Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiula81

cukier w moczu

Polecane posty

Gość asiula81

jestem w 7 miesiącu ciąży i mam cukier w moczu(120) czy któraś z Was miała cukier? co to oznacza

Mialas robiona krzywa cukrowa? Jesli nie, to zrob. Jesli mialas i wszystko jest w normie, to pewnie jednorazowy przypadek i powtorz badanie moczu. Cukier w moczu moze swiadczyc o cukrzycy ciazowej.

Gość mhjklghjklguilppio
albo zaburzenia pracy nerek albo cukrzyce ciezarnych

Gość asiula81
a czy to cos groźnego?

Gość cukier w moczu oznacza
niestety cukrzyce ciazowa idz jak najszybciej do lekarza ktory da ci skierowanie do diabetologa . ogranicz spozywanie cukrow zapominij o bialym pieczywie bo to zrodlo weglowodanow zastap je ciemnym pieczywie zreszta diabetolog dokladnie opisze ci diete . Posilki male ale czeste . Byc moze nie obedzie sie bez insuliny . Ja mialam cukrzyce ciazowa ale cukru w moczu nie mialam- u mnie wystarczyla tylko odpowiednia dieta . cukier w moczu moze oznaczac ze cukrzyce masz juz jakis czas dlatego odklada sie w moczu . Nie lekcewaz tego bo cukrzyca jest wielkim zagrozeniem dla ciebie i dla dzidziusia .Byc moze lekarz umiesci cie w szpitalu .mam nadzieje ze wszystko bedzie ok czego ci zycze . idz jutro z wynikiem do lekarza jak najszybciej