Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brenda27

Ciąża

Polecane posty

jestem baaardzooo ciekawa jaki będzie wynik... brenda tylko nie trzymaj nas za długo w napięciu... melduj szybko co i jak :)

Gość brenda27
Niestety dzisiejszy wynik 5,49. Było samoistne poronienie. Strasznie mi szkoda. Ale trudno, będziemy się starać dalej. :(

no mi też bardzo przykro :( wiesz ro bardzo często się zdarza... kobiety czasem nawet nie wiedzą, że doszło u niech do zapłodnienia i powstania nowego życia...nie wiedzą, bo np. czekają z testem do terminu @ i ona przychodzi...wg. lekarzy aż 50% zapłodnionych komórek nie zagnieżdża się i jest usuwanych z organizmu kobiety wraz z @...najcześciej są to jakieś wadliwe zarodki, które natura sama wyeliminowała... trzymaj się cieplutko i głowa do góry...no i powodzenia w dalszych starankach :)

Gość brenda27
Dzięki za pocieszenie. To był koniec 3 tygodnia. Byłam już u lekarza. Organizm sam się wyczyścił. Powiedział, że nawet gdybym brała leki na podtrzymanie nic by to nie dało. Najdziwniejsze jest to, że krwawienie miałam tylko dwa dni. Pewnie tak miało być. Ale jest nowy cykl i nowe starania będą. Mam nadzieje, ze teraz się uda i wszystko będzie ok.

Gość kasiula83
brenda, tak mi przykro .... tym razem napewno wam sie uda i wszystko bedzie pomyslnie :)

Gość brenda27
Też mam taką nadzieję. Dziękuję dziewczyny za pomoc i podtrzymywanie na duchu.