Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja farta

Zauważyliście, że każda rozpacza, że może być w ciąży a potem się okazuje

Polecane posty

Gość maja farta

że żadna nie wpadła? Wszystkie tematy są do siebie podobne: 12 dzień cyklu, on skończył we mnie czy mogę być w ciąży? Stosunek przerywany czy mogę być w ciąży? Pękła nam gumka czy mogę być w ciąży? Mój facet mi nie włożył, ale mnie tam dotykał penisem czy mogę być w ciąży?? ... Potem robią testy, które wychodzą negatywne, badają krew, która ciąży nie wykazuje, latają po lekarzach, którzy ciąży nie potwierdzają i w końcu dostają okres. Nie wydaje Wam się to dziwne, że żadna nie wpadła?

Gość nadkaaaaa
a skąd wiesz, że żadna?

Gość jolcia1965
Według mnie to są furiatki , mają niektóre po 14 moze 15 lat i myślą o jednym tylko o seksie a pużniej płaczą i pytaja się o byle co naprzykład w CIĄŻY UROJONEJ tam tylko ojednym , myślałam parę dni temu że naprawdę myślą że są w ciąży urojonej , ja miałam taki przypadek bardzo żadki ale się tez zdaza u ludzi a pużniej wywnioskowałam co one tam pisały na tym forum że one są chore ale na głowę do dziesieszego dnia piszą jedno i to samo . A WCALE NIE SĄ W CIĄŻY.

Gość moonlighting
Jak widze temat ktory sie zaczyna od słów, czy jestem w ciazy? albo ciaza? to mnie cos trafia.90% tych tematow jest zakladanych chyba przez dzieci krore nie wiedza co to sex, nie znaja swoich ciał a chca na siłe byc dorośli i bawia sie w zabawy dla dorosłych. Bo sex nie jest dla dzieci Np ostatnio czytalam, jaki znaczenie ma dlugosc penisa przy przebijaniu blony dzoiewiczej, raczej zadnego ale dziewczyna sie upierala ze jej blona moze byc bardzo gleboko w pochwie wiec jakies musi miec:/ poprostu brak słów. albo setki tematow spoznia mi sie okres 2 dni, chlopak nie doszedl, czy to ciaza? a nie łaska isc do apteki po test, isc do lekarza niz siedziec przed komputerem i sobie cos wkrecac. A co jakas dziewczyna z forum ma takiej jednej i drugiej schizujacej zajrzec przez monitor pomiedzy nogi i powiedziec co sie dzieje, załosne. przyszedl okres na antybiotyki, co 5 temat jest o tym czy antybiotyki obnizaja dzialanie tab antykoncepcyjnych, a i owszem obnizaja te opisane na ulotce wystarczy przeczytac, isc do apteki spytac sie farmaceuty, albo pogrzebac troszke na necie bo pisze. Ale latwiej bez zadnego wysiłku wejsc na kafe i sie spytac eh zbulwersowalam sie:) a dzieci do nauki a nie do robienia dzieci:)

Topików o aborcji, domowych metodach usuwania ciąży, tabletkach wczesnoporonnych jest mało, więc rzeczywiście mało dziewczyn wpada, bo w ciążę w gruncie rzeczy nie tak łatwo wpaść. Większe szanse na wpadkę ma ta para, która współżyła bez zabezpieczenia i facet skończył w niej niż para stosująca stosunek przerywany. Nawet moja ginekolog twierdzi, że stosunek przerywany jest marną metodą antykoncepcji, ale sama osobiście zna bardzo mało par, które wpadły w ten sposób.