. rozwódka TAK..nie przeszkadza 3. kobieta z dzieckiem lub dziećmi TAK...nie przeszkadza 4. kobieta religijna NIE...przeszkadza 5. kobieta, która miała więcej niż 3 partnerów seksualnych TAK...miło bedzie 6. kobieta, która chce z seksem czekać do ślubu NIGDY:(:(:o 7. kobieta, która uprawia seks na pierwszych randkach NIE...:o 8. kobieta wyższa od Was NIE....nie lubie całowac sie stojac na palcach 9. kobieta z lekką nadwagą NIE...zraziłem sie po ostatnim programie Drzyzgi:O 10. kobieta bardzo szczupła i dość "płaska" NIE.... 11. kobieta, która zarabia 5 lub więcej razy więcej niż Wy TAK 12. kobieta, która liczy na to, że będziecie ją utrzymywać NIE dodam 13 kobieta która ma focha za brak esa z zyczonkami spokojnego i milutkiego dzionka:O:O............ZDECYDOWANIE NIE!!!!!!

\"kobieta która ma focha za brak esa z zyczonkami spokojnego i milutkiego dzionka ............ZDECYDOWANIE NIE!!!!!!\" traumatyczne przeżycia wracają ;)

raczej nie królowa seksu i łez, kobieta będąca wyzwaniem, potrafiąca zadziwić, mająca swoje zdanie i pobudzająca fantazję

Gość Oblech
1. dziewica - raczej tak 2. rozwódka - może 3. kobieta z dzieckiem lub dziećmi - nie 4. kobieta religijna - bez różnicy (oczywiście fanatyzm odpada) 5. kobieta, która miała więcej niż 3 partnerów seksualnych - tak 6. kobieta, która chce z seksem czekać do ślubu - nie 7. kobieta, która uprawia seks na pierwszych randkach - tak 8. kobieta wyższa od Was - tak 9. kobieta z lekką nadwagą - tak 10. kobieta bardzo szczupła i dość "płaska" - tak 11. kobieta, która zarabia 5 lub więcej razy więcej niż Wy - tak 12. kobieta, która liczy na to, że będziecie ją utrzymywać - nie

1. dziewica tak 2. rozwódka tak 3. kobieta z dzieckiem lub dziećmi nie 4. kobieta religijna nie 5. kobieta, która miała więcej niż 3 partnerów seksualnych tak 6. kobieta, która chce z seksem czekać do ślubu nie 7. kobieta, która uprawia seks na pierwszych randkach nie 8. kobieta wyższa od Was nie 9. kobieta z lekką nadwagą tak 10. kobieta bardzo szczupła i dość "płaska" tak 11. kobieta, która zarabia 5 lub więcej razy więcej niż Wy tak 12. kobieta, która liczy na to, że będziecie ją utrzymywać nie... zresztą nigdy nie będzie mnie stać :P

Jarek_84 (jarek_84@notowany.pl) ona jest stara w niektórych kregach spolecznych i ty jestes juz za stary dla innych:P:P:P patrz----> przykoscielne kólko dzieci przedszkolnych:P:P:P

Dla mnie jest seksowna, ale ja na kobiety patrze nieco inaczej albowiem sama jestem kobieta. Raczej zwracam uwage na elegancje a nie na seksapil.

Gość marks karol
1 ,4 ,6 ,8 , 10 maja szanse . REszta nie . J