Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 per艂aaa

grzaniec!

Polecane posty

No ale jest marza Ci sie Tatry to tam juz chyba sniegiem szlaki zasypalo;) Ja w niedziele bede sie grzac kocykiem i herbatka hihi

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Muzyka...ciezko podac jeden rodzaj muzyki;) To zalezy od nastroju,czasem wlacze Sade...innego dnia slucham czegos bardziej energetyzujacego...zdarza sie,ze muzyki przedwojennej uwielbiam stare filmy i amerykanskie westerny+komedie np.francuskie ;) Od zawsze slucham ATB,uwiebiam,i cos rowniez w podobnym stylu:) A jak bylam mloda to Metallica i nawet Guano Apes lub Korn.M贸wie Ci,kobieta zmienna jest:D A Ty czego najchetniej sluchasz?:)

Udost臋pnij ten post

Kiedy艣 tez s艂ucha艂em Guano Apes, ale ju偶 nie istniej膮 ;) Teraz to Papa Roach, Ill Nino, Drowning Pool i inne.... Mo偶esz mi wys艂a膰 co艣 co lubisz ;)

Udost臋pnij ten post

Moj kolega uwialbia Slipknot(nie wiem czy dobrze napisalam) hm..uano mieli jeda fajna piosenke..zapomnialam tytul,ale dosyc czegto"leciala". Wys艂a膰? a gdzie?;)

Udost臋pnij ten post

mmmmm...do KNT:p Ale to moze jutro.Znowu mam lapki zimne,a na tamtym topiku mi Burzowy futerka uzyczal:) Idziemy spac? Jutro masz wolne od szkoly;) tylko Piotrusiu,pamietaj,masz przeczytac "Nasz膮 szkap臋"na wtorek;)

Udost臋pnij ten post

aaa wiec jednak na Lwowskiej mozna delikwenta spotkac:p Buu ja w saczu bede dopiero za 2 tyg.:( wczesniej nie dam rady,ale za to jak pojade to pojde na calosc:p No milo milo, w koncu my jak rodzina hihi

Udost臋pnij ten post

heheh nieee ja o Panie na wsi mieszkam:p I musze przyznac ze w KNS bwam czesciej niz w KGR ale bym sobie teraz poszla do koktajl baru na kawe mrozona,mniammmm;)

Udost臋pnij ten post

Ale ta kawa jest pyyyyszna:) i jeszcze do tego 2 galki smietankowych i jestem w niebie;) Ogladalam niedawno polski film Rozmowy Noc膮..no i klapa, tutaj jest o wiele lepiej;) O ktorej rano wstajesz? Ja pewnie dlugo nie pospie;)

Udost臋pnij ten post